Разпределения по зали?
Модератор: Boromir
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Който утре е в Ректората, ще пъха даренията си в моята кутия и тая на колегата Баненкин. И още един може да се присъедини към нас, май имаше три изхода.
На останалите обекти са колегите. Всички са печени. Един от хората ни за Бермудския триъгълник (ХФ-ФМИ-ФзФ) ще е сегашния ни шеф (Тони е в САЩ), а именно Милен - голям пич, кара АУДИ, има си мацка.
Легитимация на човек от ФСС:
Бадж със снимка и имена, с печат на ФМИ, надпис "Член на Факултетен Студентски Съвет" и ликът на бай Климент.
Кутията е бяла с надпис:
РЕШЕНИЯ
НА ЗАДАЧИТЕ
срещу дарение от 2лв,
което ще се използва
за подобряване материалната база
на Факултета по Математика и Информатика
И е желателно да имате точно парички
В кутиите не се бърка!!! Само се пъха
Обслужването ще бъде на ниво, така че няма места за притеснения
Само трябва каквото сте написали да е идейно (и написано) с това, което ще е на официалните решения. Какво по-хубаво?
Аре до утре и довечера да поразпуснете малко, за да не се панирате. А аз сега трябва да дооправя баджовете и кутиите. Малко ми остана и да удрям катинарите на клуба, може да се каже и на факултета
На останалите обекти са колегите. Всички са печени. Един от хората ни за Бермудския триъгълник (ХФ-ФМИ-ФзФ) ще е сегашния ни шеф (Тони е в САЩ), а именно Милен - голям пич, кара АУДИ, има си мацка.
Легитимация на човек от ФСС:
Бадж със снимка и имена, с печат на ФМИ, надпис "Член на Факултетен Студентски Съвет" и ликът на бай Климент.
Кутията е бяла с надпис:
РЕШЕНИЯ
НА ЗАДАЧИТЕ
срещу дарение от 2лв,
което ще се използва
за подобряване материалната база
на Факултета по Математика и Информатика
И е желателно да имате точно парички
Аре до утре и довечера да поразпуснете малко, за да не се панирате. А аз сега трябва да дооправя баджовете и кутиите. Малко ми остана и да удрям катинарите на клуба, може да се каже и на факултета