[КСК 2012] Журналистика и ВО
Модератори: svetlio.varna, Boromir
-
Nemalp
- Да живей словото
- Специалност: Публична администрация
- Курс: първи
Re: [КСК 2012] Журналистика и ВО
Не, не съм се объркал, Васко : ) ! Толкова са, просто момичетата са три пъти повече от момчетата.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Не се впрягай - понякога хората имат нужда да оправдаят (пред самите себе си) своите провали. И най-често търсят причината вън. Защитен механизъм някакъв, предполагам. Винаги по изпити има недооценени гении.McDreamiell написа:Жалко, че ние които имаме повече, не сме писали нещо истинско. Вярвам ти, след като си прочела повечето есета от изпита и си го отсъдила след това. (тайничко се надявам моето, макар фалшивичко, да ти е харесало) ;]SevenDayS написа:Имам 3.00 ( добре, че на предварителния 3.50) и не ме е яд нито съжалявам, тъй като написах нещо истинско, а истинските неща не са приятни на никого и най-вероятно заради това имам тази оценка.
А като гледам, че само 120 момчета имат по-висока оценка от мен - на дали балът тази година ще е висок (въпреки че предстои устен изпит).
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
Nemalp
- Да живей словото
- Специалност: Публична администрация
Мен ми е интересно какво е писала Мц, ако не е проблем да сподели (може и на лично, ако се чувства некомфортно да постне в темата). Сигурен съм, че е било страхотно, та искам да видя как е процедирала. : )
Опсс, моя грешка, не прочетох внимателно написаното. Мерси за разяснението.Nemalp написа:Не, не съм се объркал, Васко : ) ! Толкова са, просто момичетата са три пъти повече от момчетата.
Добре,де,а тези които на първа сесия имаме по-висока оценка от втората,допуснати ли сме до устен?
На първата оценка така се радвах,а днес като си видях втората...Е разревах се като магаре
На първата оценка така се радвах,а днес като си видях втората...Е разревах се като магаре
Бъди промяната,която искаш да видиш в света!М.Ганди
Разбира се, кандидадстваш с по-високата оценка.Ралинка написа:Добре,де,а тези които на първа сесия имаме по-висока оценка от втората,допуснати ли сме до устен?
Васко,благодаря ти за отговора,ама честно казано не знам дали има и смисъл да ходя...И първата ми май не е от високите - 5,40... Писала съм и други специалности,имам отлични матури,все ще вляза и нещо друго.
Лошото,е че журналистиката ми е мечта от години,готвила съм се страшно много,а сега се чувствам супер обезверена...
Лошото,е че журналистиката ми е мечта от години,готвила съм се страшно много,а сега се чувствам супер обезверена...
- velichkov
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Аз съм изключително разочарован от оценката си 3.63 ... на предварителния имам 3.75, матура 5,63, история 5,67. Така балът ми дори при 6-ца на устния става 24.8. Дали имам шанс? Мечтата ми за ВО, трудно ще бъде осъществена. И все пак надеждата умира последна, отивам на устен пък каквото стане. Поздравления на всички изкарали добри оценки
Ралинка 5,40 е страхотна оценка 
A man's dreams are an index to his greatness !
-
kittyondrugz
- Пишете, о, братя
- Специалност: Психология
И аз съм с 3,75 пък съм момиче.Има шансове,бала за момичета е 23,77 минималния от 1во класиране миналата година.Стискам ти палци да се справиш на устния и да влезеш..И на себе си си стискам де 
Психология,първи курс.
-
FaolchuGray
- В началото бе словото
Да, това е абсолютно вярно! "Престъпление и наказание" е долна пропаганда, а Стайнбек е бил обикновен чревоугодник и развратник, виждал е само розовата страна на живота и е поместил жалките си измислици в нищо-непредставляващи романи, като "На изток от Рая" и "За мишките и хората".SevenDayS написа: ...а истинските неща не са приятни на никого....
Така разглеждано, това е цинично, а коментарът ти звучи сякаш "истинското" представлява политическото положение в нашата страна. Ако това са ти естетическите възгледи и разбирането за оригиналност, то тогава имаш моето искрено съжаление
По темата - какво става, няма ли един човек, дето да е писал "Книгоиздаване" на първо желание? Аз имам такова нетърпение да вляза.......
Е,то и аз стискам палци за всички,които още искат да се борят!!!
Хора,наистина ви желая много успех!
Ще поумувам още малко,пък може и да се реша да се явя на устния,само че не знам дали има смисъл...
Хора,наистина ви желая много успех!
Ще поумувам още малко,пък може и да се реша да се явя на устния,само че не знам дали има смисъл...
Ако сме по десетобалната система има за какво да се опкаваш, но сме по шестобалната. Сметни си го с останалите оценки, които имаш до момента и виж минимални балове от предишната година и смятай да видиш как стоят нещата.Ралинка написа:Васко,благодаря ти за отговора,ама честно казано не знам дали има и смисъл да ходя...И първата ми май не е от високите - 5,40... Писала съм и други специалности,имам отлични матури,все ще вляза и нещо друго.
-
SIC
- В началото бе словото
При положение, че имам 2 на писмен, 5.57 на ДЗИ Бел и 4.67 по история от диплома, имам ли някакъв минимален шанс да влезна на 68-мо класиране или с 2ката отпадам директно?
-
McDreamiell
- В началото бе словото
Мц - аз ли трябва да бъда по принцип?Nemalp написа:Мен ми е интересно какво е писала Мц, ако не е проблем да сподели (може и на лично, ако се чувства некомфортно да постне в темата). Сигурен съм, че е било страхотно, та искам да видя как е процедирала. : )
П.С. Стайнбек и "На изток от рая" <3
“The only way out of the labyrinth of suffering is to forgive.”
- SevenDayS
- От дъжд на вятър
- Специалност: Българска филология
Господи, ти да не реши, че се имам за онези гении, чийто талант е неразпонзат от професорите?! Напълно осъзнавам провала си и повярвай ми, хич не се оправдавам.... Пф!Търговецът на кристал написа:Не се впрягай - понякога хората имат нужда да оправдаят (пред самите себе си) своите провали. И най-често търсят причината вън. Защитен механизъм някакъв, предполагам. Винаги по изпити има недооценени гении.McDreamiell написа:Жалко, че ние които имаме повече, не сме писали нещо истинско. Вярвам ти, след като си прочела повечето есета от изпита и си го отсъдила след това. (тайничко се надявам моето, макар фалшивичко, да ти е харесало) ;]SevenDayS написа:Имам 3.00 ( добре, че на предварителния 3.50) и не ме е яд нито съжалявам, тъй като написах нещо истинско, а истинските неща не са приятни на никого и най-вероятно заради това имам тази оценка.
А като гледам, че само 120 момчета имат по-висока оценка от мен - на дали балът тази година ще е висок (въпреки че предстои устен изпит).
П.П. Под "истинско" имам предвид нещо, което го мисля и изповядвам, а не нещо, което е против обежденията ми. И съм напълно наясно, че кандидат-студентите с високи оценки са написали доста по-добри неща от моето творение. Боже, колко сте правомислещи!
"Птица, родена в кафез, си мисли, че летенето е зараза!"
- Алехандро Ходоровски
Българска филология, II курс
- Алехандро Ходоровски
Българска филология, II курс