Историциииии.......
Модератор: sientelo
много добър въпросCezare написа:някой може ли да отговори на въпроса, който съм поставил в тази тема? :
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtopic.php?t=8416
някой от по-големите, ако може да помогне....
иначе има написана литература към анотациите на отделните предмети в сайта на ИФ
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Ех, много е лесно всичко на готово да получавате, вместо да потърсите назад в тема, понеже за всичките е изписано многократно.Както и да е.Днес съм добра
1. Средновековна обща история
по това учих само от лекции,някой друг да каже
2. Средновековна балканска история - зелената книга на Матанов, има я и в библиотеката.
3. Средновековна българска история -лекционния курс на Петър Ангелов /малка книжка/ + лекциите/важни са/+някои раздели от тритомната история на Бъ-я за ІІ бълг. царство
4. История на Византия -малката бяла книжка на Бакалов + лекции и упражнения
5. История на българските земи, 15-17 в-и тук е една книжка, но не помня на кой точно.
Айде със здраве и друг път гледайте повече
1. Средновековна обща история
2. Средновековна балканска история - зелената книга на Матанов, има я и в библиотеката.
3. Средновековна българска история -лекционния курс на Петър Ангелов /малка книжка/ + лекциите/важни са/+някои раздели от тритомната история на Бъ-я за ІІ бълг. царство
5. История на българските земи, 15-17 в-и тук е една книжка, но не помня на кой точно.
Айде със здраве и друг път гледайте повече
Като птичка в небесата 
1.Както беше споменато по Общата история има веке лекционен курс.Аз лично не пропуснах нито 1 лекция и се подготвих идеално...така.sientelo написа:Ех, много е лесно всичко на готово да получавате, вместо да потърсите назад в тема, понеже за всичките е изписано многократно.Както и да е.Днес съм добра![]()
1. Средновековна обща историяпо това учих само от лекции,някой друг да каже
![]()
Айде със здраве и друг път гледайте повече![]()
2. ---
3. ---
4. По-скоро "Византия.Лекционен курс" (голямата кафява книжка на проф.Бакалов) + лекции
5.Аз се подготвих много добре, с том II на "История на България XV-XIXв." на проф.Цветана Георгиева и проф.Николай Генчев - издателство Анубис.
Рядко съм в този форум, търсете ме във Фейсбук.