На мен много ми хареса, лекичка е и много приятна. И пълна с добри мислиSoraya написа:"Нека ти разкажа"
Аз в момента си чета един сборник с разкази на Кинг - 13
На мен много ми хареса, лекичка е и много приятна. И пълна с добри мислиSoraya написа:"Нека ти разкажа"
Мда, в "Гората" почти ги няма ония магическореалистични заигравки - тя е повече хипарска и много по-малко постмодерно изтрещяла. За разлика от останалите му....silver_wings написа:Пфф,"Норвежка гора" на Харуки е добра,но "Кафка на плажа" не ми хареса никак.![]()
И аз споделям мнението за Кафка... за мен най-слабия му роман от тези, които са превеждани на английски/български... дори After Dark, в който нищо не се случваше е за мен по-добър от Кафка...Norwegian Wood написа:Мда, в "Гората" почти ги няма ония магическореалистични заигравки - тя е повече хипарска и много по-малко постмодерно изтрещяла. За разлика от останалите му....silver_wings написа:Пфф,"Норвежка гора" на Харуки е добра,но "Кафка на плажа" не ми хареса никак.![]()

Ето таковаТърговецът на кристал написа:А! И к'во, и к'во?Освен, че е телефонен указател (коментар, който ми изглежда неизбежен), де.
Йеееее, най-сетне някой от форума я подхвана!
* не е като да не съм го казвала около милион пъти тук (справката с търсачката ме уплаши направо) - обаче това си е най-най-най-моята книга измежду всички, които някога съм прочела. Моето си съкровище, което открих най-случайно.А шрифтът е толкова умален, за да не почна да ви дразня с това заглавие.