Не ми се заяждай, Кембъла го слушах още като бях 7 клас, водеше предавания по Радио Експрес, после отиде и в телевизията 7 дни, и правеше музика, която си ме кефеше, въобще като си защитаваш Максим - хубаво, но не забравяй какво повтарям: ТЕМАТА Ксеноне, е за войната по пътищата. Убити има. Не сме тук да се заяждаме кой ревал и кой не, а за да коментираме това което се случва по пътищата!Xenon написа:Не се прави на умен сега, не си псувал, сигурно не си чувал за Кембъла, или нещо си чувал, ама не можеш да се сетиш какво по-точно! Не ти вярвам, защото просто си търсиш оправдание!
Казах вече, на всеки може да му се случи! Максим не беше пиян! А колко хора карат пияни... Да, ама случая с Максим предизвика най-големи псувни и неистова злоба! Изводът е само един: ние сме подла и завистлива нация, която не умее да се радва на победителите си, а само злорадстваме когато някой, на който си мислиме че живота му е безкрайна приказка и наградите му падат от небето, попадне в такава ситуация. Всички коментари, било то по жълтите боклуци, било то по форуми са породени от 95% завист! Спомням си когато станаха шампиони, колко позитивни реакции имаше в родни форуми? По 2-3 във всеки форум, не повече. Не бях тогава редовен във СУ-форума, но май не е имало реакция въобще. Ние извратени ли сме - не умеем да възприемаме позитивна енергия или не желаем да я допуснем до себе си, а сме способни само да злобеем?
И не ти се правя н аумен, мамин златен, а си казвам мнението, ти имаш право да мислиш че еди кой си е невинмен, защото е шампион, а всички знаем, че те не биха направили лошо, аз пък имам право да мисля, че всеки, който е убил е убиец, дори неволен. Въпроса драги е защо това става в такива големи за България граници, и защо на някой хора от по-заможно потекло вечно им се разминава (И НЕ, НЕ ВИЗИРАМ ЛЮБИМЕЦА ТИ). Също так атем ан адискусията не е Ставийски, а карат ли разумно нашите шофьори, и отговорът е не.