Курсовете по история в СУ

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
ragazo
В началото бе словото

Мнение от ragazo »

ra4e^f написа:
ragazo написа: Сега да предположим следното нещо:
Ако на изпита напиша почти дословно темиаа от дадените в тая книжка това гарантира ли ми оценка над 5.50 ?
По скоро ще ти намали оценката. Иска се не точно предаване на думите им,а да се види,че си вникнал по някакъв начин в материята. :roll:
Намали!? Това пък е гавра. На всички ни е ясно че по-добра подредба, изказ и термини от даместник-деканите на ПИФ на СУ, ученик на 18 години трудно може да има / невъзможно /.
Освен това всички варианти теми които съм преглеждал готови от хора които уж са ги писали сами се различават от темите в книгата само по въведението и заключението. Цялата основа е буквален препис на темите на доцентите.
А всякакви опити за перефраза само влошават качеството, а често се губи и смисъла.

"ra4e^f" ти по какъв начин се подготви?
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Ходех на курса в СУ,темите ги разработвах въз основа на това,което са ни предали там+учебника на Анубис+допълнително инфо от теми на приятелка :wink: нищо повече
Изображение
damien
Да живей словото
Курс: трети

Мнение от damien »

абе стига сте ги възхвалявали тези курсове, ще взема да се запиша най-накрая :evil:
пп: да не говорим, че са вдигнали цената...
Аватар
aya
В началото бе словото

Мнение от aya »

Преди 2 дена се записах на пролетния курс :) имаше само 19 записали се :roll: казаха ми , че на курса ще ни дадат пробен изпит! знае ли някой дали ще е тест или като реалния - тема за 5 часа
Аватар
RaLiTO
В началото бе словото

Мнение от RaLiTO »

ами аз като се записвах ми казаха тест което много ме учуди...но така са казали и на един мой съученик...само че така и не ми стана ясну оценката от този тест ще важи ли :roll:
It's the way that I wanna live (it's my prerogative)...
You can’t tell me what to do...why can't I live my life...without all of the things...That people say
веселина
В началото бе словото

Курсовете по история в СУ

Мнение от веселина »

Искам да ви попитам дали би било добре да се запиша на курса сега през април,въпреки че съм 11-ти клас,защото искам да си напиша темите и да имам повече време да ги уча.Посъветвайте ме моля ви,защото нямам много време да мисля-нали записването е до 15-ти март.
Аватар
aya
В началото бе словото

Мнение от aya »

RaLiTO написа:ами аз като се записвах ми казаха тест ...само че така и не ми стана ясну оценката от този тест ще важи ли :roll:
и аз това попитах при записването - жената каза ,че това е само проверовъчен тест и оценката от него не важи за кандитатстване :( все пак е странно, че е тест щом изпитът е тема...
ако някой се е записал на курса да каэва :wink:
Аватар
RaLiTO
В началото бе словото

Мнение от RaLiTO »

ее имах малко надежда че може да минем с тест :P нищо де
You can’t tell me what to do...why can't I live my life...without all of the things...That people say
Аватар
aya
В началото бе словото

Мнение от aya »

и аз така, но нали има предварителен ... cheer up 8)
damien
Да живей словото
Курс: трети

Мнение от damien »

хаха, аз за предварителния повече от пет теми надали ще назубкам като хората...бройте ме в клуба мишени на хиените журналисти, които дебнат на входа за преждевременно изнеслите се :lol:
пп: поне ще докарам инфаркт на мама и тате(ако гледат новините)
Аватар
RaLiTO
В началото бе словото

Мнение от RaLiTO »

хах аз и пет незнам дали ще успея да назубря качествено...досега знам 2 що годе както трябва...да не говорим че мисля засега да уча само след 1878 щото...другото няма кога преди 13
Аватар
CooL^GirL^^^
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от CooL^GirL^^^ »

Рали, на мене пък ми казаха, че тест ще има на края на самия курс, а отделно до някакъв определен срок мога да изпратя 18 разработени теми, които да ми проверят и после да ми ги върнат. Оная лелка ми вика: "Връщат ти темите и вече са готови за учене" :lol:

А за предварителния... и аз не знам как ще успея до тогава :?
Завивам те без думи, нежно
и вече няма думи неизречени.
В тишината сгушвам те до себе си,
от нежност всъщност сме изплетени...
Аватар
RaLiTO
В началото бе словото

Мнение от RaLiTO »

ами да...точно така...само че на мене не ми казаха че теста ще е в края всмисъл не доуточни кога ще е...иначе това за 18 теми най ме радва щото уча от толкова различни места...и имам чувството че има много излишен материал...и да....офф отивам да уча :(
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Има курс,който завършва с тест накрая и такъв, който завършва с писане на тема,зависи кое сте избрали.Този с темата е малко по-скъп,касае се за сума около 40-50лв. Иначе по време на самия курс си разработвате темите. Днес ви преподават за Аспарух,разработвате си темичката и я предавате следващия път.Или пък предавате 2-3 теми наведнъж,ако ви е мързяло предните пъти да пишете :lol:
Изображение
Аватар
tifani
В началото бе словото

курс по история

Мнение от tifani »

Някой може ли да ми каже дали се диктуват темите на курса,защото една приятелка е ходила на интензивния през януари и каза,че са им диктували всички теми,а като се обадих в ректората ми казаха че няма такова нещо.
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”