Разочарованието?
Модератор: Boromir
-
maxi
ми, не става въпрос за това дали ще стана "новата стоянка мутафова" или не! колко от завършващите всяка година НАТФИЗ могат изобщо да бъдат сравнявани с нея? важното е, че са опитали, че са се занимавали с това, което наистина им е на сърце, а и не е нужно да бъда "новата стоянка мутафова", за да търся пътища за реализация нали? а дори и да бях "новата стоянка мутафова" пак щях да живея мизерно, защото почти всички актъори в българия живеят така без значение дали са стоянка мутафова, татяна лолова, калоянчев и пр.!Corlic написа:Знае ли човек....ти може да си новата Стоянка Мутафова.
-
maxi
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
Хей chill out...Аз само се шегувах.nediii написа:ми, не става въпрос за това дали ще стана "новата стоянка мутафова" или не! колко от завършващите всяка година НАТФИЗ могат изобщо да бъдат сравнявани с нея? важното е, че са опитали, че са се занимавали с това, което наистина им е на сърце, а и не е нужно да бъда "новата стоянка мутафова", за да търся пътища за реализация нали? а дори и да бях "новата стоянка мутафова" пак щях да живея мизерно, защото почти всички актъори в българия живеят така без значение дали са стоянка мутафова, татяна лолова, калоянчев и пр.!Corlic написа:Знае ли човек....ти може да си новата Стоянка Мутафова.
- Licenti0us
- От дъжд на вятър
-
maxi
-
maxi