iliyan написа:Аз ще го залитна него. Така ще излети, че няма да разбере накъде...ra4e^f написа:В момента имам чувството, че yMeH от темата за преписването залита и в др. посоки..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
П.С.: преписването е позволено
Модератори: svetlio.varna, Boromir
iliyan написа:Аз ще го залитна него. Така ще излети, че няма да разбере накъде...ra4e^f написа:В момента имам чувството, че yMeH от темата за преписването залита и в др. посоки..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ха, темите били трудни. Ми какво искат преписвачите? Те са съобразени с човешките възможности. Няма нищо нечовешко, освен преписването.Johana Jotkova написа:Вярно темите са трудни, но те са такива за всички и не може някой да си търси извинение с това.
Охоо - ще излезе. Като ги вземат на работа тея некадърници, ще си проличи кой си е взимал изпитите честно и кой е преписвалJohana Jotkova написа:В крайна сметка все някога баба Крива ще излезе наяве.
Формулите трябват ли ти?Johana Jotkova написа:Разбирате ли, ако погледнем третия закон на механиката
Много точно... Не мисля, че споровете занапред са конструктивни, темата се изчерпаgot написа:Въпрос на воля от страна на квестори и даскали.Ако те НЕ желаят да се преписва, НЯМА да се преписва.Вярвайте ми...
Не е луд тоя, дето яде баницата, а тоя, който му я дава...
Илиянчо не си ми на годините да ме заплашваш, глупаво еАз ще го залитна него. Така ще излети, че няма да разбере накъде...
Знам, че ме разбираш. С няколко човека тук се разбирам Това ме прави щастлив
Забавлявал ли си се? Хехееей. То такива, които само се забавляват ги има навсякъде. Кое ти е весело то цялата работа?yMeH написа:Много точно... Не мисля, че споровете занапред са конструктивни, темата се изчерпаКойто се забавлявал - забавлявал
![]()
Моля?yMeH написа:Стори ми се и че си се оплаквал от мен на отговорните лица.
Не си прави майтапи, защото въобще не ми е до майтапи в тази тема.yMeH написа:Мойта вече е изпята ама а дано младежта да се труди повече от колкото преписва.
О, не, моля те, приключих с физиката и повече изоообщо не ми се разправя с нея.... Малее как го мразя тоя предметiliyan написа:Формулите трябват ли ти?![]()
(само питам)