Кой беше последният филм, който гледа? vol. 3

Модератори: Boromir, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Re: Кой беше последният филм, който гледа? vol. 3

Мнение от FloWersOfEviL »

Бре! Че в кое кино дават "Американски пай"?!
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Аватар
gioiella
Драскач
Специалност: Педагогика

Мнение от gioiella »

Арена...на Вардар.
Би трябвало и в другите да го дават :roll:
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

А.. то ставало дума за някъв нов, ясно.
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Тъкмо щях да кажа "нима си пропуснала размотаващите се навсякъде из София постери на новия Американски пай?", когато се сетих, че ти не си в София... :lol:
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
Boleyn
Легендарен флуудър
Специалност: Българска филология
Курс: завършил

Мнение от Boleyn »

gioiella написа:Гледах на кино Американски пай.Исках нещо като за кино-ефекти,3д нещо....но не харесахме нищо друго.
Не беше лош филма,имаше сцени,където цялата зала се хилеше и не можеше да спре.Малко бяха прекалили с голотиите,но си беше забавен.
И аз го гледах :mrgreen: Особено след като онзи ден ти ми каза, че е бил забавен. Е, наистина имаше много такива моменти, хареса ми :cheers:
Изображение
Аватар
gioiella
Драскач
Специалност: Педагогика

Мнение от gioiella »

Точно те питах в другия форум дали ти е харесало :) Наистина е як,но като му видях на Джим нещото и малко моята детска душа пострада.
Иначе последно Хаус гледаъ,но той май не е за тази тема.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

"Отмъстителите"

Е, аз, дето не си падам по герои от комикси (изключвам Железния, ама то Робърт Дауни бих го харесала всякак (с изключение на вида му в Thropic Thunder), казвам, че са направили ужасно свеж и приятен филм. Много готин, честно. И си е комедия отвсякъде, залата беше препълнена и всички се скъсахме да се смеем. Разбира се, можеше млатенето да е ееееедна идея по-малко, ама на мен екшънът все ми е в повече; и звукът беше доста силен (гледахме го на IMAX, не знам как ще е иначе), но филмът е чудесна "лакърдийка", както го определи Барберини, с когото се засякохме пред киното. Абсолютно споделям това мнение, а като бонус за мен си беше присъствието на Робърт Дауни Дж и Майк Ръфало, когото също не бих отказала да сънувам, ама като си знам късмета, ще сънувам Хълк, а не доктора.

Препоръчвам го много, много горещо. Гледайте го с хубаво качество, парите си заслужават (в Замунда са го пуснали, но по обясними причини е кофти рилийз). Не харесвам екшъни, не харесвам герои от комикси, но тоя филм е много свеж, приятен, с готини лафове и хубави мъже. За мъжката част от публиката пък има Скарлет Йохансон и Коби Смълдърс (Робин от HIMYM, ако някой се чуди).
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Сега ако ми кажеш, че си била снощи на прожекцията в 8... защото и аз тогава го гледах :lol: "Краднахме" отпадналите резервации на някакви явно закъсняващи хора и бяхме баш в центъра на залата, на страхотни места.

Честно казано, Скарлет не е само за мъжката част от публиката... аз лично доста й се накефих :mrgreen: Не че Пламен беше особено доволен независимо от това дали обсъждах колко яка е тя, или hawk eye :lol:

За филма само хубаво мога да кажа. Бяха направили своеобразно продължение на всички предишни излязли филми за марвелски герои и се бяха постарали както да направят филма разбираем за хората, които са гледали само останалите, така и бяха вмъкнали разни закачки и смешки за феновете на комиксите. Залата се хилеше през 5-10 минути на нещо, а аз лично бях заобиколена от двама върли фена, които на момента, в който Хълк преби Локи, буквално се запревиваха на седалките си в нещо, което по звук леко наподобяваше астматичен пристъп. :lol:
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Изображение
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Точно от 8 бяхме и ние, с прилежно направени резервации седмица по-рано. И ние бяхме в средата на залата, на 8 ред почти в центъра (една идея вдясно от центъра). Идея нямам как не сме се видели.
А Хълк като отупа Локи май всички се хилиха до посиняване, то си беше култов момент. Оги до мен просто квичеше. Както и когато Хълк падна в оная изоставена сграда и диалога на доктора с пазача й. И на още сумати моменти - аз поне си се смях с глас и от сърце. Наистина са го направили много забавен, дори за такива като мене, дето не се впрягат ни от комикси, ни от екшъни и са гледали само "Железния човек" и то заради Робърт Дауни Дж. и саундтрака. От това по-голямо признание, здраве му кажи.

И ти мани Скарлет, ама и Робин какво тяло извади - там, накрая, имаше един кадър, в който я дадоха как се отдалечава в гръб и после и с Огнян си говорихме, че явно бая се е постарала/са се постарали да изглежда толкова добре във филма, щото в "Как се запознах с майка ви" като че не показва чак толкова хубаво тяло, а в "Отмъстителите" е с такова... трико, дето не скрива много недостатъци на фигурата.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Леле, Ели, ние сме били през ред зад вас - на 10-ия, ама точно зад вас :lol:
А за тялото съм съгласна - и на мен ми направи впечатление колко беше изваянка в това трико.
Изображение
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Изображение

Romance X (1999), оказа се доста по-дълбокомислен отколкото очаквах и въпреки тягостнтото действи доста ми хареса. Не се препоръчва за хора несвикнали на европейско кино, но се препоръчва на хората, които иска да видят Роко Сифреди в различно амплоа :cyclopsani:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право

Мнение от ники »

И аз гледах "Отмъстителите". Очаквах да е по-тъп, нпо всъщност беше ОК. Не си струваше 12 кинта, но беше приятно филмче.
Аватар
Mushmul
Флъдзила
Специалност: Регионално развитие и политика
Курс: завършил

Мнение от Mushmul »

И аз снощи го гледах. Много ме изкефи. Отдавна не бях виждала толкова пълна зала на IMAXS. Oсвен пристъпи на хилеж имаше и откъснечни ръкопляскания на разни хора от залата. :lol: :lol:
These are crazy days...

http://www.freerice.com
Изображение
Аватар
The_Viper
Легендарен флуудър
Курс: трети

Мнение от The_Viper »

Опф, аз точно заради това другия път /а ще има такъв със сигурност!/ предпочитам да си го гледам сама. В смисъл, много мразя и много ме дразни това, че всички се хилят на нещо, което точно на мен не ми е смешно и не ми е никак забавно. :scratch:
Е, да разбира се на 3D е ефектно, хубаво, но пък няма нищо по-хубаво от това да се насладя САМА на моментите, които са ми любими и да си изгледам на спокойствие филмът, който чаках половин година и към който имам по-специален афинитет.
:drunken: :cheers:
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Ми че не ходи на кино, ве! As simple as that.
Публикувай отговор

Обратно към “Театър, кино и телевизия”