[КСК 2011] Журналистика и ВО

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Neuromancer
В началото бе словото
Специалност: No

Re: [КСК 2011] Журналистика и ВО

Мнение от Neuromancer »

Ти колко изкара? :D
Bestcho
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Bestcho »

Rados написа:и моята оценка не е за коментиране, :oops: мн зле съм се представила а уж пиша добре ... :x нз сиг ще се откажа от редовния :cry:
Недей . И аз в момента се чувствам смазан и меко казано в следващата поне една седмица това ще продължи , но факта , че са ми написали двойка само ме мотивира да се стегна и да продължа да се опитвам . В крайна сметка това не е първият не е и последният изпит . Има още два , един в УНСС и един в СУ . И аз съм останал с впечатление , че пиша добре , но явно писането в училище няма нищо общо с писането на журналистическо есе и ние с теб го разбираме по трудния начин . Все пак поздравявам всички , които са изкарали добри оценки :)

@Neuromancer , това мнение отговаря и на твоя въпрос .
Последно промяна от Bestcho на 14 Апр 2011, 18:43, променено общо 1 път.
Аватар
Judas
Легендарен флуудър
Курс: втори

Мнение от Judas »

Я напишете кога ще можем да си проверим работите ... направо си е задължително да отида и да ми обяснят пропуските, но това са 300 км ...
Bestcho
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Bestcho »

Judas написа:Я напишете кога ще можем да си проверим работите ... направо си е задължително да отида и да ми обяснят пропуските, но това са 300 км ...
Писмените работи от първа изпитна сесия по ЖУРНАЛИСТИКА
могат да се идентифицират в двудневен срок –

на 19 /вторник/ и 20 /сряда/ април 2011 г.

от 10.00 до 16.00 часа

във ФАКУЛТЕТ по ЖУРНАЛИСТИКА и МАСОВА КОМУНИКАЦИЯ, ул.”Московска” 49, зала 29

И на теб ли са ти писали двойка .. ?
Аватар
Judas
Легендарен флуудър

Мнение от Judas »

А пък и кой знае, може някои от вас наистина да са попаднали на погрешен проверяващ.Пак повтарям - лично нашата квесторка ни пожела късмет с това, кой ще се падне да ни проверява есетата.И моята оценка не е за казване, и се чувствам тъпо, защото много искам да уча журналистика, а направо ми подрязаха крилата с тази оценка.
Bestcho
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Bestcho »

Judas написа:А пък и кой знае, може някои от вас наистина да са попаднали на погрешен проверяващ.Пак повтарям - лично нашата квесторка ни пожела късмет с това, кой ще се падне да ни проверява есетата.И моята оценка не е за казване, и се чувствам тъпо, защото много искам да уча журналистика, а направо ми подрязаха крилата с тази оценка.
В първият момент като видях колко имам и аз така се почувствах . Ако имах една прилична оценка щях да съм много по-уверен на матурата , но явно така е било писано . Уча сериозно за матурата , изкарвам колкото се може по-висока оценка и надеждата ми остава в редовния . Не отричам , че тази двойка ме накара сериозно да се усъмня в уменията си и сега започвам да се чудя , къде мога да видя как точно трябва да напиша есето си , за да имам някакъв успех ...
Аватар
Rados
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от Rados »

ox i v men ostana edna malka nadejdica za redovniq .. no sega sym mn razocharovana .. :?
Живота е рисуване, без гума за триене! Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
Аватар
Judas
Легендарен флуудър

Мнение от Judas »

И аз съм така.Очаквах поне тройка за грамотно писане.Ако ми бяха писали тройка, щях да го понеса една идея по-малко зле.Ама с тази двойка, се чувствам като бавноразвиващ.Сякаш ми казват изобщо да не се захващам с журналистика.Като нищо са отказали една маса народ.Като си видях оценката, направо нито ми се ревеше, нито ме дишаше, не знам просто ... адски тъпо се почувствах и ще ми е кофти още няколко дни.
Bestcho
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Bestcho »

Judas написа:И аз съм така.Очаквах поне тройка за грамотно писане.Ако ми бяха писали тройка, щях да го понеса една идея по-малко зле.Ама с тази двойка, се чувствам като бавноразвиващ.Сякаш ми казват изобщо да не се захващам с журналистика.Като нищо са отказали една маса народ.Като си видях оценката, направо нито ми се ревеше, нито ме дишаше, не знам просто ... адски тъпо се почувствах и ще ми е кофти още няколко дни.
Именно . Просто в момента се чувствам ужасно и това няма да отмине поне още една седмица , ако не и повече :(
Аватар
Judas
Легендарен флуудър

Мнение от Judas »

Сега ме е яд, че не си написах едно сухо есе и толкова.СЕга да ми питаш, няма да мога да ти отговоря какво написах.есе ли е, нещо като разказ ли е.Пиша едно есе на редовния и дано хвана оценка, достатъчна за Книгоиздаване поне.
mimkaaaa
В началото бе словото

Мнение от mimkaaaa »

Аз какво да кажа с 3 ... :/
Bestcho
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Bestcho »

Judas написа:Сега ме е яд, че не си написах едно сухо есе и толкова.СЕга да ми питаш, няма да мога да ти отговоря какво написах.есе ли е, нещо като разказ ли е.Пиша едно есе на редовния и дано хвана оценка, достатъчна за Книгоиздаване поне.
Именно . Направо нямам думи аз . Настроението ми падна убийствено ..
Аватар
Judas
Легендарен флуудър

Мнение от Judas »

Ама сега се чувствам малко по-добре, като се изповядах :D :roll: Дано да имам повечко късмет на редовния.
Neuromancer
В началото бе словото
Специалност: No

Мнение от Neuromancer »

Разбирам ви, момчета. И аз вчера имах 3-ка по Литература и се чувствах по този начин. Ама не се отчайвайте. Едно момче имало две двойки по БЕЛ и История, а на редовния - 5.89 :)
Аз така си се успокоих - имаме още един шанс, сега ще си видим грешките и на редовния повече. То затова са първите сесии - да видиш как е на изпит, да усетиш атмосферата, да ти кажат какво си объркал и да си подготвен за следващите сесии.

А иначе Джудас. Не е вярно това, което казваш. Аз писах антиутопичен разказ за 2034-та, когато моловете са завладели България и вместо 100 национални обекта, вече съществуват 100 национални мола. Това да ти прилича на обикновено есе? И пак повтарям - текстът ми беше структуриран ужасно и много неграмотно написан, а имам 5:00. Прави си изводите. Фактите говорят.
Аватар
MimSiTyYyYy
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от MimSiTyYyYy »

Аз имам 3,38. 17 имат колкото мен, а 382 повече(от момичетата).
" Sometimes the smallest things take up the most room in your heart. " - Winnie the Pooh
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”