Кой беше последният филм, който гледа? vol. 3
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Re: Кой беше последният филм, който гледа? vol. 3
Бре! Че в кое кино дават "Американски пай"?!
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- gioiella
- Драскач
- Специалност: Педагогика
Арена...на Вардар.
Би трябвало и в другите да го дават
Би трябвало и в другите да го дават
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
А.. то ставало дума за някъв нов, ясно.
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Тъкмо щях да кажа "нима си пропуснала размотаващите се навсякъде из София постери на новия Американски пай?", когато се сетих, че ти не си в София... 
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

- Boleyn
- Легендарен флуудър
- Специалност: Българска филология
- Курс: завършил
И аз го гледахgioiella написа:Гледах на кино Американски пай.Исках нещо като за кино-ефекти,3д нещо....но не харесахме нищо друго.
Не беше лош филма,имаше сцени,където цялата зала се хилеше и не можеше да спре.Малко бяха прекалили с голотиите,но си беше забавен.

- gioiella
- Драскач
- Специалност: Педагогика
Точно те питах в другия форум дали ти е харесало
Наистина е як,но като му видях на Джим нещото и малко моята детска душа пострада.
Иначе последно Хаус гледаъ,но той май не е за тази тема.
Иначе последно Хаус гледаъ,но той май не е за тази тема.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
"Отмъстителите"
Е, аз, дето не си падам по герои от комикси (изключвам Железния, ама то Робърт Дауни бих го харесала всякак (с изключение на вида му в Thropic Thunder), казвам, че са направили ужасно свеж и приятен филм. Много готин, честно. И си е комедия отвсякъде, залата беше препълнена и всички се скъсахме да се смеем. Разбира се, можеше млатенето да е ееееедна идея по-малко, ама на мен екшънът все ми е в повече; и звукът беше доста силен (гледахме го на IMAX, не знам как ще е иначе), но филмът е чудесна "лакърдийка", както го определи Барберини, с когото се засякохме пред киното. Абсолютно споделям това мнение, а като бонус за мен си беше присъствието на Робърт Дауни Дж и Майк Ръфало, когото също не бих отказала да сънувам, ама като си знам късмета, ще сънувам Хълк, а не доктора.
Препоръчвам го много, много горещо. Гледайте го с хубаво качество, парите си заслужават (в Замунда са го пуснали, но по обясними причини е кофти рилийз). Не харесвам екшъни, не харесвам герои от комикси, но тоя филм е много свеж, приятен, с готини лафове и хубави мъже. За мъжката част от публиката пък има Скарлет Йохансон и Коби Смълдърс (Робин от HIMYM, ако някой се чуди).
Е, аз, дето не си падам по герои от комикси (изключвам Железния, ама то Робърт Дауни бих го харесала всякак (с изключение на вида му в Thropic Thunder), казвам, че са направили ужасно свеж и приятен филм. Много готин, честно. И си е комедия отвсякъде, залата беше препълнена и всички се скъсахме да се смеем. Разбира се, можеше млатенето да е ееееедна идея по-малко, ама на мен екшънът все ми е в повече; и звукът беше доста силен (гледахме го на IMAX, не знам как ще е иначе), но филмът е чудесна "лакърдийка", както го определи Барберини, с когото се засякохме пред киното. Абсолютно споделям това мнение, а като бонус за мен си беше присъствието на Робърт Дауни Дж и Майк Ръфало, когото също не бих отказала да сънувам, ама като си знам късмета, ще сънувам Хълк, а не доктора.
Препоръчвам го много, много горещо. Гледайте го с хубаво качество, парите си заслужават (в Замунда са го пуснали, но по обясними причини е кофти рилийз). Не харесвам екшъни, не харесвам герои от комикси, но тоя филм е много свеж, приятен, с готини лафове и хубави мъже. За мъжката част от публиката пък има Скарлет Йохансон и Коби Смълдърс (Робин от HIMYM, ако някой се чуди).
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Сега ако ми кажеш, че си била снощи на прожекцията в 8... защото и аз тогава го гледах
"Краднахме" отпадналите резервации на някакви явно закъсняващи хора и бяхме баш в центъра на залата, на страхотни места.
Честно казано, Скарлет не е само за мъжката част от публиката... аз лично доста й се накефих
Не че Пламен беше особено доволен независимо от това дали обсъждах колко яка е тя, или hawk eye
За филма само хубаво мога да кажа. Бяха направили своеобразно продължение на всички предишни излязли филми за марвелски герои и се бяха постарали както да направят филма разбираем за хората, които са гледали само останалите, така и бяха вмъкнали разни закачки и смешки за феновете на комиксите. Залата се хилеше през 5-10 минути на нещо, а аз лично бях заобиколена от двама върли фена, които на момента, в който Хълк преби Локи, буквално се запревиваха на седалките си в нещо, което по звук леко наподобяваше астматичен пристъп.
Честно казано, Скарлет не е само за мъжката част от публиката... аз лично доста й се накефих
За филма само хубаво мога да кажа. Бяха направили своеобразно продължение на всички предишни излязли филми за марвелски герои и се бяха постарали както да направят филма разбираем за хората, които са гледали само останалите, така и бяха вмъкнали разни закачки и смешки за феновете на комиксите. Залата се хилеше през 5-10 минути на нещо, а аз лично бях заобиколена от двама върли фена, които на момента, в който Хълк преби Локи, буквално се запревиваха на седалките си в нещо, което по звук леко наподобяваше астматичен пристъп.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.

- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Точно от 8 бяхме и ние, с прилежно направени резервации седмица по-рано. И ние бяхме в средата на залата, на 8 ред почти в центъра (една идея вдясно от центъра). Идея нямам как не сме се видели.
А Хълк като отупа Локи май всички се хилиха до посиняване, то си беше култов момент. Оги до мен просто квичеше. Както и когато Хълк падна в оная изоставена сграда и диалога на доктора с пазача й. И на още сумати моменти - аз поне си се смях с глас и от сърце. Наистина са го направили много забавен, дори за такива като мене, дето не се впрягат ни от комикси, ни от екшъни и са гледали само "Железния човек" и то заради Робърт Дауни Дж. и саундтрака. От това по-голямо признание, здраве му кажи.
И ти мани Скарлет, ама и Робин какво тяло извади - там, накрая, имаше един кадър, в който я дадоха как се отдалечава в гръб и после и с Огнян си говорихме, че явно бая се е постарала/са се постарали да изглежда толкова добре във филма, щото в "Как се запознах с майка ви" като че не показва чак толкова хубаво тяло, а в "Отмъстителите" е с такова... трико, дето не скрива много недостатъци на фигурата.
А Хълк като отупа Локи май всички се хилиха до посиняване, то си беше култов момент. Оги до мен просто квичеше. Както и когато Хълк падна в оная изоставена сграда и диалога на доктора с пазача й. И на още сумати моменти - аз поне си се смях с глас и от сърце. Наистина са го направили много забавен, дори за такива като мене, дето не се впрягат ни от комикси, ни от екшъни и са гледали само "Железния човек" и то заради Робърт Дауни Дж. и саундтрака. От това по-голямо признание, здраве му кажи.
И ти мани Скарлет, ама и Робин какво тяло извади - там, накрая, имаше един кадър, в който я дадоха как се отдалечава в гръб и после и с Огнян си говорихме, че явно бая се е постарала/са се постарали да изглежда толкова добре във филма, щото в "Как се запознах с майка ви" като че не показва чак толкова хубаво тяло, а в "Отмъстителите" е с такова... трико, дето не скрива много недостатъци на фигурата.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Леле, Ели, ние сме били през ред зад вас - на 10-ия, ама точно зад вас
А за тялото съм съгласна - и на мен ми направи впечатление колко беше изваянка в това трико.
А за тялото съм съгласна - и на мен ми направи впечатление колко беше изваянка в това трико.

- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Romance X (1999), оказа се доста по-дълбокомислен отколкото очаквах и въпреки тягостнтото действи доста ми хареса. Не се препоръчва за хора несвикнали на европейско кино, но се препоръчва на хората, които иска да видят Роко Сифреди в различно амплоа
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
И аз гледах "Отмъстителите". Очаквах да е по-тъп, нпо всъщност беше ОК. Не си струваше 12 кинта, но беше приятно филмче.
- Mushmul
- Флъдзила
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: завършил
И аз снощи го гледах. Много ме изкефи. Отдавна не бях виждала толкова пълна зала на IMAXS. Oсвен пристъпи на хилеж имаше и откъснечни ръкопляскания на разни хора от залата.

- The_Viper
- Легендарен флуудър
- Курс: трети
Опф, аз точно заради това другия път /а ще има такъв със сигурност!/ предпочитам да си го гледам сама. В смисъл, много мразя и много ме дразни това, че всички се хилят на нещо, което точно на мен не ми е смешно и не ми е никак забавно.
Е, да разбира се на 3D е ефектно, хубаво, но пък няма нищо по-хубаво от това да се насладя САМА на моментите, които са ми любими и да си изгледам на спокойствие филмът, който чаках половин година и към който имам по-специален афинитет.

Е, да разбира се на 3D е ефектно, хубаво, но пък няма нищо по-хубаво от това да се насладя САМА на моментите, които са ми любими и да си изгледам на спокойствие филмът, който чаках половин година и към който имам по-специален афинитет.
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
And the voices pass with time
And I keep...
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ми че не ходи на кино, ве! As simple as that.