За метросексуалните "мъже"

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Заключено
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

дразнят ме определения от сорта на "кифла", "закостенели", "тъпи" и тем подобни - нито ни познаваш, за да говориш така, нито имаш право да говориш така за една жена, след като се имаш за много модерен. или модерната метросексуалност изключва опцията да си джентълмен:idea:
също така не обичам някой да си избива комплексите като ходи и обижда наляво и надясно - първо прочети какво сме написали, хубавичко го осмисли, и тогава ни говори за толерантност, защото честно казано самият ти не създаваш впечатление на много толерантен... хиляда пъти ти обяснихме, че не харесваме неандерталци, но смятаме че поддържането на един мъж трябва да има граници, ама ти си знаеш твоето - "не та не, вие си падате по чесън и шкембе чорба".
честно казано като ти чета постовете се настроих по-негативно към метросексуалните мъже, отколкото бях настроена преди, така че да ти дам идея - ако искаш да убедиш някого колко са готини еди-кои-си-хора, чийто представител примерно си ти, нападките и обидите не са особено убедително доказателство :evil: :twisted: 8) ...

п.п. Мише, това, че идеалните жени са зодия Рак, въобще не ме устройва, айде да разширим списъка на "идеалните" зодии :twisted: ...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
syrditko
В началото бе словото

Мнение от syrditko »

ra4e^f написа:
syrditko написа:За тази свинщина в БГ-хетеро мъжете говоря...тя е просто неразделна част от цалото им същество...а после метросексуалните не били наред... :roll: :roll: :roll:
Я чакай малко!Защо разграничаваш хетеро и метро-сексуалните,метросексуалните също са хетеро, но се увличат по някои женски дейности. Не съм съгласна, че всички хетеро са като онзи твой колега.Както и всички хетеро жени не са 'кифли'..а впрочем к`во значи една жена да е 'кифла'? :happy5:
Поради елементарната причина ЧЕ СЕ РАЗЛИЧАВАТ :idea: Метросексуалните са една (снетлинна) година пред обикновенните хетеросексуални мъже. Да, те са хетеро...но нямат нищо общо, освен това, с останалите хетеро ( НЕ САМО външен вид и "женски" дейности...освен това, както казах, начин на мислене, разбирания, виждания, лайф-стайл, навици и т.н.) То не е само лак за нокти и гланц за устни...
LOVE IS A FORCE OF NATURE

Красивото момче на аватара съм АЗ!!!
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

syrditko написа:
ra4e^f написа:
syrditko написа:За тази свинщина в БГ-хетеро мъжете говоря...тя е просто неразделна част от цалото им същество...а после метросексуалните не били наред... :roll: :roll: :roll:
Я чакай малко!Защо разграничаваш хетеро и метро-сексуалните,метросексуалните също са хетеро, но се увличат по някои женски дейности. Не съм съгласна, че всички хетеро са като онзи твой колега.Както и всички хетеро жени не са 'кифли'..а впрочем к`во значи една жена да е 'кифла'? :happy5:
Поради елементарната причина ЧЕ СЕ РАЗЛИЧАВАТ :idea: Метросексуалните са една (снетлинна) година пред обикновенните хетеросексуални мъже. Да, те са хетеро...но нямат нищо общо, освен това, с останалите хетеро ( НЕ САМО външен вид и "женски" дейности...освен това, както казах, начин на мислене, разбирания, виждания, лайф-стайл, навици и т.н.) То не е само лак за нокти и гланц за устни...
Една светлинна година, аз мисля, че са 2 светлинни години,ама айде..не съм физичка или астроном,може и една да е. Хем са хетеро, хем нямали общо, малко се обърка и ти самия?Начина на мислене,разбиранията,виждания, лайф-стайли навици няма как да са еднакви при положение, че имат по-различно отношение към тялото си, то е ясно това,но не са извънземни! :confused5:
Изображение
Аватар
syrditko
В началото бе словото

Мнение от syrditko »

Окей :) С вас човек на глава не може да излезе :wink: Жените са жени, защото са инати :wink:

Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

syrditko написа:Окей :) С вас човек на глава не може да излезе :wink: Жените са жени, защото са инати :wink:
А защо мъжете са мъже ? :wink:
Изображение
Аватар
syrditko
В началото бе словото

Мнение от syrditko »

ra4e^f написа:
syrditko написа:Окей :) С вас човек на глава не може да излезе :wink: Жените са жени, защото са инати :wink:
Защото са красиви :wink:

Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

syrditko написа:
ra4e^f написа:
Защото са красиви :wink:
Всички ли :wink:
P.S.:ако са като този на аватара ти, отговорът се приема хахахах ;) :lol: 8)
Изображение
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Аз си мисля, че на аватара и самият той..|Ама и тва не обсъждаме...Макар че ако почна да модерирам тая тема, половината от предните две страници ще делна...
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Crematory написа:Макар че ако почна да модерирам тая тема, половината от предните две страници ще делна...
ми нали точно по темата говорим :( :)
Изображение
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Crematory написа:Макар че ако почна да модерирам тая тема, половината от предните две страници ще делна...
Почвай :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
И на аватара му - да изглежда ми на "леко" обр...
Така де. :lol: :lol: :lol:
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Това ми е работата :pottytrain2:
Изображение
Аватар
syrditko
В началото бе словото

Мнение от syrditko »

Crematory написа:Аз си мисля, че на аватара и самият той..|Ама и тва не обсъждаме...Макар че ако почна да модерирам тая тема, половината от предните две страници ще делна...
Какво си мислиш ? :roll: :wink:

Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

сърдиткооо или си изтрил предното си мнение,или на мен започва д ами се привижда... :roll: :shock: :oops:
Изображение
Аватар
syrditko
В началото бе словото

Мнение от syrditko »

Изтрих го мила :wink: Исках да ти напиша ЛС но много ми се спи и... :?

Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Ха,поне се успокоих, че нямам ментални проблеми появили се покрай ...ъммм Самуил..бля бля :albino: :drunken: :angry3:
Изображение
Заключено

Обратно към “Любов, романтика...”