[КСК 2010] Журналистика vol.2

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
vik
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Re: [КСК 2010] Журналистика vol.2

Мнение от vik »

Освобождавам едно място във ВО задочно :) Успех на всички,ама най-много на човека,който ще вземе моето място :р
Аватар
Варненец
Пишеща машина
Специалност: журналистика
Курс: първи

Мнение от Варненец »

ncuxo написа:Еми, аз с бал 22.68 има ли още на какво да се надявам? Да не се отказвам още май? :scratch:
Aко са те приели нещо, което не желаеш да учиш, ако са те приели в друг университет, но за нищо на света не би желал/а да прекараш там година, две, пет.... Ако си човек на риска и наистина силно желаеш да учиш една от трите специалности(не знам към какво си се запътил/а) то продължавай нататък, шанса ти граничи с почти невъзможното, ако трябва да съм честен, особено , ако си момиче, но аз не виждам какво губиш, ако пробваш ;)
Успех!
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
Borisg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

Съветвам тези, които ще се записват утре, да си платят семестриалната такса по банков път. Днес за пръв път през живота си се редях на такава опашка.
http://www.youtube.com/watch?v=9hVp47f5YZg
So can I get a window seat, I want nobody next to me
Аватар
kalioo
От дъжд на вятър

Мнение от kalioo »

Borisg написа:Съветвам тези, които ще се записват утре, да си платят семестриалната такса по банков път. Днес за пръв път през живота си се редях на такава опашка.
При теб до къде достигаше :)
Журналистика 3 курс. http://www.facebook.com/profile.php?id= ... &success=1
angeloff
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от angeloff »

Borisg написа:Съветвам тези, които ще се записват утре, да си платят семестриалната такса по банков път. Днес за пръв път през живота си се редях на такава опашка.
Не си се редил за лични документи :colors:
Журналистика /редовно/ 1. курс
Аватар
Ambrosio`
Паисий
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Ambrosio` »

И аз .. беше огромна ! Мислех си, че цял ден няма да ми стигне да се доредя до касите ..
Don't lose who you are, in the blur of the stars.
cherpalto
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от cherpalto »

Само аз ли минах тарикатската,щото видях едни приятели? :D За 10 минути си платих семестъра.Забавих се повече във факултета всъщност...
Аватар
lincaruso
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от lincaruso »

Да ви се оплача и аз..
6 часа път от Бургас до София и още 6 на обратно, общо 12 за 30 секунди работа във ФЖМК (депозиране на диплома) :) :lol:
Аватар
easy
От дъжд на вятър

Мнение от easy »

Вие имате всички достойни за уважение и нужни журналистически качества, бе, набори -- търпение, любопитство и умение да намирате нужната информация (не сте ли забелязали, че всички провериха нужните и налични теми във форума относно кандидатсването, всички знаеха какво трябва да правят и имаше нужда да им се обясни само по един път, защото все пак, каквото се напише - остава). Като гледам, имате също и самочувствие, а и сте симпатяги. Абе, готини хора сте всичките.

Честито на печелившите и успех!

Пожелевам Ви много повече от късмет.
F for fake.
Chinedu_Obasi
В началото бе словото
Специалност: Журналистика

Мнение от Chinedu_Obasi »

Само да питам - ще има ли второ класиране за момчетата за трите специалности във ФЖМК?
Аватар
Momchi
В началото бе словото

Мнение от Momchi »

Ambrosio` написа:
И аз .. беше огромна ! Мислех си, че цял ден няма да ми стигне да се доредя до касите ..
Май сме се редили на различни опашки :wink: Аз минах за 15 минутки към 12 часа приблизително, докато любезното отношение във ФЖМК от страна на "търпеливата" лелка ме "улесни" със скромните 1 час и 20 минути ... 8)
И в желанието си да са различни, всички станаха еднакви...
Аватар
The_Soldier
Легендарен флуудър
Специалност: Информатика
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от The_Soldier »

Chinedu_Obasi написа:Само да питам - ще има ли второ класиране за момчетата за трите специалности във ФЖМК?
Че защо, по която и да е спицалност да има изключение за второ класиране? Сигурно има..
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
Borisg
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

Momchi написа:Май сме се редили на различни опашки :wink: Аз минах за 15 минутки към 12 часа приблизително, докато любезното отношение във ФЖМК от страна на "търпеливата" лелка ме "улесни" със скромните 1 час и 20 минути ... 8)
Тази лелка, Ичева, май на всеки е направила впечатление. Какво сме й направили толкова? :shock:
Аватар
Momchi
В началото бе словото

Мнение от Momchi »

Добър въпрос ...Постоянно обикаляше и сякаш нямаше никакво търпение : "Хайде, минавайте, че колегите имат много работа" ... Доколкото ми позволява умственият капацитет не сме ли "ние" тяхната работа за деня ??? А в отдел "Студенти" като им казах, че искам да уча немски, ми отговориха нещо от сорта : "Интересно.Смело решение, досега си третия. :lol: ( за един ден и половина ) :D
И в желанието си да са различни, всички станаха еднакви...
Borisg
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Borisg »

Momchi написа:Добър въпрос ...Постоянно обикаляше и сякаш нямаше никакво търпение : "Хайде, минавайте, че колегите имат много работа" ... Доколкото ми позволява умственият капацитет не сме ли "ние" тяхната работа за деня ??? А в отдел "Студенти" като им казах, че искам да уча немски, ми отговориха нещо от сорта : "Интересно.Смело решение, досега си третия. :lol: ( за един ден и половина ) :D
Аз говорех за тази в отдел "Студенти", която удря печата. А лелката по коридора кефеше. С трима колеги се бъзикахме, че й липсва фланелката с надпис "Секюрити" :lol:
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”