Славянска филология
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Ехе най - после някой от горен курс
радост голяма
та аз искам да питам като цяло впечатление за специалността,преподавателите и трудността ,защото от доста места чувам,че никак няма да е лесно .. но все пак ще ми е полезно да чуя и от някой,минал по този път
ще ти бъда благодарна ако ни просветлиш малко 
"От всичко най-много ни липсва и същевременно най-малко ни принадлежи времето"
- sims
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Да ви кажа честно и аз бях в същата ситуация - всеки казва "ауу езикознание, теория на литературата, език.. няма вземане, тая специалност е ужас", но не е така! Кой каквото иска да казва - сядате и учите! Вярно, доста е натоварващо, но първият ви семестър е някаква приказка. Големият зор е юни догодина, на 2рата сесия. Но пак казвам - всичко се взема, стига да учите, да посещавате редовно лекции и ако имате възможност да разбирате материята последователно. Така мисля няма да имате проблеми. Надявам се все пак да имате повече късмет с преподавателския колектив тази година, че при нас наистина беше кофти - проф. Петя Асенова и доц. Росица Димчева не беше най-добрата комбинация. Но и при тях оцеляваш, рецептата я дадох
Успех
- Kleo
- Постоянно присъствие
- Специалност: Славянска филология
- Курс: трети
Оцеляваш,ако са в добро настроение и не им е накривял светът за това,че те остаряват, а пред теб е животът!
Петя Асенова и Роси Димчева са най-кошмарните същества-съжалявам,че го казвам,но всеки споделя от личен опит!
И може ли и двете да си обявят поправките в един и същи ден,в един час-14 септември,9.00ч.?!!!!

"Ние не представляваме само това,което нашият здрав разум ни кара да вярваме,че сме!"
- Дукеса Простакеса
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Славянска филология
Току що се обадих във факултета-откриването започва в 13:00, зала 160.