[КСК 2010] Английски език

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
malinakis
В началото бе словото

Re: [КСК 2010] Английски език

Мнение от malinakis »

дали с бал 25.1 от максимален 30 ще влезна в публична администрация на първо класиране :scratch: :scratch: :scratch:
Lina__
От дъжд на вятър

Мнение от Lina__ »

[quote="malinakis"]дали с бал 25.1 от максимален 30 ще влезна в публична администрация на първо класиране :scratch: :scratch: :scratch:[/quote

Изчислете си бала и го сверете с миналогодишния ;)и като питате казвайте пола,че не можем да гадаем ;) Успех!
malinakis
В началото бе словото

Мнение от malinakis »

Lina__ написа:
malinakis написа:дали с бал 25.1 от максимален 30 ще влезна в публична администрация на първо класиране :scratch: :scratch: :scratch:[/quote

Изчислете си бала и го сверете с миналогодишния ;)и като питате казвайте пола,че не можем да гадаем ;) Успех!
ами момче съм
а относно бала на някои места пише различно
на едно място го намерих 25.9 а на друго 24.5 и съм малко объркан и все отгоре пише су 1во класиране
Lina__
От дъжд на вятър

Мнение от Lina__ »

malinakis написа:
Lina__ написа:
malinakis написа:дали с бал 25.1 от максимален 30 ще влезна в публична администрация на първо класиране :scratch: :scratch: :scratch:[/quote

ами момче съм
а относно бала на някои места пише различно
на едно място го намерих 25.9 а на друго 24.5 и съм малко объркан и все отгоре пише су 1во класиране

25.92 е бил на първо класиране миналата година,съотвтно 25.06 на второ и 25.01 на трето :)
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

Миналата година е паднал до 25.01, но чак на трето класиране. На първо калсиране балът е бил 25.92.

Ти къде ги гледаш тези балове, със сигурност не са от миналата година, и вероятно са за жени и мъже, щом са все СУ първо класиране, ако не са от различни години обаче :lol:
Facebook
Изображение
Аватар
ayakashi
Постоянно присъствие

Мнение от ayakashi »

Mackle написа:
malinakis написа:а в моя случай като съм държал матура по английски и имам 5.71 нея ли ще ми вземат като балообразуваща или оценката от дипломата за английска фолология
Матурата ще ти вземат.
е, това никъде не е обяснено така. Навсякъде е оценка от дипломата уж. :| и сега последно, като ти пише че взимат оценка от дипломата, ако имаш такава матура, ти взимат оценката от матурата...
Аватар
DeadMistress
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от DeadMistress »

ayakashi написа: е, това никъде не е обяснено така. Навсякъде е оценка от дипломата уж. :| и сега последно, като ти пише че взимат оценка от дипломата, ако имаш такава матура, ти взимат оценката от матурата...
Мда , голяма преебавка !!! :evil:
I'm not a psycho ... I just like psychotic things ...

•´¯¥¯`• ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΕΣΤΕ •´¯¥¯`•
svetlio.varna
Легендарен флуудър

Е те наистина ще ти вземат оценката от дипломата. Матурата Е оценка от дипломата, както и оценката от редовния курс. Никой не е казал, че се взема оценката от редовния курс. Напротив, в правилника за прием пише точно обратното:

Чл. 22 (6) "Когато в дипломата за средно образование са вписани две оценки по балообразуващ учебен предмет, като една от тях е от държавен зрелостен изпит, а другата – от курса на обучение, за балообразуваща оценка се счита оценката от държавния зрелостен изпит. Не участват оценки от профилирана, задължителна професионална, задължителноизбираема или свободноизбираема подготовка."
Правилник за прием
Facebook
Изображение
Аватар
ayakashi
Постоянно присъствие

Мнение от ayakashi »

:) А ето сега е вече ясно, но повечето кандидат-студенти гледат само балообразуването за отделните специалности и в някакъв по-късен момент стигат до правилника, който не е най-интересното четиво, ако мога така да се изразя, хех.
Иначе аз лично нямам кой знае какъв проблем, защото матурите са ми 5.93 и двете :)

Мерси, Светльо :)
_Aftershock_
В началото бе словото

Мнение от _Aftershock_ »

Не става въпрос за бележкарстване, това което ме влече са чуждите езици и просто не мога да се реша с кои по-точно да се захвана...
Аватар
muligan-cho
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Китаистика
Курс: втори

Мнение от muligan-cho »

mtrinity написа:^ Горката скандинавистика, ако в нея се наблъскат хора само заради бала или престижа, не заради езиците или друго .. Каква е връзката между европеистика и скандинавистика? :/ Обвинявам напосоки де, даже и да не си ти такъв случай, кофти е такова бележкарстване, което не е като да го няма ..
че какво значение има, че европеистиката и скандинавистиката нямат нищо общо (което не е точно така)? аз пък исках да стана хирург, космонавт, ама уча китаистика.. нищо лошо няма в разностранните интереси, стига да не се разпилява човек
Аватар
brooks
В началото бе словото

Мнение от brooks »

приятелят ми изкара 5.84 и иска скандинавистика, но има значителна бройка с по-високи оценки преди него, а той се бори за 3 места все пак... и сега издирваме тия с по-високите оценки, но те като гледам вече са запразнили и не се занимават с форуми :roll:
SunnySummer
От дъжд на вятър

Мнение от SunnySummer »

С бал 29 ще ме приемат ли МО на първо класиране,ако ми е второ желание?
Международни отношения, I курс

http://www.youtube.com/watch?v=mAXyrI2i2W4

'Cause there's nothing like your smile made of sun...
In a world full of strangers you're the one I know.
svetlio.varna
Легендарен флуудър

Стига да не те приеат по първо желание :lol: Какво си писала на първо място?
Facebook
Изображение
Margi
В началото бе словото

Мнение от Margi »

Знаете ли къде и кога може да си видим работите?
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”