90% от постовете на Фак са такива и никой не я бамва?
Или просто всички сте я добавили и у врагове и не я отчитате?
Мога да ви я цитирам, ако някой се интересува... Какви неща говори зад гърбовете ви... леле... идея нямате...
Инак бих се съгласил да не се търси извинение с храна: жена която готви на мъж (без да имат брак) - си го търси от него. То и бракуваните си го търсят де, но там е по закон. Но има и друго: зависи как наготвения (заготвения) човек може да го приеме само като мил жест, а не като покана за интимности.
О и като споменах Фак: представете си, мис Монита (може ли да ви говоря на Вие?) - как ще реагират околните колеги? "О, те вчера си тръгнаха заедно, днеска тя му носи курабийки, работата е ясна..." - и това даже не трябва да си жена, че да го кажеш. Хората могат да са такива, не трябва да им се дава повод - на това ме научи драгата Фак.
От друга страна съм и съгласен, че без някакъв жест на извинение не бива! Затова предлагам компромис - картичка! Или букет. Не знам, давайте идеи?
Изповедалня
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: Изповедалня
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
дай му курабиите на човека и му обясни каква си заспа
.. ако достатъчно ясно си му обяснила че си заета би трябвало да им се зарадва и не би трябвало да ко приеме като какво беше там на килограм
ако е нормален мъж трябва да няма проблеми ако страда от недоебаване може и да влезе във филма ама то в такъв случай сиг вече е там .. така че по добре да хапне 
- zritel
- Летящите Пръсти
- Специалност: Стопанско управление с немски език
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
замислих се, че понякога подминавам просещите сякаш не съществуват - може да ги погледна в очите и да не реагирам, че са там, че ми говорят, че искат нещо...
замислих се, че това може да е доста гадно, може би по-гадно и от това да не ти дадат пари...
оф, дано няма ад...
замислих се, че това може да е доста гадно, може би по-гадно и от това да не ти дадат пари...
оф, дано няма ад...
( :......Blog...... : )