Ники , ако в последните няколко страници видиш колко 20 станаха ,мисля че "нови" е по подходящата дума ( просто станаха много)ники написа:Адвокате, лафчето е новО двайсет. Аз исках да питам, дали един човек може да носи книжките на няколко там при гореспоменатите отрудени лелки?Advocate написа:Айде нови 20 - лошите лелки ще си спазват работното време , тоест за работа с хора .... е това вече ако не е гавра ,незнам кое ще е ! Ако работят по цял ден в подобни периоди сигурно много ще се преработят...
1-ви курс Право (2008 - 2009)
- Advocate
- Драскач
- Специалност: Право
Re: 1-ви курс Право (2008 - 2009)
Salus populi suprema lex
- DaRkGoDDeSs
- В началото бе словото
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
Абе, колеги. Аз па се заблях и току - що осъзнах, че нямам конспект по ИППУ. Има ли някой желаещ да ми съдейства по въпроса
(ама, че съм троха
)
- Advocate
- Драскач
Ако си в Сф отиваш в методологическия и си го взимаш.Учебниците са ти по конспекта и за капак на изпита въпроса ще е комбинация от няколко въпроса така че поне според мен конспекта леко се обезмисля.DaRkGoDDeSs написа:Абе, колеги. Аз па се заблях и току - що осъзнах, че нямам конспект по ИППУ. Има ли някой желаещ да ми съдейства по въпроса(ама, че съм троха
)
Salus populi suprema lex
- stoevinc
- От дъжд на вятър
- Курс: втори
- Адрес в галерията на СУ: stoevinc
я кажете, моля, в правилника пише, че се губят студентски права при 2 невзети изпита първи курс, това нали не значи, че сега както се очертава да не взема втори изпит, ще ме изхвърлят? 
ПОДПИС
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Първи курс, не първи семестър. Ще му мислиш като мине втория семестър и поправителната сесия - тогава ако не си вземеш изпитите, ще загубиш студентски права.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

- stoevinc
- От дъжд на вятър
- Адрес в галерията на СУ: stoevinc
пф, мерси, че нещо явно се заблудих за мястото, в което съм попаднал и се оказа, че лесно стават белите 
ПОДПИС
здравейте!интересувам се дали има изпит по Общо учение за държавата за повишаване на оценката!благодаря предварително 
- Advocate
- Драскач
Преди време е имало повишителни , но сега са премахнати - това е поне което аз имам като информация , ако някой знае нещо повече да казва 
Salus populi suprema lex
- Сенки и прах
- В началото бе словото
- Курс: първи
Аз доколкото четох(май в legaltheory) се пада тема от типа "Утопист ли е Платон"Advocate написа:Ако си в Сф отиваш в методологическия и си го взимаш.Учебниците са ти по конспекта и за капак на изпита въпроса ще е комбинация от няколко въпроса така че поне според мен конспекта леко се обезмисля.DaRkGoDDeSs написа:Абе, колеги. Аз па се заблях и току - що осъзнах, че нямам конспект по ИППУ. Има ли някой желаещ да ми съдейства по въпроса(ама, че съм троха
)
И трябва да разказваш за Утопиите на Томас Мор Т.Кампанела и Фр.Бейкън И да ги стравниш с идеите на Платон....или да изрецитираш и двете по отделно.Какво всъщност ще се иска от нас на този изпит?
Сравнение?Изброяване?
И какво се случва ако не вземем изпита?
Weakness is a sin punishable by death.
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ако не вземеш изпита, се явяваш на два избираеми от втория семестър.
Идеата на темата, която се пада, е, че с помощта на знанията, които имаш по предмета, и с малко логически разсъждения ще успееш да отговориш на зададения въпрос.
Идеата на темата, която се пада, е, че с помощта на знанията, които имаш по предмета, и с малко логически разсъждения ще успееш да отговориш на зададения въпрос.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.

- Grunge_Down
- Драскач
- Специалност: право
- Обратна връзка:
Колеги, аз съм леко объркана. При записването не плащахме ли годишна, а не семестриална такса...?
Don't think you are, know you are!
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Мне, таксите се плащат от семестър за семестър =) В действителност годишната такса е 400-и-не-знам-си-колко-още-отгоре-лева, а ние за всеки семестър плащаме по 200 ииии... 17 ли бяха някъде? Нещо такова. Също така книжката ти се заверява за семестър, не за година.

- Grunge_Down
- Драскач
- Специалност: право
- Обратна връзка:
Благодаря за отговора. Помня, че смятах някакви половини, но не бях съвсем сигурна.
Don't think you are, know you are!
Ако не греша е 427/2 = 213,5... 
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Абе 220-230лв да има човек в себе си като ходи да плаща и няма да има грижи. Но май наистина беше така, сумата наистина се получаваше 213.50лв.
Аз смятам да ида утре. Надявам се, че като е началото на седмицата все още няма да са се втурнали всички да заверяват семестър и ще успея да се провра през администрацията по-безболезнено.
Аз смятам да ида утре. Надявам се, че като е началото на седмицата все още няма да са се втурнали всички да заверяват семестър и ще успея да се провра през администрацията по-безболезнено.