Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Аз ако не съм се оженил и трябва да имам съквартирант искам да е егаси изрода.
Да пием бира и да ядем чипс да си палим пръднята със запалка и да чукаме колежките.
Рай...........
Methuselah написа:Аз ако не съм се оженил и трябва да имам съквартирант искам да е егаси изрода.
Да пием бира и да ядем чипс да си палим пръднята със запалка и да чукаме колежките.
Рай...........
macrobiotic написа:Аз пък искам съквартиранка, на която не й пука каква музика слушам, защото и на мен не ми пука, стига да си я слуша на mp3то, а не да я надува до дупка с доброто намерение да ме убеди във виртуозността на изпълнителя и дълбоко заложения смисъл на лириките.Да не е суперголяма мърла,но и да не е някаква чистница,която да получава пристъп,като види,че съм си оставила якето на стола, а не на закачалката,"където му е мястото", а ако обича да чисти постоянно, няма нищо лошо,стига това да не се изисква и от мене.Нямам нищо против да споделям нещата си, но само след като са ми искали разрешение.Ако гледа телевизия до късно, да намалява звука, ако спя или уча;ако пуши,да е на терасата(и аз пуша отвреме навреме,но мразя в стаята да вони на цигари),да не е битова алкохоличка и наркоманка;ако реши да си води гаджето, поне да ме предупреди предварително,че може 'много грубо да се получи'.А ако станем и приятелки,ще е перфект.
Ами ти търсиш мен. В кой факултет искаш да те приемат?
Ако искам да видя пеперуди, ще трябва да изтърпя две-три гъсеници.
Каквото и да си говорим, съквартиорантите едва ли ще са толкова голям проблем в сравнение с хлебарките. А всякакви прилики с котки могат да бъдат само в бонус.
Каквото и да си говорим, съквартиорантите едва ли ще са толкова голям проблем в сравнение с хлебарките. А всякакви прилики с котки могат да бъдат само в бонус.
Да, но по-добре само хлебарките да са ти проблем, отколкото и съквартирантката. Съгласна?
Подписът беше премахнат поради прекалено големите му размери.
Съгласна. Но първо..идеални хора няма и второ, това не е концерт по желание. Плюс това всички записващи се трябва да представят карта за предварителен медицински преглед, така че нямам нищо против да намирам 1-2 чужди чорапа под леглото си *веднъж през седмицата*
Leta написа:Съгласна. Но първо..идеални хора няма и второ, това не е концерт по желание. Плюс това всички записващи се трябва да представят карта за предварителен медицински преглед, така че нямам нищо против да намирам 1-2 чужди чорапа под леглото си *веднъж през седмицата*
последно май беше казано тук някъде из форума, 4е не трябва медицинско за записването в СУ?!?!
"Винаги правя това, което не мога, за да се науча да го правя."