Ами който си знае да преписва си е преписал, който не знае как, не може, страх го е, или просто си е научил - не е преписал. Според мен спокойно можеше да се препише, ако знаеш как се преписва. Нищо че асистентите постоянно щъкат насам-натам. Относно въпросите - първо, че конспектът е супер кратък - само някакви си 20 въпроса, второ - лесно се учат, трето - не е нужно да се учи всичко. Пантев го е казал на последната лекция и поне на нашите изпити си удържа на думата - темите бяха тези, на които е наблягал на лекциите си - Студена война <контролна тема>, Обезпечаване на сигурността <контролна>, прогнозирането <контролна>, Управление и самоуправление на системата <темата на първи поток>, Структура и свойства на системата на МО <темата на втори поток>. Ако в нещо греша, нека по-запознатите колеги ме поправят. Разбира се това, че на нас са ни се паднали тези теми не е гаранция, че професорът ще ви даде и на вас същите теми. Но пък като се замисля и при задочниците се извъртяха подобни теми, така че.......aL` написа:Колеги, на МО преписваше ли се ?! Дайте малко акъл , че и на 2рокурсниците ни наближава изпита.
Искам да подчертая, че не давам гаранция за думите си, все пак не съм аз професор <ако зависеше от мен щях да скъсам и двата курса
Пак се отплеснах, ей трябва вече да спра с т'ва ОУД, ще 'зема тотално да се бъгна. Късмет и успех пожелавам на нас от девета и на колегите от десета група на изпита при хер Дачев.