[КСК 2013] Връзки с обществеността

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Christine_Di
Пишете, о, братя

Re: [КСК 2013] Връзки с обществеността

Мнение от Christine_Di »

Geri.A написа:
Christine_Di написа:Усещам леко дразнение на бъдещите зайци, споко бе хора! :)
Дразнение? Мен ли визираш? Ако да, нещо не си ме разбрал/а, закачам ви просто :р
:mrgreen:
Не, имах предвид, че зайците сега всички се дразним че не си спомняме дали сме направили еди какво си или друго. :)
"Думата е страшно нещо, в нея са затворени изразните средства на всички изкуства: бои, линии, форми, звукове, движения - всичко, стига да можеш да боравиш с тия нейни богатства." Йордан Йовков

Аватар
tranceRR
От дъжд на вятър

Мнение от tranceRR »

Mondscreen написа:Ако не си с фраг, смокинг или поне костюма от бала, не те допускат до изпитната зала. За момичетата дълга и изискана рокля, най-много с гол гръб.
Пише се фрак. Иначе си много интересен, браво :JC_clap:
”It's not just love for music, it's my passion. It goes beyond liking, and beyond a hobby, it's about a way of living. Music is essential to my life.”
Armin van Buuren
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Явно аз съм единствената, която не вижда дънките като подходящо облекло. Да, удобни са, ама неслучайно фирмите, в които има дрескод, не допускат носенето на дънки на работното място, а предвид факта, че случаят е официален, аз поне не бих ви препоръчала "униформата" на американските фермери (аз в ежедневието си ходя през 90% от времето с дънки, та не е като да имам нещо против тях, но има моменти, в които не ги намирам за подходящи).

Най-добрият съвет, който бих могла да ви дам - мислете за това като за интервю за работа (понеже то по същността си е много подобно). И, съответно, се облечете така, както бихте се облекли за такова.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Geri.A
Форумозавър Рекс
Специалност: ВО
Курс: първи

Мнение от Geri.A »

Почти всички HR-и препоръчват на интервюто да отидем с дънки, а не с костюм (разбира се, освен ако не кандидатстваме за позиция в банка или пък кантора). А, сега, де, почнахме да ви даваме различни съвети :D
Не мислете, че това дали сте с дънки или панталон ще промени много оценката ви. : )
Когато тя беше склонна, той не искаше. Когато той пък искаше, тя се дърпаше. А когато и двамата искаха, се спусна завесата!
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

А, за последното съм съгласна.
Стига да избегнете това облекло, нямате проблем. Не съм чула досега нечия оценка да е пострадала заради дрехите, които е избрал. Аз затова и казах, че това си е лично моето виждане за нещата (а без значение какво казват HR-ите, ако съм работодател и някой ми се я'ви по дънки на интервю за работа, директно ще си помисля, че му е все тая какво впечатление оставя и че му е все тая дали ще получи работата, щом е грабнал първото, което му е попаднало пред очите).

Разбира се, има разлика дали човекът кандидатства за позиция в банка или за продавач на сладолед на улицата за летния сезон, но в конкретния случай сме по-скоро в дънкоизключващия сектор, струва ми се.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
pollyyyy
В началото бе словото

Мнение от pollyyyy »

tdg написа:Повярвай няма за какво :) като се изложа в събота и....... :(
Я малко по- позитивно! :) :)
Аватар
Christine_Di
Пишете, о, братя

Мнение от Christine_Di »

pollyyyy написа:
tdg написа:Повярвай няма за какво :) като се изложа в събота и....... :(
Я малко по- позитивно! :) :)
A така! По позитивно!
"Думата е страшно нещо, в нея са затворени изразните средства на всички изкуства: бои, линии, форми, звукове, движения - всичко, стига да можеш да боравиш с тия нейни богатства." Йордан Йовков

pollyyyy
В началото бе словото

Мнение от pollyyyy »

Хорааа, остават 10 дена до устния, как сте? :lol:
Последно промяна от pollyyyy на 12 Юни 2013, 12:47, променено общо 1 път.
Аватар
Monax
В началото бе словото
Специалност: Журналистика
Курс: друг

Мнение от Monax »

Мисля, че шансът да попитат за протестите в Турция е голям. Лично мнение.
Аватар
~Suzie
Пишете, о, братя

Мнение от ~Suzie »

Аз имам един може би малко глупав въпрос, но нещо не мога да открия отговора му в интернет о.0
Иван Данов (министър на инвестиционното проектиране) представител на БСП ли е или е независим?
"One day, you’re 17 and you’re planning for someday.
And then quietly, without you ever really noticing, someday is today.
And then someday is yesterday.
And this is your life."

John Green
Аватар
Grigorov
Пишете, о, братя
Специалност: Право
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Grigorov »

От групичката на т.нар. безпартийни експерти май се води. (съквартирантът ми от УАСГ твърди, че е експерт най-вече в това да приспива аудиторията по време на лекции)
i'm feeling tragic like i'm Gregor Samsa
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Не се втелявайте толкова - чак за такива подробности няма да питат. А и като се стигне до подобни детайли, не е срамно да си признаете, че не знаете. Никой не очаква да сте неофициалните биографи на новите управляващи, а просто да имате поглед върху тенденциите, процесите и развитието на събитията в по-общ план.
В края на ноември
Аватар
~Suzie
Пишете, о, братя

Мнение от ~Suzie »

Истината е, че просто ми стана интересно :mrgreen: Наистина не очаквам да питат за чак толкова големи подробности (:
Grigorov, благодаря за бързия отговор :Ъ
"One day, you’re 17 and you’re planning for someday.
And then quietly, without you ever really noticing, someday is today.
And then someday is yesterday.
And this is your life."

John Green
Аватар
tranceRR
От дъжд на вятър

Мнение от tranceRR »

Monax написа:Мисля, че шансът да попитат за протестите в Турция е голям. Лично мнение.
Да не дава Господ ! :JC_pray: Само за Анадола да не ме питат, че като се развихря ще ме обвинят във верска и етническа нетърпимост :JC_rant:
”It's not just love for music, it's my passion. It goes beyond liking, and beyond a hobby, it's about a way of living. Music is essential to my life.”
Armin van Buuren
Надежден Случай
Плиний Стари
Специалност: Най-мързеливата

Мнение от Надежден Случай »

Ами ако...хората,измислящи въпросите,следят този форум и предположенията ни...и дадат нещо тотално различно?

Изображение
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Заключено

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”