О,това е много кофти, дето си написал Теофилакт Охридски...защото Никита Хониат пише за почти всичко и е един от основните ...аз само ги изброих източниците ,не съм писал кой какво е казал...така и не се навих да го науча това,което цитиратеmachiavelli написа:"Загина цветът на целия свят", както споменава един рицар-житиеписец, участвал в 4 кръстоносен поход.![]()
А и навсякъде споменавам за Теофилакт Охридски, вместо за Никита Хониат.
КСК 2009 - История
-
RA[sgB]
- Да живей словото
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Re: КСК 2009 - История
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Курс: четвърти
Радвам се, че моите съвети са ви полезни. Съжалявам, ако прогнозата ми за темите на предварителния е подвела някои от вас. И аз като кандидатствах имах много питания, на които отзивчиви хора от този форум отговаряха. Ако имате въпроси и за подготовката по литература, задавайте ги в съответната тема, без да се колебаете - има кой да ви отговори.
И още нещо: статистиката от последните години показва, че кандидат-студентите, които пишат в този форум, влизат в специалността, която искат. Не се съмнявам, че вие ще затвърдите тази тенденция.
И още нещо: статистиката от последните години показва, че кандидат-студентите, които пишат в този форум, влизат в специалността, която искат. Не се съмнявам, че вие ще затвърдите тази тенденция.
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
- Anna-Molly
- Пишеща машина
- Курс: първи
Вай вай, чул те ГосподScorpion написа:
Life's a game but it's not fair... I break the rules so I don't care...
- xRainx
- Стенограф
- Специалност: Международни отношения
Еми и аз забелязвам, че хората тук са интелигентни и в повечето случаи отиват подготвени за изпита, а не между другото, тъй че нищо чудно... 
The storm is coming...

...let the Lord of Chaos reign.

...let the Lord of Chaos reign.
- yav
- От дъжд на вятър
- Специалност: Европеистика немски език
ScionOfStorm написа:Еми и аз забелязвам, че хората тук са интелигентни ...
- nmlss
- В началото бе словото
Яка статистика
Или трик за привличане на потребители към форума? 
I on facebook suddenly
http://www.facebook.com/profile.php?id= ... ef=profile
http://www.facebook.com/profile.php?id= ... ef=profile
пука ли ти? важното е, че действа стимулиращо.nmlss написа:Яка статистикаИли трик за привличане на потребители към форума?
Пък и обективно погледнато сме по-информирани от другите, които не влизат във форума -> би трябвало да имаме повече шансове. (:
Take my ego for a ride,
- 'Cause there's nobody by my side.
-
kaloyand
- От дъжд на вятър
- Курс: трети
- Адрес в галерията на СУ: http://www.snimka.bg/?album;aid=154318
някой знае ли коя е контролната тема,защото аз така и не разбрах
Право,3 курс,13гр
-
lacuna_coil
- Писаружяк
Ами това ни вълнува всички, но явно няма да се разбере. 
-
svd
- От дъжд на вятър
- Специалност: Международни отношения
Някой от 65 аудитория трябва да знае. Дано от тази зала има представители във форума
. Иначе и на мен ми е интересно да чуя контролната тема.
Колкото до изпита и аз като повечето имам някои грешки -за папата , за Калоян малко го претупах и тн. Същоо ми е притеснено да не мии анулират работата, защото задраскквах на някои места..абе определено можешее и повече , но има и редоовни все пак ...
Колкото до изпита и аз като повечето имам някои грешки -за папата , за Калоян малко го претупах и тн. Същоо ми е притеснено да не мии анулират работата, защото задраскквах на някои места..абе определено можешее и повече , но има и редоовни все пак ...
Последно промяна от svd на 28 Апр 2009, 12:39, променено общо 1 път.
- tedito_ck
- От дъжд на вятър
Извинете ме за невежеството, обаче какво и е значението на контролната тема, защо толкова ви интересува
Има много начини човек да бъде прав.
-
lacuna_coil
- Писаружяк
Ами теглят се контролни теми, за да се види, че не се повтарят в пликовете.
Искам да разбера кои са, за да знам дали да ме е яд.
Искам да разбера кои са, за да знам дали да ме е яд.
Абе вие какво сте се шешардисали , че ще ви анулират темата ако задрасквате?Аз на изпита миналата година си задрасквах, вмъквах и всякакви тем подобни норми за редактиране на текст и на никой дори не му е хрумнало да ми анулира работата.Всеки втори задрасква и вмъква - ако това е знак, то значи всеки втори е "вътрешен" човек.Я се стегнете и стига глупости.Ако много сте задрасквали това може да ви създаде друг проблем - да не успеят да прочетат правилно и да схванат смисъла и да паднат малко точки за неразбрано писане.Ама като знам аз как пиша - пък са ми проверявали работата изцяло - то не знам какъв ще да е тоя дето няма да го разчетат.
За знаци се приемат рисунки, разни странни йероглифи, геометрични фигури извън изпитите по природните науки и т.н.Ако сте нерваци и сте си праснали една детелинка на черновата - ей така от нерви - тогава да се притеснявате, ама иначе звучи много глупаво и параноично.
За знаци се приемат рисунки, разни странни йероглифи, геометрични фигури извън изпитите по природните науки и т.н.Ако сте нерваци и сте си праснали една детелинка на черновата - ей така от нерви - тогава да се притеснявате, ама иначе звучи много глупаво и параноично.
I'm hot
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
And when I'm not
I'm cold as ice
See me comin'
Step aside
Or pay the price
What I want I take
What I don't I break...
-
lacuna_coil
- Писаружяк
Да, аз също почнах да се успокоявам, щото по тази логика трябва да има сума ти анулирани работи. 
- leia_loves_cats
- Да живей словото
- Специалност: бакалавър: ФМИ - КН (2008); магистър: ФМИ - ИИ (2010)
- Курс: друг
Преди доста години, когато на гости в нашата гимназия беше доцент Иван Тонов, който математиците познават, ми беше направило впечатление, че той като "човек от проверяващия екип" изобщо не си прави труда да гледа чернови и там ако искаме можем и да си рисуваме, току-виж ни дошло вдъхновението. Интересно ми е - само на математиката ли не й гледат черновата, или и другите предмети (в частност историята, понеже темата е тук) са по същия начин?Batbayan написа:Ако сте нерваци и сте си праснали една детелинка на черновата - ей така от нерви - тогава да се притеснявате, ама иначе звучи много глупаво и параноично.
Като ще съм "Драскач", поне да драскам с нокти...