Да, благодаря за което.Advocate написа:Отчетох се с 4 , за това казвам че като цяло съм доволен - може би не от себе си макар че по темата всичко съм написал.Но и за това не се наемам да коментирам , тъй като може би ще има по-голяма доза субективизъм.Да кофти е като си чел да е така ,но факт.Както и да е.Освен това не ми е от любимите теми
Достатъчно изчерпателен ли бях за любопитството ти ?
1-ви курс Право (2008 - 2009)
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Re: 1-ви курс Право (2008 - 2009)
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Въпросите на другите групи сещате ли се кои бяха ?
- Advocate
- Драскач
Групата преди нас им се падна 34 въпрос от конспекта (погледни го мързи ме да го гледам).На нас 8 въпрос , а за другите след нас не изчакахме да видим.
Salus populi suprema lex
А шесици имаше ли? От кой край на купчинката изтегли въпрос? Доста въпроси задаваме, но до вчера и вие бяхте на наше място 
- joruuu
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право, 7група
- Курс: трети
- Обратна връзка:
В моята група късметът на ръката ми попадна на 34въпрос - Правни субекти. Гражданство. Териториално върховенство и ограничения. Изтеглих 3 билет от горните-т.е. няма последователност. На пръв поглед темата ни беше отвратителна , но като се замисли човек и си спомни някои основни неща има върху какво да се пише. Смятам, че освен задължителните моменти по темата...но по която и да е друга...е важно и човек да отрази и своите разсъждения по проблема, да даде свои изводи. Стига все пак да не са абсурдни. Оценяването е малко субективно-разликата между оценките 3-4-5-6 не може да бъде определена. А и оценката 2 се получава по странен начин. Може да е написано доста и то по въпроса и накрая - 2. Все пак Дачев преценява...негово е Господството. Най-важното е да се знае по-малко от всяка тема. От това малко трябва да се гради. Успех на останалите групи!
Студени са сградите,
но нашият град,
той не е само купчина от камъни...
но нашият град,
той не е само купчина от камъни...
- Advocate
- Драскач
Аз като направих ОММММ и теглих от средата -факт 8ми въпрос.Така че ако се търси логика или подреденост ,мога да кажа че поне за мен въпросите са разбъркани и такива понятия не съществуват .
Salus populi suprema lex
- chaosmaster
- От дъжд на вятър
- Адрес в галерията на СУ: http://www.psysurfeur.com/psygif/psygif126.gif
- Обратна връзка:
На нашата група се падна кофти теоретичен въпрос - 14ти. На всичкото отгоре не можеше да се пише много. Аз седях срещу професора и ПРЕПИСВАХ,че пушек се вдигаше! Колегата до мен и той едвам ми смогваше на темпото,като резултатът е две шестици.
Това,което ми направи УЖАСНО впечатление от професора и неговия асистент,беше отношението към работата на колежката,която излезе първа. Вярно,че момичето не написа повече от страница,но на самата тема не можеш да пишеш повече от ЕДИН ЛИСТ?! Това,което направи асистентът,беше да вдигне работата,да погледне Дачев и да му прошепне "Втори шанс?". При което Дачев хвърли едно око на работата,кимна утвърдително и продължи да проверява нещата на предната група. Не знам дали после някой прочете това мизерно листче,но аз съм убеден,че вътре имаше поне за три. Безумно тъпо поведение и изключително некомпетентен начин на оценяване!!!
Това,което ми направи УЖАСНО впечатление от професора и неговия асистент,беше отношението към работата на колежката,която излезе първа. Вярно,че момичето не написа повече от страница,но на самата тема не можеш да пишеш повече от ЕДИН ЛИСТ?! Това,което направи асистентът,беше да вдигне работата,да погледне Дачев и да му прошепне "Втори шанс?". При което Дачев хвърли едно око на работата,кимна утвърдително и продължи да проверява нещата на предната група. Не знам дали после някой прочете това мизерно листче,но аз съм убеден,че вътре имаше поне за три. Безумно тъпо поведение и изключително некомпетентен начин на оценяване!!!
keep it deep... http://www.atys-music.blogspot.com
Сещат ли се коя е другата тема освен 8,34 и 14 ?
Кофти въпрос 
- Advocate
- Драскач
Без да засягам никой , но мисля че който е изтеглил 40 въпрос по-добре повече да не тегли 
Salus populi suprema lex
Колеги, на МО преписваше ли се ?! Дайте малко акъл , че и на 2рокурсниците ни наближава изпита
.
Значи, така решихме да ги подредим във форума - потребител, модератор, потребител, модератор . . .
- chaosmaster
- От дъжд на вятър
- Адрес в галерията на СУ: http://www.psysurfeur.com/psygif/psygif126.gif
- Обратна връзка:
aL` - никакви проблеми с преписването 
keep it deep... http://www.atys-music.blogspot.com
Преписва се, аз не съм преписвала, ама доста хора разбрах че са, даже и царски пищови е имало....
Освен това не трябва да учите всички въпроси, а около 8 от всички- за системата, Ст. Война, Управлението на с-мата, Сигурноста и Прогнозирането, само че не искам да ви подвеждам като го казвам това, просто това сме взимали на лекции, а той каза, че ще е нещо от лекциите и при нас беше така, на 1-ви поток- Управлението на с-мата, на 2-ри- май беше 2 въпрос от конспекта. 
Don't think about the problem, think about the decision...
Дам, благодаря за отговорите
, много сте услужливи. хх
Значи, така решихме да ги подредим във форума - потребител, модератор, потребител, модератор . . .