Войната по пътищата...

Модератори: Don Horhe, Lord

Публикувай отговор
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master
Курс: завършил

Re: Войната по пътищата...

Мнение от Berserker »

Xenon написа:Не се прави на умен сега, не си псувал, сигурно не си чувал за Кембъла, или нещо си чувал, ама не можеш да се сетиш какво по-точно! Не ти вярвам, защото просто си търсиш оправдание!
Казах вече, на всеки може да му се случи! Максим не беше пиян! А колко хора карат пияни... Да, ама случая с Максим предизвика най-големи псувни и неистова злоба! Изводът е само един: ние сме подла и завистлива нация, която не умее да се радва на победителите си, а само злорадстваме когато някой, на който си мислиме че живота му е безкрайна приказка и наградите му падат от небето, попадне в такава ситуация. Всички коментари, било то по жълтите боклуци, било то по форуми са породени от 95% завист! Спомням си когато станаха шампиони, колко позитивни реакции имаше в родни форуми? По 2-3 във всеки форум, не повече. Не бях тогава редовен във СУ-форума, но май не е имало реакция въобще. Ние извратени ли сме - не умеем да възприемаме позитивна енергия или не желаем да я допуснем до себе си, а сме способни само да злобеем?
Не ми се заяждай, Кембъла го слушах още като бях 7 клас, водеше предавания по Радио Експрес, после отиде и в телевизията 7 дни, и правеше музика, която си ме кефеше, въобще като си защитаваш Максим - хубаво, но не забравяй какво повтарям: ТЕМАТА Ксеноне, е за войната по пътищата. Убити има. Не сме тук да се заяждаме кой ревал и кой не, а за да коментираме това което се случва по пътищата!

И не ти се правя н аумен, мамин златен, а си казвам мнението, ти имаш право да мислиш че еди кой си е невинмен, защото е шампион, а всички знаем, че те не биха направили лошо, аз пък имам право да мисля, че всеки, който е убил е убиец, дори неволен. Въпроса драги е защо това става в такива големи за България граници, и защо на някой хора от по-заможно потекло вечно им се разминава (И НЕ, НЕ ВИЗИРАМ ЛЮБИМЕЦА ТИ). Също так атем ан адискусията не е Ставийски, а карат ли разумно нашите шофьори, и отговорът е не.
Изображение

Изображение
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

Berserker написа:Не ми се заяждай, Кембъла го слушах още като бях 7 клас, водеше предавания по Радио Експрес, после отиде и в телевизията 7 дни, и правеше музика, която си ме кефеше, въобще като си защитаваш Максим - хубаво, но не забравяй какво повтарям: ТЕМАТА Ксеноне, е за войната по пътищата. Убити има. Не сме тук да се заяждаме кой ревал и кой не, а за да коментираме това което се случва по пътищата!

И не ти се правя н аумен, мамин златен, а си казвам мнението, ти имаш право да мислиш че еди кой си е невинмен, защото е шампион, а всички знаем, че те не биха направили лошо, аз пък имам право да мисля, че всеки, който е убил е убиец, дори неволен. Въпроса драги е защо това става в такива големи за България граници, и защо на някой хора от по-заможно потекло вечно им се разминава (И НЕ, НЕ ВИЗИРАМ ЛЮБИМЕЦА ТИ). Също так атем ан адискусията не е Ставийски, а карат ли разумно нашите шофьори, и отговорът е не.
Извинявай ако те засегнах, не исках да обиждам никого. Гнусното в случая е че всички се нахвърлиха на Ставийски (който дефакто не ми е любимец, защото съм фен на този чуден спорт, който според мен е по-скоро изкуство, и имам много по-любими двойки от тази Албена-Максим). Просто се опитвам да бъда справедлив. Затова категорично не приемам осъждането на Ставийски и каквито и да било обиди. Освен това, какво ще се промени ако го осъдят? Ще карат ли по-внимателно шофьорите? Напротив, осъждането на Ставийски ще развърже ръцете им още повече, уверявам ви ще има такъв ефект.
Тук искам да направя паралел - ще бъдат ли наказани онези по чиято заповед Сърбия беше бомбардирана през 1999 г. и загинаха толкова много хора и все още има неизбухнали бомби, които могат да причинят още жертви? Едва ли някой ще накаже тези боклуци, които предадоха християнството, защитавайки албанските бандити. Това е животът, винаги пишем простотии и обвиняваме не тези които трябва, вместо да осъждаме истинските мръсници.
Темата е безсмислена, защото никой няма да се вслуша. Предлагам да я заключите, защото ще зациклиме.
Ibiza DJ
Аватар
Росен Тимчев
Живее, за да пише

Мнение от Росен Тимчев »

Не забивайте темата в Сърбия :shock: Има хора, които МОГАТ и които НЕ МОГАТ да карат.. това е! Както има блондинки и брюнетки, бедни и богати и умни и тъпаци :wink:
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър

Мнение от Berserker »

Темата имаше за цел да накара форумците да си кажат мнението, все пак може и рацери да има сред нас, колкото до осъжданията - те янма да си свършат работа, докато не се въведе строг контрол за всеки. При положение че всеки ден чуваме истории как някой се е измъкнал с рушвет, защо да караме разумно?

А и може би не е зле да се въведат магистрали като в Германия, където има трета, допълнителна ланта без ограничение, или с адско високо такова, който иска да се парви на самолет, да си троши главата. тук просто няма как да караш с 200км/ч в Младост например...
Изображение

Изображение
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

Ще ги въведат и в България тези магистрали... в някой друг век :lol:
Ibiza DJ
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

Xenon написа:Не се прави на умен сега, не си псувал, сигурно не си чувал за Кембъла, или нещо си чувал, ама не можеш да се сетиш какво по-точно! Не ти вярвам, защото просто си търсиш оправдание!
Казах вече, на всеки може да му се случи! Максим не беше пиян! А колко хора карат пияни... Да, ама случая с Максим предизвика най-големи псувни и неистова злоба! Изводът е само един: ние сме подла и завистлива нация, която не умее да се радва на победителите си, а само злорадстваме когато някой, на който си мислиме че живота му е безкрайна приказка и наградите му падат от небето, попадне в такава ситуация. Всички коментари, било то по жълтите боклуци, било то по форуми са породени от 95% завист! Спомням си когато станаха шампиони, колко позитивни реакции имаше в родни форуми? По 2-3 във всеки форум, не повече. Не бях тогава редовен във СУ-форума, но май не е имало реакция въобще. Ние извратени ли сме - не умеем да възприемаме позитивна енергия или не желаем да я допуснем до себе си, а сме способни само да злобеем?
доколкото си спомням, самият Максим каза, че е пийнал ракия преди да тръгне?
или това не се зачита
едит- е баш от мнението ти не лъха пристрастие, а незнам какво...
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Аватар
Amellie
Постоянно присъствие

Мнение от Amellie »

Аз също изпитвам състрадание към Максим, но всеки трябва да си носи отговорността. В случая това, че е известен попречи инцидентът да бъде потулен , а сметките - уредени "под масата", както обикновено се случва в България. Проблемът ни е, че всеки се мисли за голямата работа и вярва, че винаги има начин да му се размине. И това е така. Аз съм била жертва на пиян шофьор, който не беше осъден, въпреки доказателствата срещу него, просто защото знаеше на кого да плати. Истина е , че пътищата ни са скапани, а колите- стари и раздрънкани боклуци от контейнера на Европа, но причината за войната по пътищата са хората. Точно заради това, тази война ще продължи да взима жертви.
Не вийте, псета, аз не съм видение,
кръвта във жилите ми дреме
като в затоплени легла,
ала от сън ме дигна месеца
и рече ми: „Ела”.
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър

Мнение от Berserker »

Amellie написа:Аз съм била жертва на пиян шофьор, който не беше осъден, въпреки доказателствата срещу него, просто защото знаеше на кого да плати. Истина е , че пътищата ни са скапани, а колите- стари и раздрънкани боклуци от контейнера на Европа, но причината за войната по пътищата са хората. Точно заради това, тази война ще продължи да взима жертви.
Може би едно от най-смислените мнения напоследък, че и по темата. Ако задкормилните устройства нямат акъл, няма как да се оправим.
Изображение

Изображение
Аватар
Росен Тимчев
Живее, за да пише

Мнение от Росен Тимчев »

Пътищата не са за максималните скорости на някои мои любими машинки, но и ОЛИГОФРЕНИТЕ, които карат с 80 км.ч в най-лява лента са си направо за бой!!! :evil:
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

истината е, че никога ние не сме виновни
;-]
Изображение
Of Mice and Men
Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Мнение от renesanz »

гледах по тв едно предаване със записи от камерите по светофарите в центъра.катастрофите,които са станали са само и изцяло плод на безразсъдност и некадърност!хората са изнервени,колите счупени,недай си боже да треснеш някой с новата а8 може и да те застрелят....просто тук закон и ред не се спазват,защото КАТ няма достатъчно авторитет сред населението,знаеш,че и с 160 по Ботев да караш вечер, като му дадеш 15-20лв на мизерния катаджия всичко е ок.ако заплатите им бяха по-големи нямаше да си искат подкупи и всеки щеше да кара така,че да не се налага да му пишат акт. и все пак ако нямаше корупция половината шофьори сега нямаше да имат книжки.
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”

De tantos desejos aflitos...
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

подкупа няма нищо общо със заплатата...
ще си го има винаги
Изображение
Of Mice and Men
Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Мнение от renesanz »

Бавария написа:подкупа няма нищо общо със заплатата...
ще си го има винаги
иди да дадеш подкуп на полицай в Белгия и се приготви да пренощуваш зад решетки....
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”

De tantos desejos aflitos...
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър

Мнение от Berserker »

renesanz написа:
Бавария написа:подкупа няма нищо общо със заплатата...
ще си го има винаги
иди да дадеш подкуп на полицай в Белгия и се приготви да пренощуваш зад решетки....
Ако взимаш 3000 заплата, 20 лева няма да ти изглеждат примамливи, а и риска вече ще е много голям. Сега, като взимат 350 лева, и на 5 лева са доволни баси. Подкупите няма да изчезнат, но ще намалеят и ще останат по-крупните, а ако полицаят, който си взима (теоретично) голямата заплата, го грози затвор при подкуп, няма да рискува. Но това са си теории, тук засега положението няма изгледи да се промени, така че карайте внимателно, особено сега по празниците.
Изображение

Изображение
Аватар
Росен Тимчев
Живее, за да пише

Мнение от Росен Тимчев »

Ако катаджията взима 3000 лв. заплата, аз трябва да взимам 10 000 лв. Тогава съгласи се не е голям проблем да му бутна хилядарка и според теб дали ще я вземе? :wink: Много ясно! Освен това те сами си просят като те спират за глупости, обаче ако можеш да използваш името на някой само гледай как за минути те пускат и бягат като мишоци към онези бели "лебеди" Лади и Астри, които будят искрен смях у хората.. изобщо за нищо не ги бива!
Публикувай отговор

Обратно към “България”