Образователни технологии

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
plamKA
От дъжд на вятър

Мнение от plamKA »

Аз пък нещо не мога да вляза в страницата на СУ вчера и днес :roll:
Аватар
plamKA
От дъжд на вятър

Мнение от plamKA »

Аз пък нещо не мога да вляза в страницата на СУ вчера и днес :roll:
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

Аз там влизам, обаче форума мега много забива :o
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
maxi

Мнение от maxi »

Благодаря за разбирането Р.А, радвам се като срещна нещо различно от заядливи и надменни подмятания!
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

maxi написа:Благодаря за разбирането Р.А, радвам се като срещна нещо различно от заядливи и надменни подмятания!
:thumbright: :flower:

maxi

Мнение от maxi »

:lol: Поздрави на Бургас,морето и..........Пламен Ставрев! :P
maxi

Мнение от maxi »

Алекс,кефи ли те тоя пич?
damien
Да живей словото
Курс: трети

Мнение от damien »

maxi написа:Благодаря за разбирането Р.А, радвам се като срещна нещо различно от заядливи и надменни подмятания!
дано не намекваш, че от толкова рано сме се превърнали в Jokera :lol:
онова беше шегичка, спокс!
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:roll:
b_estranged
В началото бе словото

Мнение от b_estranged »

Попрочетох туй-онуй по темата и реших да се включа: аз имам опит и с лошото и хубавото в тази фирма и искам да ви кажа, че ако сте случили на лош учител, ваше право си е да го смените, защото вие си давате парите все пак... Миналата година се сетих по никое време че ще кандидатствам с литература, записах се на курсове в ОТ и попаднах на учителка, която ми танцуваше по нервите: четеше произведения, четеше от учебника, подчертавахме като малоумни(тук искам да отбележа че макетирането за мен също е добре, защото имам зрителна памет, но не мога и думичка да запомня, когато някой ми го чете). Дори понякога въпросната оставяше на едно момиче да чете, а тя излизаше да си пуши... Аз въобще се отказах, защото така или иначе кандидатстването ми беше обречено... Тази година ходя на курсове при Киро по литература (реклама :lol: ), (не знам дали той е "снажният хубавец с убийствено зелени очи" за когото се говори вече няколко страници, защото не съм обръщала внимание на физическите му данни :lol: ), но съм страшно доволна от начина на преподаване: никой нищо не подчертава и чете, ние мислим и той ни стимулира да мислим, мотивиран е да ни подготви повече от нас самите, правим контролни в началото на всяко занятие, абе въобще много съм доволна. Така че, има и добри учители в тази фирма, разбира се всичко си зависи от нас, от една страна да учим, от друга да търсим най-доброто, 'щото да се оставиш в ръцете на безхаберен преподавател и после да го плюеш е малко безхарактерно;) С най добри чувства:)
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

При нас в Бургас чувам много лоши отзиви за учителите по история и методиката им на преподаване. Доколкото разбрах на учениците се дава един сборник с теми и те трябва да четат и да учат, а учителят си играе на компютъра в другата стая. :shock:

maxi

Мнение от maxi »

Абе показаха ми една по БЕЛ, ама е готина и я хвалят много-започва с В. Но май Киро е върхът,а?
maxi

Мнение от maxi »

А даскалите по English бива ли ги в ОТ-Бургас?
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

нямам представа :)

Аватар
zvezdi4ka
От дъжд на вятър

Мнение от zvezdi4ka »

Аз ходя на БЕЛ в ОТ,обаче имам чувството че нещо започна да куца в подготовката..като че ли не ни натискат толкова колкото ми се иска..а за да се преместя,първо нз при кого,и второ..някакси няма да е мн хубаво като че ли спрямо учителя и т.н..макар че това си е мое право,нали си плащам!Обаче... :roll:
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”