Ами аз петък ще съм там че ме чака моренцеtushencetooo написа:Всички ли ще се "юрвате" в петък да се записвате. Явно тогава ще е пълна лудница в академията
Академия на МВР
- Ваньо
- В началото бе словото
- Специалност: ППООР
Re: Академия на МВР
“Sir, we're surrounded!”
“Excellent. We can attack in any direction now!”
“Excellent. We can attack in any direction now!”
Здравейте! Искам да попитам защо някои не удобряват специалността да се учи във ВСУ ? и какво точно се изисква за влизане в академията на МВР, какво основно се изучава и какви са семестриалните такси. Мерси предварително! 
- p.e.s.h.o
- В началото бе словото
- Специалност: Пожарна и аварийна безопасност, Академия на МВР
- Обратна връзка:
Като за начало не се искат връзки, за да влезнеш. Просто един месец преди това трябва да започнеш да се готвиш за фиическия изпит (поне аз така направих) и да си научиш материала, на който ще държиш изпит (математика, история или български)
IMPOSSIBLE IS NOTHING
мс много!
А този физически изпит какво точно включва? Разгледах една от специалностите в академията на МВР, която вкл. криминалистика- „Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред“, но ми се струва, че не се изучава подробно, а аз искам да изучавам криминалистиката като отделна специалност, а нямам представа къде! help pls

- p.e.s.h.o
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
http://www.academy.mvr.bg/Reception/200 ... o1+Fiz.htmaniii написа:мс много!А този физически изпит какво точно включва? Разгледах една от специалностите в академията на МВР, която вкл. криминалистика- „Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред“, но ми се струва, че не се изучава подробно, а аз искам да изучавам криминалистиката като отделна специалност, а нямам представа къде! help pls
![]()
Относно криминалистиката, не мога да ти кажа нищо
IMPOSSIBLE IS NOTHING
За криминалистика след магистратура.aniii написа:мс много!А този физически изпит какво точно включва? Разгледах една от специалностите в академията на МВР, която вкл. криминалистика- „Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред“, но ми се струва, че не се изучава подробно, а аз искам да изучавам криминалистиката като отделна специалност, а нямам представа къде! help pls
![]()
Има ли задочно следване за бакалаври?
Има.
Някой може ли да ми обясни защо ще ходим в Пазарджик, защото нищо не разбрах

-
ashkadarma
- В началото бе словото
Кажи какво са ви казали за Пазарджик!
- p.e.s.h.o
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
На предварителен курс (първична строева подготовка). Ще ви учат да маршируватеUbiicata написа:Има.![]()
![]()
![]()
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Да, ама защо 2 седмициp.e.s.h.o написа:На предварителен курс (първична строева подготовка). Ще ви учат да маршируватеUbiicata написа:Има.![]()
![]()
![]()
- p.e.s.h.o
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Явно толкова време е курса нзUbiicata написа:Да, ама защо 2 седмициp.e.s.h.o написа:На предварителен курс (първична строева подготовка). Ще ви учат да маршируватеUbiicata написа:Има.![]()
![]()
![]()
Нещо хич не ми е ясно
![]()
IMPOSSIBLE IS NOTHING
-
ashkadarma
- В началото бе словото
Тва само за парвокурсниците ли е,или за всички.