Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Или обратното. Тази година интересът към СИ е по-голям...
КН правеж
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
Абее по какво си правиш извода, че е по-голям? Заради няколкото форумци, които са го писали като първо желание ли? Не ми се вярва честно казано. Иначе тия балове по-скоро като за второ класиране почват да ми изглеждат..просто написах приблизителни предполагаеми числа ... Никой друг не смее да даде прогноза май или на никого не му се занимава... а аз си чеша клавиатурата просто.
Btw, вчера се записах КСТ в ТУ и ми казаха, че процедурата по изтегляне на диплома 1 ден трябвало да отнеме. Пък дали ще се опира до това... ще разберем след 2 дена
BG_MaSTa написа:Абее по какво си правиш извода, че е по-голям? Заради няколкото форумци, които са го писали като първо желание ли? Не ми се вярва честно казано. Иначе тия балове по-скоро като за второ класиране почват да ми изглеждат..просто написах приблизителни предполагаеми числа ... Никой друг не смее да даде прогноза май или на никого не му се занимава... а аз си чеша клавиатурата просто.
Btw, вчера се записах КСТ в ТУ и ми казаха, че процедурата по изтегляне на диплома 1 ден трябвало да отнеме. Пък дали ще се опира до това... ще разберем след 2 дена
Дали ти се вярва или не, факт!
Сред предпочитаните специалности на Университета се нареждат и специалностите: Журналистика, Медицина, Публична администрация, Софтуерно инженерство, Английска филология, Международни отношения и Социални дейности.
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
iprodanov написа:Човек, слушай к'во ти казва Свилен, тая година мъжете КН сме стабилно малцинство.
С 4.40 на изпита КН с 99% сигурност ще се влиза още на първо класиране, за СИ не знам.
Хах, то хубаво ама мойто е 4.30
КН правеж
BG_MaSTa написа:...Btw, вчера се записах КСТ в ТУ и ми казаха, че процедурата по изтегляне на диплома 1 ден трябвало да отнеме. Пък дали ще се опира до това... ще разберем след 2 дена
И аз така направих, днес записах КСТ. Дано наистина за 1 ден да става работата.
BG_MaSTa написа:...Btw, вчера се записах КСТ в ТУ и ми казаха, че процедурата по изтегляне на диплома 1 ден трябвало да отнеме. Пък дали ще се опира до това... ще разберем след 2 дена
Малко теория... КСТ е най-престижната специалност в ТУ. На 2ро класиране доста хора ще се откажат от нея.... Мислиш ли, че университета ще го позволи? Ще направят всичко възможно да забавят процедурата...
КН правеж
Малко теория... КСТ е най-престижната специалност в ТУ. На 2ро класиране доста хора ще се откажат от нея.... Мислиш ли, че университета ще го позволи? Ще направят всичко възможно да забавят процедурата...
Ами те и да забавят процедурата, пак ще изгубят студентите които са се отказали.... От друга страна може да го направят само за да не се запишат в СУ...
То това е целта, да изтървеш сроковете за СУ, а ако това стане няма къде да избягаш.
КН правеж
Още ли има хора, които като кажеш нещо лошо за ТУ и веднага почват да спамят колко съм грешал. brasence е прав - съвсем реално е ТУ да се направят и този път и да забавят дипломите, за да прецакат процедурата в СУ. Жалка картинка в борбата за студенти. Аз ви казах, че ТУ е зле.
Я не наливайте излишно масло в огъня!
Никоя институция няма право да задържа дипломата. Във всеки момент човек трябва да може да си я изтегли! Най- много да разтакават един ден, не повече. Нали се усещате, какво би се случило в медийното пространство и как би се отразило на рейтинга на едно уни едно продължително забавяне на диплома..
г_симеонова написа:Я не наливайте излишно масло в огъня!
Никоя институция няма право да задържа дипломата. Във всеки момент човек трябва да може да си я изтегли! Най- много да разтакават един ден, не повече. Нали се усещате, какво би се случило в медийното пространство и как би се отразило на рейтинга на едно уни едно продължително забавяне на диплома..
В случая проблемът не е дипломата, а парите. А трябва да ти ги дадат и двете наведнъж...
КН правеж
Тук борбата е сериозна. Ако на 1-во класиране баловете за СУ са ниски, според мен ще има масово преместване на хора от ТУ в СУ. И по-добре. Обаче ТУ не могат със скръстени ръце да си стоят.
Разбирам, че е изключително нередно да ти забавят дипломата и да ти правят мизерии. Да, наистина би трябвало да те приемат във всички университети и накрая ТИ САМ да избереш къде да отидеш. Обаче виждате реалността в България - не може да чакаш, защото датите за записване се разминават, а и нарочно така са направени, за да прецакват хората. Много глупаво постъпка от страна на ВУЗ-овете, но това е тяхна политика.
Хора осъзнайте се малко. Все пак това е форум на СУ. Пишете как искате да влезете КН или софтуерно, питате за балове, ще ви стигне ли, няма ли да ви стигне и накрая като се напише нещо негативно за ТУ, веднага ревете. Защо тогава не се запишете директно в ТУ щом е толкова хубаво и не се занимавате повече ?