[КСК 2010] Журналистика vol.2

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
boo.
В началото бе словото
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: четвърти

Re: [КСК 2010] Журналистика vol.2

Мнение от boo. »

nepoznatataa написа:Извадих си аз нещата и ги дадох....и там на декларацията, където пише дали сме работили или не, аз си бях оградила 1 и 3. Пък като ми се развика защо на 2 не съм писала НЕ :blackeye:
Хах, и на мен така "учтиво" ми се изрепчи, а аз с най-спокойното си изражение се опитах да й обясня, че лелката ни каза да оградим вярното и това е. Понеже ме чуха нали... :roll: Както и да е, това да ми е проблемът.
А аз чаках повече във ФЖМК отколкото в Паричен салон, а си мислех, че ще е обратното. Не знам какво толкова се бавеха и наново ли попълваха документи в тази стаичка, обаче аз като влязох моята работа се свърши точно за 3 минути (имах някаквото чувство, че са ме претупали набързо, защото наближаваше обедната почвика). После ми се дръпнаха за нещо от дипломата, но така й не разбрах какво. Накрая от бързане да освободя мястото си забравих чантата до стола, та трябваше да мина през портата на Ада (тази въртящата се) общо 4 пъти :lol:
Последно промяна от boo. на 28 Юли 2010, 13:45, променено общо 1 път.
Защото най-хубавото се добива с цената на голяма болка!
  • Или поне така е според легендата...
Аватар
Ambrosio`
Паисий
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Ambrosio` »

Momchi написа: Май сме се редили на различни опашки :wink: Аз минах за 15 минутки към 12 часа приблизително, докато любезното отношение във ФЖМК от страна на "търпеливата" лелка ме "улесни" със скромните 1 час и 20 минути ... 8)
Явно. Аз отидох в 9 и като видях каква опашка ме чакаше, за малко да ми падне ченето като по анимационните филмчета. :) Относно Ичева, май само с мен се е държала добре, даже се шегуваше, че съм се притеснила и съм си взела лепилце от вкъщи .. :) А лелката по коридора .. много беше лоша към мен, все едно съм и взела заплатата ..
Don't lose who you are, in the blur of the stars.
Аватар
Pavleta
В началото бе словото

Мнение от Pavleta »

Сериозно се притесних като прочетох няколко коментара... :( Аз никъде не съм попълнила какъв език искам да уча, именникът, в който пишеше какъв език искаме да учим, казаха , че не им трябва и ми го върнаха. Къде е трябвало да го попълня ? :(
Аватар
d_a_h_l_i_a
В началото бе словото
Специалност: Журналистика

Мнение от d_a_h_l_i_a »

Pavleta написа:Сериозно се притесних като прочетох няколко коментара... :( Аз никъде не съм попълнила какъв език искам да уча, именникът, в който пишеше какъв език искаме да учим, казаха , че не им трябва и ми го върнаха. Къде е трябвало да го попълня ? :(
Аз също съм от тези, дето не са разбрали, че трябва да уточняват какъв език искат да учат. Но, честно казано, никой не ме и попита. Може би един троснат въпрос, гарниран с хаплива забележка за моята "осведоменост" от страна на хладнокръвната Жена, щеше да ми е от голяма полза. Но уви...:]
..."Страданието и болката винаги са задължителни за високото съзнание и за дълбоко чувстващото сърце.."
Аватар
Pavleta
В началото бе словото

Мнение от Pavleta »

d_a_h_l_i_a написа:
Pavleta написа:Сериозно се притесних като прочетох няколко коментара... :( Аз никъде не съм попълнила какъв език искам да уча, именникът, в който пишеше какъв език искаме да учим, казаха , че не им трябва и ми го върнаха. Къде е трябвало да го попълня ? :(
Аз също съм от тези, дето не са разбрали, че трябва да уточняват какъв език искат да учат. Но, честно казано, никой не ме и попита. Може би един троснат въпрос, гарниран с хаплива забележка за моята "осведоменост" от страна на хладнокръвната Жена, щеше да ми е от голяма полза. Но уви...:]
Хмм.. ясноо. Как очакват да им кажа като даже не знам какви езици предлагат. Наистина , ако бяха задали още един груб въпрос, нищо нямаше да им стане, щяха да се чувстват още по-велики.... Сигурно чак на есен значи ще си изберем.
Аватар
Ambrosio`
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от Ambrosio` »

За езика питаха като влезеш в стаята, където ти биеха печат на личната карта и ти взимаха документите .. Аз сама изобщо не знаех, че ще ме питат нещо подобно и ми дойде като гръм от ясно небе .. :) Не мисля, че има за какво да се притеснявате. Предполагам тези, които не са уточнили езика ще го направят като идат да си вземат книжките или направо като почне семестърът. Те искат, не искат трябва да разберат тази информация. :)
Аватар
sliky
В началото бе словото

Мнение от sliky »

Езикът не трябва да ви притеснява, макар че би трябвало всички да бъдат попитани не само някой ама карай. Колеги (кандидат-журналисти) някой ще ме светне ли кога почваме, че нещо забравих да попитам :)
Аватар
sonito
В началото бе словото
Курс: първи

Мнение от sonito »

Ta moqt problem e che za malko ne mi stigna bala za knigoizdavane i me priexa bg filologiq.Mnogo se nadqvam pone na vtoro da mi stigne,zashtoto tova e neshtoto s koeto iskam d se zanimavam. Nqkoi ima li ideq dali e lesno da se premestish ....ima li nqkoi koito e minal po tozi pyt?? :roll:
Аватар
Pavleta
В началото бе словото

Мнение от Pavleta »

Ясно. Ами не са ме попитали там. Ще видим- ще звънна, надявам се да няма проблем. Благодаря :)
Borisg
Легендарен флуудър
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

sliky написа:Езикът не трябва да ви притеснява, макар че би трябвало всички да бъдат попитани не само някой ама карай. Колеги (кандидат-журналисти) някой ще ме светне ли кога почваме, че нещо забравих да попитам :)
1-ви октомври :roll:
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
Аватар
d_a_h_l_i_a
В началото бе словото

Мнение от d_a_h_l_i_a »

sliky написа:Езикът не трябва да ви притеснява, макар че би трябвало всички да бъдат попитани не само някой ама карай. Колеги (кандидат-журналисти) някой ще ме светне ли кога почваме, че нещо забравих да попитам :)
На 1-ви октомври е официалното откриване на новата учебна година. На 5-ти вече започваме с по-сериозната дейност. :)
..."Страданието и болката винаги са задължителни за високото съзнание и за дълбоко чувстващото сърце.."
Аватар
Real_Boy
Пишете, о, братя
Специалност: КНИ (р)
Курс: кандидат-студент

Мнение от Real_Boy »

Шефът им рече "Хайде де, пари нема - ДЕЙСТВАЙТЕ" ..

Хайде журналистииииии (dance) :D
Hot as hell, romantic as heaven

Facebook - Bobby Ivanoff
Аватар
emotikonka
В началото бе словото

Мнение от emotikonka »

Godfather написа:Приет първо желание - Журналистика задочно! :) Вече си запазих маса в Плаза за първите очни! Да пишат колегите колко още да пазя! :)

Пази и за мен ! :)
Impossible is Nothing !
Аватар
Варненец
Пишеща машина
Специалност: журналистика

Мнение от Варненец »

Momchi написа:Добър въпрос ...Постоянно обикаляше и сякаш нямаше никакво търпение : "Хайде, минавайте, че колегите имат много работа" ... Доколкото ми позволява умственият капацитет не сме ли "ние" тяхната работа за деня ??? А в отдел "Студенти" като им казах, че искам да уча немски, ми отговориха нещо от сорта : "Интересно.Смело решение, досега си третия. :lol: ( за един ден и половина ) :D
Хахаххаа, вие още нищо не сте видяли от въпросната жена ;) Поколения я помнят, тепърва ще изпитвате "прекрасните мигове " с нея....
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
Аватар
Ambrosio`
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от Ambrosio` »

Варненец написа: Хахаххаа, вие още нищо не сте видяли от въпросната жена ;) Поколения я помнят, тепърва ще изпитвате "прекрасните мигове " с нея....
А тя каква е всъщност ? :D
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”