Той ще прецени -daisy* написа:Хммм....готова ли? Че за какво? Да не съм градина да ме загражда![]()
![]()
ако иска може да си градина,
ако иска някое спец животно или неудушевен предмет.
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
Той ще прецени -daisy* написа:Хммм....готова ли? Че за какво? Да не съм градина да ме загражда![]()
![]()
пъй-пъй-пъйKristo написа:Егаси как ме нареди - сега се оказа, че ако не и' поскам скайпа, ще излезе че не я уважавам, харесвам и ценя......![]()
![]()
Айде ше го кажа така - Дейзито е хубаво момиче, а какво ще дава или няма да дава - си го решава тя...
Бавария написа:Той ще прецени -daisy* написа:Хммм....готова ли? Че за какво? Да не съм градина да ме загражда![]()
![]()
хах, сичко е добре заучен ход...daisy* написа:Ей мерси......сега да не излезеш джентълмен
и за мен, м/у др, си момиче...daisy* написа:Бавария написа:Той ще прецени -daisy* написа:Хммм....готова ли? Че за какво? Да не съм градина да ме загражда![]()
![]()
А да си имаме уважението....не съм животно, момиче съм, мисля е достатъчно
хах, ами още към начинаещ адвокатKristo написа:Бавария е от онези юзъри които в 1 тема в 2 последователни поста лъже двама души за напълно противоположни неща и си мисли, че те не виждат другите му постове.... затва сме партия с него, щото аз си играя ролята на неподозиращия тип...
Инак, добре дошла у форума Дейзи, сладка си, няма да ти искам нищо (освен да повярваш в думите на Бавария) - дано са те приели каквото искаш, аз се изтеглям веке от темата...
О не, никой не може да се усети че сте дует, спокойно, няма начин да заподозратБавария написа:хах, сичко е добре заучен ход...daisy* написа:Ей мерси......сега да не излезеш джентълмен
базикам се - идва ни отвътре -
аз лъжа, той маже :-]
----
Хах, айде ся ти се искара по-добрият.Kristo написа:Разликата между мен и Бавария е че аз просто коментирам снимките в темата, а той коментира моите коментари в темата...
и айде да се върнем на темата...