Разочарованието?

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
Corlic
Пишете, о, братя

Мнение от Corlic »

Знае ли човек....ти може да си новата Стоянка Мутафова :).
Аватар
fragile
Писаружяк
Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
Курс: друг

Мнение от fragile »

YEAH!!! :lol: :lol: :lol:
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
damien
Да живей словото
Курс: трети

Мнение от damien »

Corlic написа:Знае ли човек....ти може да си новата Стоянка Мутафова :).
недей надъхва момичето така :lol:
в БГ всичко в тази сфера е мега рисковано начинание...трябва да си супер късметлия и връзкар!
maxi

Мнение от maxi »

За съжаление си прав!
maxi

Мнение от maxi »

Зависи ,всъщност,колко си готов да жертваш от себе си,за да успееш на това поприще(и дали си струва напъна?)л
Аватар
fragile
Писаружяк
Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
Курс: друг

Мнение от fragile »

Ми, трудно се става Владо Карамазов или Мариан Бачев, или Ана Пападопулу....dream on
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Аватар
nediii
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от nediii »

ми, не става въпрос за това дали ще стана "новата стоянка мутафова" или не! колко от завършващите всяка година НАТФИЗ могат изобщо да бъдат сравнявани с нея? важното е, че са опитали, че са се занимавали с това, което наистина им е на сърце, а и не е нужно да бъда "новата стоянка мутафова", за да търся пътища за реализация нали? а дори и да бях "новата стоянка мутафова" пак щях да живея мизерно, защото почти всички актъори в българия живеят така без значение дали са стоянка мутафова, татяна лолова, калоянчев и пр.!
Аватар
nediii
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от nediii »

fragile написа:Ми, трудно се става Владо Карамазов или Мариан Бачев, или Ана Пападопулу....dream on
а владо карамзаов просто е супер :) много съжалявам, че не съм от софия и не мога да ходя в народния често :) надявам се да ме приемат тая година и вече да мога редовно да си ходя на театър :)
maxi

Мнение от maxi »

Важното е да има катарзис-дали на или срещу сцената са подробности.Е,хайде дано те приемат,уважавам хора с афинитет към изкуството!
Аватар
inaccessibility
Летящите Пръсти

Мнение от inaccessibility »

не ме учудва, че темата набъъъъбва.... явно разочарованието е сериозен проблем :twisted:
Аватар
Corlic
Пишете, о, братя

Мнение от Corlic »

nediii написа:
ми, не става въпрос за това дали ще стана "новата стоянка мутафова" или не! колко от завършващите всяка година НАТФИЗ могат изобщо да бъдат сравнявани с нея? важното е, че са опитали, че са се занимавали с това, което наистина им е на сърце, а и не е нужно да бъда "новата стоянка мутафова", за да търся пътища за реализация нали? а дори и да бях "новата стоянка мутафова" пак щях да живея мизерно, защото почти всички актъори в българия живеят така без значение дали са стоянка мутафова, татяна лолова, калоянчев и пр.!
Хей chill out...Аз само се шегувах. :lol:
Аватар
Licenti0us
От дъжд на вятър

Мнение от Licenti0us »

вие успередно с ученето , преговаряте ли
на мен постоянно даскалката ми го повтаря,
но аз няма време да науча едната тема, какво остава да прег0варям?
maxi

Мнение от maxi »

Ами организирай си времето - направи си график!Нас във фирмата ни учиха как да си разпределяме времето,така че да ни стига за всичко.
maxi

Мнение от maxi »

Уау,още един промит мозък на тема политика!Чети малко американска литература,бе пич,може да ги изкараш комунисти до един!
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”