Иди слушай Емилия, пий водка Финландия с Ред Бул, танцувай вдъхновено на кючеци и ДА НЕ забравиш да си изрусиш Руши-Видинлиевското гребенче на главата. Когато направиш всичко това, ще ти олекне и ще разбереш, че дискусиите с умни хора не са силата ти. Хайде със здраве!pi4 написа:ахххаха а вас ви видяхме колко струвате нека ви размажат всички сега като сте тръгнали дето не ви е мястотоBoromir написа:Загубен чорбарpi4 написа:загубена каузаTripio написа:айде само не го обръщайте на Левски-ЦСКА, нека бъдем единни поне навънpi4 написа:Честита победа на Барселона
тия аматьорчета от предградията левски както винаги се изложиха
Левски и Българската Футболна Мечта
Модератори: ники, Methuselah

- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Абе и тази теma ли трябва да се превръща на Левски с/у ЦСКА 
Последно промяна от Richard B. Riddick на 13 Сеп 2006, 22:33, променено общо 1 път.
.
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- hazel
- Стенограф
- Специалност: МО
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
За пълните лумпенизирани фенове - има ги и от двете страни. Срам ме е еднакво и от онези, дето викаха за Ливърпул навръх 3-ти март срещу Левски, и от онези, които получават оргазъм от мъките на ЦСКА срещу разни треторазредни отборчета в Европа. Тези хора нито знаят отбора си, нито знаят съперника, знаят само заучени фрази и им липсва елементарно уважение както към човека срещу тях, така и срещу отбора, който подкрепят.
Иначе към мача - виках за Левски, хареса ми, че играха нападателно, а не бяха като опълченци, също и не спряха да играят като получиха третия гол, какъвто е нашия балкански манталитет. Но дотук стигат позитивните страни. Гонзо и Миланов трябваше директно да ги изгонят за ония балтии срещу Пуьол и Ван Бронкхорст. Ной-добрият от Левски си мисля, че беше Сашо Ангелов, който направи добри рейдове и създаде най-опасните положения в мача в полза на Левски. Считам че грешката на Левски е, че не играха комбинативно, а всеки тръгваше да меша съперника. Абе хора, това не ти е некъв пубертет от Дупница, за да му направиш мрежички, това е Барса на Роналдиньо, Деко и Его`о. Примерно миналата година точно прекалената комбинативност донесе победата на ЦСКА над тогавашния еврошампион Ливърпул на Анфийлд. Айде дано Левски се поучат от тоя мач, че поне бият Вердер тука (не мисля, че срещу Челси ще се случи нещо по-различно от това, което се случи снощи на Ноу Камп).
УСПЕХ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ОТБОРИ В ЕВРОПА
Значи първо - кой кого ще събори ще проличи в неделя...и като ви бием (защото съм убеден че ще ви бием), да не ни се оправдавте със загубата от Барса.Циндил-Пиндил написа: Всички чорбета да си затворят веднъж завинаги плювалниците, защото с игра като показаната снощи Левски ще събори кочината, вервайте ми
Иначе към мача - виках за Левски, хареса ми, че играха нападателно, а не бяха като опълченци, също и не спряха да играят като получиха третия гол, какъвто е нашия балкански манталитет. Но дотук стигат позитивните страни. Гонзо и Миланов трябваше директно да ги изгонят за ония балтии срещу Пуьол и Ван Бронкхорст. Ной-добрият от Левски си мисля, че беше Сашо Ангелов, който направи добри рейдове и създаде най-опасните положения в мача в полза на Левски. Считам че грешката на Левски е, че не играха комбинативно, а всеки тръгваше да меша съперника. Абе хора, това не ти е некъв пубертет от Дупница, за да му направиш мрежички, това е Барса на Роналдиньо, Деко и Его`о. Примерно миналата година точно прекалената комбинативност донесе победата на ЦСКА над тогавашния еврошампион Ливърпул на Анфийлд. Айде дано Левски се поучат от тоя мач, че поне бият Вердер тука (не мисля, че срещу Челси ще се случи нещо по-различно от това, което се случи снощи на Ноу Камп).
УСПЕХ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ОТБОРИ В ЕВРОПА

- hazel
- Стенограф
- Специалност: МО
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Сега като се замисля, прав си. Ама се сещам за миналата година как Удинезе поведе на Вердер с 3:1 и накрая паднах с 4:3 - Вердер въобще не са Хамбургер...иначе прав си за мача на ЦСК с Леверкузен, ония напълно се стъписаха след гола на Хидиуед...аз пък (за да върна жеста) супер много се кефих на играта на Левски в реванша с Шалке - нищо, че не биха, ама газеха и то на техен терен....въпреки това смятам, че комбинативен футбол му е майката, къси и остри пасове, играчите играят в малък периметър и барзо стигат до вратата, а такива прострелни пасове не стават на всеки стадион...може би само на Ноу Камп можеш спокойно да пуснеш 50-метров пас...това ми напомня на един мач Челси-Барса преди 6-7 години, тогава Челси биха в Лондон с 3:1, ама Барса не можаха да си вържат паса, а на реваша Барса сгазиха "сините" от Лондон с 5:1...показателен пример...

- MRA
- В началото бе словото
- Адрес в галерията на СУ: http://s2.bg.gladiatus.com/game/c.php?uid=48624
- Обратна връзка:
.
кой мисли да ходи на Левски-Челси?
Не знам за вас, мене ми се струва, че с Вердер ще не по-малко зор от останалите. За да имат некви шансове за реализация - те ще се хвърлят главно срещу нас. За Челси - там съм, не помня кой пита малко по-нагоре. Снощи мача...абе скапания, влизам в кафето, гледам мач с 3-ма чорбари и един фен на Челси
, некой се извика "Свали шала"...абе катили. Иначе мойте приятели от уважение може би не се радваха, но усетих, че единствения, който изпитваше отрицателни емоции, бях аз.
П.С: А Алекси Духачев, не знам кой, но някой трябва да му обясни, че е хубаво да се радва при положенията на Левски, и да звучи разочарован при тези на Барса. Иначе се стигна до замеряне на телевизора и плащане на пепелници и чаши...
П.С: А Алекси Духачев, не знам кой, но някой трябва да му обясни, че е хубаво да се радва при положенията на Левски, и да звучи разочарован при тези на Барса. Иначе се стигна до замеряне на телевизора и плащане на пепелници и чаши...
Get High or Fly Tryin`
- Gothic2
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Ще згазиме ли Челси?
Ако някой ти причини зло - прости му или го убий. Сърдят се само слабите хора!
http://s1.bg.bitefight.org/c.php?uid=23987
http://s1.bg.bitefight.org/c.php?uid=23987
- Росен Тимчев
- Живее, за да пише