[КСК 2013] Връзки с обществеността
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- ~Suzie
- Пишете, о, братя
- Курс: първи
Re: [КСК 2013] Връзки с обществеността
Слабо, много слабо
3.88... поне успокоението ми е, че със сигурност отивам на устен. Там ако изкарам една прилична оценка (+ хубавите ми оценки на матурата и от дипломата) поне си осигурявам влизането задочно, колкото и да ми се ще да бъде редовно...
"One day, you’re 17 and you’re planning for someday.
And then quietly, without you ever really noticing, someday is today.
And then someday is yesterday.
And this is your life."
John Green
And this is your life."
John Green
- Дамянов
- В началото бе словото
- Специалност: Социална Педагогика
тц, неприятно, но пък устният със сигурност може да промени много работи !
аз нямам право на задочно, защото искам това, което го уча сега редовно, да продължа да го уча, но задочно... паралелно с PR-a... иии да, тръпна в очакване хаха
аз нямам право на задочно, защото искам това, което го уча сега редовно, да продължа да го уча, но задочно... паралелно с PR-a... иии да, тръпна в очакване хаха
"Look, if you had one shot, or one opportunity
To seize everything you ever wanted. one moment
Would you capture it or just let it slip?"
- М
To seize everything you ever wanted. one moment
Would you capture it or just let it slip?"
- М
- pifiella
- Пишете, о, братя
- Курс: кандидат-студент
Сузи,като прочетох това и си помислих,че има резултати.~Suzie написа:Слабо, много слабо3.88... поне успокоението ми е, че със сигурност отивам на устен. ...
Не,че са ни приели,но да питам все пак - някой знае ли кога се кандидатства за общежитие? Все пак трябва да съм подготвена,нали така
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Audrey Hepburn
- ~Suzie
- Пишете, о, братя
Дам, пък и все пак има някаква мъничка надежда в мен, че есето ми от 8-ми може да бъде оценено поне с няколко стотни повече от първото
Ии значи стискам палци да ти се получи, макар че с тази ти оценка не вярвам да не стане :Ъ
Габи, (ако бъркам името искрено се извинявам *ангелска физиономия* ) аз лично нямам идея кога се кандидатства, но и на мен ми е интересно, така че ако някой знае да казва ^^
Ии значи стискам палци да ти се получи, макар че с тази ти оценка не вярвам да не стане :Ъ
Габи, (ако бъркам името искрено се извинявам *ангелска физиономия* ) аз лично нямам идея кога се кандидатства, но и на мен ми е интересно, така че ако някой знае да казва ^^
"One day, you’re 17 and you’re planning for someday.
And this is your life."
John Green
And this is your life."
John Green
-
Ер Малка
- Вазов
- Специалност: Връзки с обществеността
- Курс: втори
Аз пък не мисля, че е тъпо и смешно да си вземат книги.Geri.A написа:Още един съвет за устния: не си вземайте книги, списания, вестници и т.н. за четене. Миналата година имаше такива индивиди. Смешно е. И е тъпо - около вас има 100 човека, говорете си с тях, колкото и да сте притеснени; не се забивайте в някой сутрешен вестник, страхувайки се, че ще изтървете някоя новина, за която ще ви пита комисията. Няма. Или пък да преговаряте някакви псевдозаписки...Това е факултет за журналистика и масови комуникации, нищо че много от нас понякога предпочитат да четат книга, вместо да се занимават с хора
В деня на изпита, въпреки че си говорех с доста хора, не ми беше най-приятното нещо да си общувам, както съм изнервена, със 100-те човека около мен, колкото и темерутски да звучи. И се радвам, че си взех книга, която да си почета и да си направя тия шест часа и половина чакане по-приятни и спокойни.
Edit:
Ами, най-добронамереният ми съвет е да не го правиш, защото, за щастие, такива хора обикновено не се приемат и изказванията им не се толерират.tranceRR написа:че като се развихря ще ме обвинят във верска и етническа нетърпимост
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
Е, много ясно бе, ще се държим прилично..Ер Малка написа: Edit:Ами, най-добронамереният ми съвет е да не го правиш, защото, за щастие, такива хора обикновено не се приемат и изказванията им не се толерират.tranceRR написа:че като се развихря ще ме обвинят във верска и етническа нетърпимост
”It's not just love for music, it's my passion. It goes beyond liking, and beyond a hobby, it's about a way of living. Music is essential to my life.”
Armin van Buuren
Armin van Buuren
Да теглиш темата, момче!!!tranceRR написа:Почти, @emabell, почти.. 272 съм азИ ще сме 110 човека в тая зала.. DAMN, SON !
- Geri.A
- Форумозавър Рекс
- Специалност: ВО
- Адрес в галерията на СУ: -
Ок, за книга се съгласявам. Исках да акцентирам на сутрешните вестници и записките със събития, партии и т.н.Ер Малка написа:Аз пък не мисля, че е тъпо и смешно да си вземат книги.
В деня на изпита, въпреки че си говорех с доста хора, не ми беше най-приятното нещо да си общувам, както съм изнервена, със 100-те човека около мен, колкото и темерутски да звучи. И се радвам, че си взех книга, която да си почета и да си направя тия шест часа и половина чакане по-приятни и спокойни.
Не звучи темерутски, теб всички те обичаме така или иначе
Когато тя беше склонна, той не искаше. Когато той пък искаше, тя се дърпаше. А когато и двамата искаха, се спусна завесата!
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
- Специалност: Най-мързеливата
Трансър,аз пък ти казвам,че се приемат,стига да не са от сорта "тия не мога да ги търпя,защото...не мога да ги търпя". Аргументирай се пък нека видим дали "за щастие" няма да те толерират. Казвам ти го на фона на оценката ми от писмения,та може да ми имаш вяра.
И другото с книгите не го хващам - ако искам ще си домъкна цялата колекция на Плейбой (дето всъщност я нямам) и никой нищо не може да ми каже. А оценката със сигурност няма да се влияе от това,което вършим,докато чакаме. Може да изглежда темерутски отстрани,но като изключим това,няма никакъв проблем.
И другото с книгите не го хващам - ако искам ще си домъкна цялата колекция на Плейбой (дето всъщност я нямам) и никой нищо не може да ми каже. А оценката със сигурност няма да се влияе от това,което вършим,докато чакаме. Може да изглежда темерутски отстрани,но като изключим това,няма никакъв проблем.
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Sunshine or ain't.
И аз нямам плейбой,но мога да те зарина с MAXIM.
Words of wisdomНадежден Случай написа:Трансър,аз пък ти казвам,че се приемат,стига да не са от сорта "тия не мога да ги търпя,защото...не мога да ги търпя". Аргументирай се пък нека видим дали "за щастие" няма да те толерират. Казвам ти го на фона на оценката ми от писмения,та може да ми имаш вяра.![]()
”It's not just love for music, it's my passion. It goes beyond liking, and beyond a hobby, it's about a way of living. Music is essential to my life.”
Armin van Buuren
Armin van Buuren
- Geri.A
- Форумозавър Рекс
Не става дума за оценката; много ясно, че няма да повлияе - комисията изобщо няма да знае какво сте правили преди това, нито пък й пука. Просто изразявам лично мнение - на мен ми беше смешно да гледам как някои си четат вестници и записки - това не ти е изпит по БЕЛ, че да преговаряш до последно.Надежден Случай написа:И другото с книгите не го хващам - ако искам ще си домъкна цялата колекция на Плейбой (дето всъщност я нямам) и никой нищо не може да ми каже. А оценката със сигурност няма да се влияе от това,което вършим,докато чакаме. Може да изглежда темерутски отстрани,но като изключим това,няма никакъв проблем.
Ох, абе хора, ок, носете си цялата библиотека, щом искате.
Когато тя беше склонна, той не искаше. Когато той пък искаше, тя се дърпаше. А когато и двамата искаха, се спусна завесата!
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
- Специалност: Най-мързеливата
Споко,де,то и аз изразявам мнение,но нали се сещаш,че тук повечето се водят,всъщност се водим по съветите дадени ни от по-старшите? Личните ви мнения до голяма степен са ни основен ориентир за това,което ни чака и ако ти напишеш "не си носете книги" много хора ще решат,че едва ли не е забранено и много ще им попречи на изпита. Та затова и направихме това малко разяснение,че и да си носи някой книга,няма да бъде линчуван. 
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Sunshine or ain't.
- Geri.A
- Форумозавър Рекс
Аз пък мисля вместо книга да взема една двуцевка от Шумен и кифтаци(да се чете:храна и вода)