[КСК 2012] Журналистика и ВО

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Nemalp
Да живей словото
Специалност: Публична администрация
Курс: първи

Re: [КСК 2012] Журналистика и ВО

Мнение от Nemalp »

Не, не съм се объркал, Васко : ) ! Толкова са, просто момичетата са три пъти повече от момчетата.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

McDreamiell написа:
SevenDayS написа:Имам 3.00 ( добре, че на предварителния 3.50) и не ме е яд нито съжалявам, тъй като написах нещо истинско, а истинските неща не са приятни на никого и най-вероятно заради това имам тази оценка.
А като гледам, че само 120 момчета имат по-висока оценка от мен - на дали балът тази година ще е висок (въпреки че предстои устен изпит).
Жалко, че ние които имаме повече, не сме писали нещо истинско. Вярвам ти, след като си прочела повечето есета от изпита и си го отсъдила след това. (тайничко се надявам моето, макар фалшивичко, да ти е харесало) ;]
Не се впрягай - понякога хората имат нужда да оправдаят (пред самите себе си) своите провали. И най-често търсят причината вън. Защитен механизъм някакъв, предполагам. Винаги по изпити има недооценени гении. :D
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Nemalp
Да живей словото
Специалност: Публична администрация

Мнение от Nemalp »

Мен ми е интересно какво е писала Мц, ако не е проблем да сподели (може и на лично, ако се чувства некомфортно да постне в темата). Сигурен съм, че е било страхотно, та искам да видя как е процедирала. : )
vasko
Драскач

Мнение от vasko »

Nemalp написа:Не, не съм се объркал, Васко : ) ! Толкова са, просто момичетата са три пъти повече от момчетата.
Опсс, моя грешка, не прочетох внимателно написаното. Мерси за разяснението.
Аватар
Ралинка
В началото бе словото

Мнение от Ралинка »

Добре,де,а тези които на първа сесия имаме по-висока оценка от втората,допуснати ли сме до устен?
На първата оценка така се радвах,а днес като си видях втората...Е разревах се като магаре :-(
Бъди промяната,която искаш да видиш в света!М.Ганди
vasko
Драскач

Мнение от vasko »

Ралинка написа:Добре,де,а тези които на първа сесия имаме по-висока оценка от втората,допуснати ли сме до устен?
На първата оценка така се радвах,а днес като си видях втората...Е разревах се като магаре :-(
Разбира се, кандидадстваш с по-високата оценка.
Аватар
Ралинка
В началото бе словото

Мнение от Ралинка »

Васко,благодаря ти за отговора,ама честно казано не знам дали има и смисъл да ходя...И първата ми май не е от високите - 5,40... Писала съм и други специалности,имам отлични матури,все ще вляза и нещо друго.
Лошото,е че журналистиката ми е мечта от години,готвила съм се страшно много,а сега се чувствам супер обезверена... :-(
Аватар
velichkov
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от velichkov »

Аз съм изключително разочарован от оценката си 3.63 ... на предварителния имам 3.75, матура 5,63, история 5,67. Така балът ми дори при 6-ца на устния става 24.8. Дали имам шанс? Мечтата ми за ВО, трудно ще бъде осъществена. И все пак надеждата умира последна, отивам на устен пък каквото стане. Поздравления на всички изкарали добри оценки :!: Ралинка 5,40 е страхотна оценка :!:
A man's dreams are an index to his greatness !
kittyondrugz
Пишете, о, братя
Специалност: Психология

Мнение от kittyondrugz »

И аз съм с 3,75 пък съм момиче.Има шансове,бала за момичета е 23,77 минималния от 1во класиране миналата година.Стискам ти палци да се справиш на устния и да влезеш..И на себе си си стискам де :D
Психология,първи курс.
FaolchuGray
В началото бе словото

Мнение от FaolchuGray »

SevenDayS написа: ...а истинските неща не са приятни на никого....
Да, това е абсолютно вярно! "Престъпление и наказание" е долна пропаганда, а Стайнбек е бил обикновен чревоугодник и развратник, виждал е само розовата страна на живота и е поместил жалките си измислици в нищо-непредставляващи романи, като "На изток от Рая" и "За мишките и хората".
Така разглеждано, това е цинично, а коментарът ти звучи сякаш "истинското" представлява политическото положение в нашата страна. Ако това са ти естетическите възгледи и разбирането за оригиналност, то тогава имаш моето искрено съжаление :)
По темата - какво става, няма ли един човек, дето да е писал "Книгоиздаване" на първо желание? Аз имам такова нетърпение да вляза.......
Аватар
Ралинка
В началото бе словото

Мнение от Ралинка »

Е,то и аз стискам палци за всички,които още искат да се борят!!!
Хора,наистина ви желая много успех!
Ще поумувам още малко,пък може и да се реша да се явя на устния,само че не знам дали има смисъл...
vasko
Драскач

Мнение от vasko »

Ралинка написа:Васко,благодаря ти за отговора,ама честно казано не знам дали има и смисъл да ходя...И първата ми май не е от високите - 5,40... Писала съм и други специалности,имам отлични матури,все ще вляза и нещо друго.
Лошото,е че журналистиката ми е мечта от години,готвила съм се страшно много,а сега се чувствам супер обезверена... :-(
Ако сме по десетобалната система има за какво да се опкаваш, но сме по шестобалната. Сметни си го с останалите оценки, които имаш до момента и виж минимални балове от предишната година и смятай да видиш как стоят нещата.
SIC
В началото бе словото

Мнение от SIC »

При положение, че имам 2 на писмен, 5.57 на ДЗИ Бел и 4.67 по история от диплома, имам ли някакъв минимален шанс да влезна на 68-мо класиране или с 2ката отпадам директно?
McDreamiell
В началото бе словото

Мнение от McDreamiell »

Nemalp написа:Мен ми е интересно какво е писала Мц, ако не е проблем да сподели (може и на лично, ако се чувства некомфортно да постне в темата). Сигурен съм, че е било страхотно, та искам да видя как е процедирала. : )
Мц - аз ли трябва да бъда по принцип?

П.С. Стайнбек и "На изток от рая" <3
“The only way out of the labyrinth of suffering is to forgive.”
Аватар
SevenDayS
От дъжд на вятър
Специалност: Българска филология

Мнение от SevenDayS »

Търговецът на кристал написа:
McDreamiell написа:
SevenDayS написа:Имам 3.00 ( добре, че на предварителния 3.50) и не ме е яд нито съжалявам, тъй като написах нещо истинско, а истинските неща не са приятни на никого и най-вероятно заради това имам тази оценка.
А като гледам, че само 120 момчета имат по-висока оценка от мен - на дали балът тази година ще е висок (въпреки че предстои устен изпит).
Жалко, че ние които имаме повече, не сме писали нещо истинско. Вярвам ти, след като си прочела повечето есета от изпита и си го отсъдила след това. (тайничко се надявам моето, макар фалшивичко, да ти е харесало) ;]
Не се впрягай - понякога хората имат нужда да оправдаят (пред самите себе си) своите провали. И най-често търсят причината вън. Защитен механизъм някакъв, предполагам. Винаги по изпити има недооценени гении. :D
Господи, ти да не реши, че се имам за онези гении, чийто талант е неразпонзат от професорите?! Напълно осъзнавам провала си и повярвай ми, хич не се оправдавам.... Пф!

П.П. Под "истинско" имам предвид нещо, което го мисля и изповядвам, а не нещо, което е против обежденията ми. И съм напълно наясно, че кандидат-студентите с високи оценки са написали доста по-добри неща от моето творение. Боже, колко сте правомислещи!
"Птица, родена в кафез, си мисли, че летенето е зараза!"
- Алехандро Ходоровски

Българска филология, II курс
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”