успешна сесия

Подфорум към Юридическия факултет

Модератор: MidwinterSun

Публикувай отговор
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Re: успешна сесия

Мнение от Kristo »

Бавария написа:
Kristo написа: а аз: "Ми тройката е справедлива оценка"
аха-ха-ха-ха-ха
брей, как си се сетил ;-]
Дългогодишен опит с оценки колебаещи се между 2 и 3 в ПМГ-Бургас... никога не съм мислел, че честните ми очи и милото ми излъчване (и умението ми да комуникирам във враждебна обстановка) ще помогнат отново... Явно опита ми даде резултат, ако даскалките ми по Химия, Физика и Математика, четат това - спец. благодарности, не само, че минах, но и че научих как да минавам занапред...

а дай боже и по дела така да минавам... :bounce:
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

Днес беше и моят ред...
Амиии...само ще кажа,че Токушев наистина се държи адски арогантно,прекъсва и се заяжда,но основното според мен е да не се поддадеш.Спечеш ли-край,100% по-ниска оценка.Противно на очакванията ми,обаче,че ако ми се заяде,ще се разрева,аз всъщност си се държах супер достойно и въобще не му се вързах на опитите за атака.
В крайна сметка резултатът е 6.
Като цяло ,обаче пишеше 4-ки на кило,тук-таме 3-ки, аз докато излязох (а влязох 11-та по ред) писа само две 5-ци и две 6-ци(на мен и още едно момиче.).Горда съм от себе си,наистина,предвид факта каква паника съм и как винаги се сдухвам зверски преди изпити. :D :D :D
ИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
Faith
Легендарен флуудър
Специалност: право
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Faith »

браво, Лорче :D Много се радвам за тебе :)
Изображение
Аватар
fly4o
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от fly4o »

Аз имам един въпрос към задочниците...Кога ви е изпитът по ОУД?Да споделите след това впечатления :)) А тези, които сте минали ноември, колко имате?Какво ви се падна?Много ли трябва да се пише или само основните неща :) Мерси предварително за отговорите!
Правист,1ви курс,2ра група

I'm a believer
Аватар
KeiTh
В началото бе словото

Мнение от KeiTh »

fly4o написа:Аз имам един въпрос към задочниците...Кога ви е изпитът по ОУД?Да споделите след това впечатления :)) А тези, които сте минали ноември, колко имате?Какво ви се падна?Много ли трябва да се пише или само основните неща :) Мерси предварително за отговорите!

Изпитът беше писмен, в кабинета на Дачев... Влизахме на групи по десетина човека...Падна се 36 въпрос (или 37,не помя вече ..отдана беше)..Аз написах към 2,3 страници и имам отличен... Но в интерес на истината нямаше много високи оценки..
Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... Те се усещат в сърцето!!!! (Helen Keller)
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

KeiTh написа:
fly4o написа:Аз имам един въпрос към задочниците...Кога ви е изпитът по ОУД?Да споделите след това впечатления :)) А тези, които сте минали ноември, колко имате?Какво ви се падна?Много ли трябва да се пише или само основните неща :) Мерси предварително за отговорите!

Изпитът беше писмен, в кабинета на Дачев... Влизахме на групи по десетина човека...Падна се 36 въпрос (или 37,не помя вече ..отдана беше)..Аз написах към 2,3 страници и имам отличен... Но в интерес на истината нямаше много високи оценки..
изпита беше декември...
14 и 15, ако не се лъжа

Иначе януарския ще ни е на 01.02.2008
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Аватар
aL`
Постоянно присъствие

Мнение от aL` »

Някой има ли предположения, каква тема ще даде дачев неделя на 2ри поток ? Всъщност предварително ли е определена темата или някой от нас ще я тегли :)

Гледам, че сте се разговорили и в "Отпаднали въпроси по ИППУ", но там май е за задочници :|
Значи, така решихме да ги подредим във форума - потребител, модератор, потребител, модератор . . .
Аватар
Mura
В началото бе словото

Мнение от Mura »

По ОУД някой от групата тегли въпрос, по ИППУ Дачев го дава. Разбира се, не давам гаранции, че няма да смени тактиката...
Аватар
aL`
Постоянно присъствие

Мнение от aL` »

Хм :)
Значи, така решихме да ги подредим във форума - потребител, модератор, потребител, модератор . . .
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

Mura написа:По ОУД някой от групата тегли въпрос, по ИППУ Дачев го дава. Разбира се, не давам гаранции, че няма да смени тактиката...
Утре ще видим.
Разправят, че доста интимни си ставаме м кабинето му.
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Публикувай отговор

Обратно към “ЮФ”