[FLOOD] Какво ви подразни/натъжи днес? vol.6

Архив на теми от "Студентски живот".
Публикувай отговор
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Re: [FLOOD] Какво ви подразни/натъжи днес? vol.6

Мнение от Kristo »

С тези пари от сорта на 4000лв, по-добре си купи кола, или инвестирай в малък бизнес. Егаси от злато ли ги правят тези очила? Вместо лекарствата и тем подобни да им падат постоянно цените, те растат. Не е да ги носим за украшения като Кание Уест, дето има очила за по 3000 долара.
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Бе не са 4000, ама...
И все пак, като се замислиш - немски стъкла, с по 7 слоя покритие от двете страни, свръхолекотени (което при мен е важно, понеже съм с висок диоптър) - то основно това последното оскъпява значително. И ти си прав, че като става дума за здравето, нещата трябва да са по-достъпни, но от друга страна пък качеството си иска пари и това си е. Няма начин. Въпросът е да има качествени лекарства (осигурени от държавата) за онкоболните, болните от редки болести и прочее, а не да ги оставят да измрат, щото лекарства изобщо няма. Парите за цайси са без значение в сравнение с тия безчинства.

А се оплаках, просто защото ми направи впечатление, че преди 3 години хубава рамка с най-добрите по онова време стъкла бяха общо 600 лв., а сега само стъклата са 700. Поразгледах и рамките - то под 250-300 бяха само пенсионерските - онези, роговите, сещаш се. И ако трябваше да сменям и рамката, щях да се видя в приключение, щото тоя диоптър стъкла (с определен цилиндър, ала-бала) не става на каква да е рамка. :lol:
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

И аз трябва да сменям цайсите.... И моите били с не знам си какво си покритие, пък и компютърно, ама от едната страна се излъска някак и не е добре.. :|
А толкова пари... Май трябва да стана жиголо... :roll:
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Интересни идеи даваш... :lol:
Ако си с нисък диоптър (докъм 5, да речем), няма да са толкова парите, споко. А аз моите ги сменям точно защото въпросното покритие (уж за работа с компютър и т.н.) се оказа надрано. Буквално за месец се разпадна - после се оказа, че гаранцията му била 2 години и даже много било издържало.
И те така.

Айде пък и ти вземи да се появиш на някоя форумна, та да си премерим очилата с тебе. :mrgreen:
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
kirrara
Драскач

Мнение от kirrara »

Успях да се скарам с един приятел в този иначе страхотен ден :roll: :(
" Има много хора, които са постигнали съвършенството да четат, без всъщност да четат. Преминават през книгите подобно на водолази, без да поемат и капка вода."
Аватар
Prudence
Легендарен флуудър

Мнение от Prudence »

Направи добро - изяж лайно! --> Абсолютно вярно.
А и ме подразни как някои хора се интересуват само от себе си и не им пука за другите, щото не могат да видят по-далече от носа си!

:evil: :evil: :evil:
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Пфф, естествено, в единствения ден през цялото лято, в който вали, аз трябваше да съм с рокля и сандали. И да не съм спала в нас. И сега да седя в офиса с мокра рокля и сандали и огромен анорак на WOW, който ми стига до коленете... баси картинката съм :alien:
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология

Мнение от bubbly_water »

кофти времее :?
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Аватар
Prudence
Легендарен флуудър

Мнение от Prudence »

Стари истории..
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
tito
От дъжд на вятър
Специалност: Икономика с Английски

Мнение от tito »

Мила написа:Пфф, естествено, в единствения ден през цялото лято, в който вали, аз трябваше да съм с рокля и сандали. И да не съм спала в нас. И сега да седя в офиса с мокра рокля и сандали и огромен анорак на WOW, който ми стига до коленете... баси картинката съм :alien:
От друга страна пък, да те навали дъжд е на късмет
-Народно суеверие :)
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Кур за българските медии!
Аватар
xRainx
Стенограф
Специалност: Международни отношения

Мнение от xRainx »

ники написа:Кур за всички медии!
фикснато, пич!

какво те ядоса, ако мога да попитам?
The storm is coming...
Изображение
...let the Lord of Chaos reign.
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Непредаването на мача-реванш на ЦСКА срещу Дери по нито една телевизия, макар че беше обещано. Всички се надпреварват за купуването на права и накрая не се прави и проста организация. Но пък иначе можем да гледаме всеки ден сагата "перлата" или както там беше...
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Разбихме се от игри на карти с дечковците - също като в доброто старо време. :( Идея нямах точно колко ще ме натъжи това. Чак майката на едното момиче идва да ни снима с телефона си - такава картинка сме били: седнали по турски на тенис-масата, играем на 3-5-8, охел и вист... като преди 6-7 години. Само съставът намаля с над 1/3.
И утре ще ходим на Аязмото, и после пак ще играем карти - все едно се опитваме да върнем едно прекрасно минало, но единственото, което успяваме да направим, е да осъзнаем, че то, въпреки усилията ни, е минало.
После - що рева на "Ново кино "Парадизо". Ей заради ей това.

Много, много, много ми е тъжно. Онзи живот беше почти съвършен. :(
В края на ноември
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология

Мнение от bubbly_water »

нещо ми е меланхолично, а и го дават утре да вали => няма да можем да се качим на Витоша
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Публикувай отговор

Обратно към “Студентски живот - АРХИВ”