Подготовка за изпита по Английски език

Архив на теми от раздел "Студенти"
Публикувай отговор
Аватар
Bastor
От дъжд на вятър
Курс: кандидат-студент

Re: Подготовка за изпита по Английски език

Мнение от Bastor »

Патриота написа:
alekth написа:Аз съм оплескала innumerable, писах го с 2 m, обвинявам немския XD
kite, хвърчило естествено.
да бе естествено ми се стори и на мене, работата беше , че никога не ми се е случвало да я срещна тая дума в практиката :D по пътя на логиката се сетих к'во тряа да е
Играй повече MMORPG-та....."to kite" means to avoid monsters/players by moving away form them and staying alive and in some cases dps-ing....i live in my own little world....but i have muffins and cupcakes here....so it's ok....it's ok... :reindeer: and i am king here....
Аватар
elishenkova
В началото бе словото

Мнение от elishenkova »

според вас дали ще свалят скалата?
Аватар
Master_of_Sin
Живее, за да пише
Специалност: Унгарска филология
Курс: първи

Мнение от Master_of_Sin »

elishenkova написа:според вас дали ще свалят скалата?
Би трябвало... като се има предвид че нашия випуск е един от най-тъпите и най-мързеливите. :lol: :lol: :wink:
I'll send you to your maker

I'll send you to your death

Death, nicely crucified...

Death, heads on stakes!
Аватар
elishenkova
В началото бе словото

Мнение от elishenkova »

Master_of_Sin написа:
elishenkova написа:според вас дали ще свалят скалата?
Би трябвало... като се има предвид че нашия випуск е един от най-тъпите и най-мързеливите. :lol: :lol: :wink:
дано .мерси все пак
durotar
От дъжд на вятър
Специалност: Испанска филология

Мнение от durotar »

Моля ви се хора.Кажете каква е точната скала за оценяване,защото след оценката по испански-4,75,единствения ми шанс е английския.Значи ще бъда фаталист-давам си 15 грешки на теста,демек 35 точки,на диктовката 2 грешки,на есето две точки да ми махнат(прочетох си го цялото и го проверих 1 път и много ми хареса,писах за семейството,три параграфа с аргументи и всичко беше добре).получават се 72 точки някъди и в по-горен пост четох как се изчислява и се получава 5,16 някъде.Дано да е така,че английския ми е последната надежда за Японистика.Оф не знам ядосах се като видях тоя резултат.
Аватар
alekth
От дъжд на вятър
Специалност: японистика
Курс: трети

Мнение от alekth »

Bastor написа:Играй повече MMORPG-та....."to kite" means to avoid monsters/players by moving away form them and staying alive and in some cases dps-ing....i live in my own little world....but i have muffins and cupcakes here....so it's ok....it's ok... :reindeer: and i am king here....
В Ragnarok Online си му викахме mobbing (с kiting по подразбиране). За сметка на това 4 имена от skill tree-то на sage съдържаха endow :lol:
Agarwaen
От дъжд на вятър

Мнение от Agarwaen »

Предричам, че резултати ще има или на 27-и (понеделник), или на 28-и (вторник). Да видим дали ще се окажа прав.
Изображение
Аватар
whitesnakee
В началото бе словото

Мнение от whitesnakee »

Значи от Close-Test това май са някои от изреченията...
Should anyone lose sleep over the fact that many tongues...

..who lobby to save animals or trees, campaigners who lobby to preserve languages are themselves a rare breed

Of some 6,900 tongues spoken in the world today, some 50% to 90% could be gone by the end of the century. (ама тука не съм сигурна дали не са го променили, вие какво сте писали иначе)

Soviet Union soon realised that whatever you spoke at home, mastering Russian was the key to...

In years past, Americans, Canadians and Australians took native children away from their...

...the threats to linguistic diversity are less draconian and more spontaneous.

But whatever tricks or technology are used, the only test of a language’s viability (това не знаам дали въобще имаше отговор BUT ,аз писах YET)

...and 200 more have died recently or are on the verge of death. (и тука не съм сигурна дали имаше отговор DEATH ,аз писах EXTINCTION)

Само че, имаше други изречения ..някой спомня ли си ?
Аватар
Bastor
От дъжд на вятър

Мнение от Bastor »

DivineReaper написа:
Bastor написа:
Loli написа:
Bastor написа:
Master_of_Sin написа:
plamena написа:ОМГ... за момент изпаднах в малко нервна криза.. :lol: ок мерси много!!
какво за тези почернените специалности че нещо не разбрах!? кво означава това че а тези специалности участвам само с матурите ли? :shock:
Не...не...и аз това помислих, но си се участва с по-високата....просто ще участваш И с матурите....

Info Source: Eli ^^
Или ако си полагала предварителен изпит- с него, поне аз така разбрах, защото при мен са задебелени и специалности, за които не мога да участвам с матурата.
Само не мога да разбера защо на специалности, за които се взимат едни и същи неща, ми пише различни балове..
И аз съм така...примерно Японистика, Индология и блях блях са ми BOLD....странно...може би да ги направят и тях с матури? Хм....с 25 ще да влезна само с матура в този случай....
Хах, и аз съм така..Японистика, Китаистика..с матура????!!

Някак си не ми се вярва...
:|
Нямам си идея.....факт е че имам изчислен състезателен бал за тези специалности....

Mr Vatev написа:Може и така да е , ще разберем :wink: Както каза Maeve , важни са техните логики - понякога като съм решавал книжките направо са ме смайвали ... на някои въпроси от Reading търсят под вола теле :?
Мен преди време ме смаяха размножителните навици на жирафите...мъжкият жираф удря женската по корема с всичка сила, за да я принуди да се изпикае след което го изпива, за да разбере дали е плодовита или не.....

whitesnakee написа:Значи от Close-Test това май са някои от изреченията...
Should anyone lose sleep over the fact that many tongues...

..who lobby to save animals or trees, campaigners who lobby to preserve languages are themselves a rare breed

Of some 6,900 tongues spoken in the world today, some 50% to 90% could be gone by the end of the century. (ама тука не съм сигурна дали не са го променили, вие какво сте писали иначе)

Soviet Union soon realised that whatever you spoke at home, mastering Russian was the key to...

In years past, Americans, Canadians and Australians took native children away from their...

...the threats to linguistic diversity are less draconian and more spontaneous.

But whatever tricks or technology are used, the only test of a language’s viability (това не знаам дали въобще имаше отговор BUT ,аз писах YET)

...and 200 more have died recently or are on the verge of death. (и тука не съм сигурна дали имаше отговор DEATH ,аз писах EXTINCTION)

Само че, имаше други изречения ..някой спомня ли си ?
Друго освен mastering не помня и само на него забих понеже съм малоумен...писах си първосигнално mastering и после като пълен идиот се върнах и поправих на commanding, което не е грешно, но е по-малко вярно...да беше command of....~_~ Някой от задачите се губят...текстът просто е бил изменен и леко съкратен....иначе....Whitesnake rulezzzzz....

Имам друг въпрос...само аз ли забелязах, че условията на задачите и картончето за отговори миришеха изключително странно....първо помолих колегата да ми даде да подуша неговите и те бяха много необичайно миришещи....
Аватар
Loli
Пишете, о, братя

Мнение от Loli »

На последното би трябвало да е extinction, на това с but и аз писах yet, а това с века, ми се струва,че го бяха формулирали по някакъв друг начин...

Bastor, да ти кажа мен лично почваш да ме дразниш с лигавщини.
Аватар
Maeve
Легендарен флуудър

Мнение от Maeve »

O, май нервите ти по време на изпита не са издържали... Какво ли не прави този английски с нас... :mrgreen: Иначе аз нищо подобно не съм забелязала. Знам ли, може пък да ми е бил запушен носът. :lol:
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
Аватар
Bastor
От дъжд на вятър

Мнение от Bastor »

Loli написа: Bastor, да ти кажа мен лично почваш да ме дразниш с лигавщини.
Можеш ли да погледнеш тази муцунка директно и да кажеш това? Понеже аз нямам сърцето да го направя! Ако имаш сърце от лед...или камък...или ...или....нещо много плътно, тежко и студено го направи, но без мен! Не и днес!....

http://img515.imageshack.us/img515/8231 ... 152148.jpg
http://img232.imageshack.us/img232/2272/dsc1055j.jpg

Та иначе за баловете не се бъзикам...много странно защо ми е изчислен по Японистика, Кореистика, Китаистика, Арменистика, Тюркология и Арабистика или там каквото се води....
Аватар
ShadowsInBlue
Пишеща машина
Специалност: Право

Мнение от ShadowsInBlue »

Това diversity много ме е яд, защото първо го писах него, после го задрасках и писах diversion :evil:

За другото, ако е това, което си мисля, и аз писах yet.. А и extinction мисля, че е така, защото то е по-скоро като изчезване. Death не върви за languages..
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
Аватар
Maeve
Легендарен флуудър

Мнение от Maeve »

A и death май изобщо не фигурираше като опция... :P
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
Аватар
Etiainen
Легендарен флуудър
Специалност: икономика (+английски)
Курс: семестриално завършил

Мнение от Etiainen »

Loli написа: Bastor, да ти кажа мен лично почваш да ме дразниш с лигавщини.
+1
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.

Моето творчество - Windy Sunset's Creations :D
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”