нещо ме мързи да чета каквото и да било...pora_e_priqtel написа:Чети бре, чедо мое, написал съм го - другия петък. Дотогава - гласувай, народе!inaccessibility написа:добре и кога ще се обявят официалните резултати или това си е анкета за винаги
Мис/ис Форум СУ 1 част.
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
еееехее, споко:shock:. в моята група пък има само едно момче
. Аз уча молекулярна биология и изобщо нз някой от БФ да ми е ударил рамо.не познавам нито kemchev, нито сикса (той даже не е гласувал и за мен
), нито пък гаврош, btw 10х момчета
абе това е само някаква анкета на шега, моето самочувствие съвсем не зависи от нея...а и моите приятели биха гласували по съвест
Кофти е да си порастнал.
-
SixkilleR
- Пишете, о, братя
- Специалност: ПМ forth edition final
- Курс: четвърти
Crematory написа:така бих казала, че не е честно...все пак от фр.фил. например тук никой не влиза, за да гласува за мен...да не говоря, че там момчета почти няма...така че тия колегиални отношения в случая не мисля, че са коректни...ма така и така нищо не мога да направя, гласувайте си
абе криси, верно ли си приложна математика бе
е са кат дойдат изпитчетата ще ти искам телефончето на живо направо
шегата на страна, креми, идеята ми беше, че аз, кемчев и гавроша сме от една и съща група и харесахме едно и също момиче в тази анкета, при това без да сме говорили по този въпрос изобщо
иначе принципно съм съгласен, че е малко тъпо изкувственото дигане на гласовете от собствените ти колеги... но пък в крайна сметка тая анкетка е на тЪшак, нищо няма да се спечели, ако я спечелиш /освен няколко пункта на горе в собствената си егоцентрична нагласа за себе си/, нито пък ще загубиш нещо, ако не спечелиш анкетата /освен ако не си някоя 15 годишна, току-що влезнала в гимназията мома, която би си резнала вените заради резултата на едно такова жизнено важно допитване до мнозинството/
и, тъй като това започва да ми прилича на есе-монолог, искам да завърша, че е доста смешно да се взима толкова насериозно едно такова псевдо-форум-забавление, особено пък като си на 18+++. Голем праз, че нечий колега/колежка, влезнала У форумО за да даде едно рамо на някой си...
Не оставяй днешната работа за утре, като можеш да я свършиш и в другиден!
[00:18:27] GaVrosH каза: ше трябва така да ти гледам учите
Приложната не е за хора
Respect is earned, not given
Приложната не е за хора
- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
-
SixkilleR
- Пишете, о, братя
- Специалност: ПМ forth edition final
- Курс: четвърти
е тУри му вестник братче, в тоя форум има хора от всички други форуми които посещавам беdon_angelitto написа:Килър, ти си готов за ЯМКС беSixkilleR написа:форумО
а иначе ще бъде чест за мен, но за момента имам действащ договор с отбора на английската
Не оставяй днешната работа за утре, като можеш да я свършиш и в другиден!
Приложната не е за хора
Приложната не е за хора