ЗА ПРОГРАМАТА ПО ИСТОРИЯ 2006

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

iliyan написа:
Raya_Alexandra написа:iliyan е прав.
Илиян е прав за много неща! 8)

хгфд гфд хгфдх гх гх гх
Дзън! Минутка за реклама! :wink:
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Мнение от feichka »

Raya_Alexandra написа:iliyan е прав. Не трябва да се разчита на късмета. Успехът е съчетание от 90% знания и 10% късмет. katiunki, по-добре седни и се помъчи да научиш всичко, защото в случай че се падне някоя от "гадните" теми и се издъниш, ще те е яд и ще съжалиш, че не си си дала малко повече зор...
Нека не ти звучи като порицание или нещо от сорта. Приеми го като съвет.
"Когато ти е много трудно, когато ти иде да зарежеш всичко, трябва да погледнеш напред и да продължиш. Успехът е близо!"
Да, всичко ми го повтарят това...но аз си падам леко темерут...:) Знам, че не трябва да се отказвам, но...:)
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

katiunki написа:Знам, че не трябва да се отказвам, но...:)
Но какво но? Като стане трудно и айдеее, няма ме? Просто си представи, че всичко е по силите ти. "Умиране има, отказване няма" - лаф на един асистент. 8)
Аватар
feichka
Форумно зомби

Мнение от feichka »

iliyan написа:
katiunki написа:Знам, че не трябва да се отказвам, но...:)
Но какво но? Като стане трудно и айдеее, няма ме? Просто си представи, че всичко е по силите ти. "Умиране има, отказване няма" - лаф на един асистент. 8)
Не се обиждай, но просто не ме познаваш. Аз най-малко съм човекът, който се отказва когато стане напечено! Да, от подобни изпити ми зависи бъдещето и бла-бла, но няма да тръгна да се самоубивам, ако не ме приемат. Не ми е проблем да седна да ги науча, просто не искам!
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

katiunki написа:Не ми е проблем да седна да ги науча, просто не искам!
мен вече ми дотегна :( не че не ми е интересна историята вече, но ми писна от еднообразно напечено ежедневие, в което все има какво да се доучва :cry: да идват по-бързо изпитите и да минават, малко остана
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

katiunki написа:но няма да тръгна да се самоубивам, ако не ме приемат. Не ми е проблем да седна да ги науча, просто не искам!

Кой е казал, че трябва да се самоубиваш? Самоубийството е присъщо на слабите.
Значи не искаш да ги научиш? Че кой те пита? Ти да не мислиш, че в университа е като в даскалото? Сериозно грешиш. Професорите и доцентите много се интересуват дали са те скъсали или не. Питат те сякаш "Абе това трудно ли ти е? Можеш ли да го научиш?" Искат нещо и толкова! Учи се, зубри се, без да се разсъждава.
Така че пак си помисли! Имай воля, с теб сме и с всички, защото сме минали по вашия път поради дадени обстоятелства преди вас.
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Присъединявам се към katiunki :cry: И аз съм така ;(
Изображение
Аватар
feichka
Форумно зомби

Мнение от feichka »

iliyan написа:
katiunki написа:но няма да тръгна да се самоубивам, ако не ме приемат. Не ми е проблем да седна да ги науча, просто не искам!

Кой е казал, че трябва да се самоубиваш? Самоубийството е присъщо на слабите.
Значи не искаш да ги научиш? Че кой те пита? Ти да не мислиш, че в университа е като в даскалото? Сериозно грешиш. Професорите и доцентите много се интересуват дали са те скъсали или не. Питат те сякаш "Абе това трудно ли ти е? Можеш ли да го научиш?" Искат нещо и толкова! Учи се, зубри се, без да се разсъждава.
Така че пак си помисли! Имай воля, с теб сме и с всички, защото сме минали по вашия път поради дадени обстоятелства преди вас.
Това за самоубийството беше метафорично казано! Не си мисли, че не знам как е в СУ, че не знам че не е както в училище. Напротив! Отново оставаш с грешни впечатления, може би заради това, което казвам, да сигурно! Но на мен вече не ми се спори! Може и да сгреша, може и всичко, но така съм решила!
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

katiunki написа:Но на мен вече не ми се спори!
Разговорът си е цивилизован. Аз се кефя.
Аватар
Johana Jotkova
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Johana Jotkova »

И аз съм като everyday_, просто вече ми писна от цялото това напрежение. И все да мисля, че има още какво да уча и бла-бла. Да идва юли, да си стегна задника, да напиша квото знам, пък после Божа работа, каквото стане.
It's better to have loved and lost than never to have loved at all.
http://www.pleven.bg/index.php
Аватар
du6ata
Пишете, о, братя

Мнение от du6ata »

iliyan,...нямам думи.затова пък твоите не секват :wink: какво учиш в СУ? каквото и да е, зарежи го, ако не е право!!! роден си да спориш за глупости. хората да ти обясняват нещо, ти да си мислиш за друго и да си държиш на него...и да си държиш на него...и накрая на човечеца да му писне да се опитва да ти обясни какво е имал предвид и че не си го разбрал правилно и ти пак да си говориш за твоите си неща.
Всеки от нас е ангел с едно крило и ние можем да летим само ако се прегърнем.
Аватар
du6ata
Пишете, о, братя

Мнение от du6ata »

...и още нещо...iliyan, и да ни обясняваш после колко трудно било в университета и какви били доцентите и професорите и на професорите професеорите...чували сме...въпросът обаче е, че в момента ние сме кандидат-студенти и най-тругното нещо за нас сега са кандидат-студентските изпити. това ни е за възрастта,за опита...нека си го изживеем. и на теб ти е било трудно и ти си се притеснявал (предполагам :roll: ) живот и здраве и КЪСМЕТ да ни приемат, пък тогава и ние ще видим колко ви е трудно на студентите. :)
Аватар
feichka
Форумно зомби

Мнение от feichka »

du6ata написа:iliyan,...нямам думи.затова пък твоите не секват :wink: какво учиш в СУ? каквото и да е, зарежи го, ако не е право!!! роден си да спориш за глупости. хората да ти обясняват нещо, ти да си мислиш за друго и да си държиш на него...и да си държиш на него...и накрая на човечеца да му писне да се опитва да ти обясни какво е имал предвид и че не си го разбрал правилно и ти пак да си говориш за твоите си неща.
:D :thumbleft: Аз просто спрях да споря, защото нито той щеше да отстъпи, нито аз. И колкото и да е цивилизован спора, в един момент писва! А това за трудността в СУ и колко аз не знам какво е там, беше кулминацията! Все едно и аз, и другите кандидат - студенти сме пуснати от гората!
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

du6ata написа:iliyan,...нямам думи.затова пък твоите не секват :wink: какво учиш в СУ? каквото и да е, зарежи го, ако не е право!!!
Не, няма да зарежа Математиката и Информатиката, въпреки че ще те хване яда. :P :P :P :P

du6ata написа:...и още нещо...iliyan, и да ни обясняваш после колко трудно било в университета и какви били доцентите и професорите и на професорите професеорите...чували сме...въпросът обаче е, че в момента ние сме кандидат-студенти и най-тругното нещо за нас сега са кандидат-студентските изпити. това ни е за възрастта,за опита...нека си го изживеем. и на теб ти е било трудно и ти си се притеснявал (предполагам :roll: ) живот и здраве и КЪСМЕТ да ни приемат, пък тогава и ние ще видим колко ви е трудно на студентите. :)
Да се влезе не е единственото нещо. Трябва да се изкара. :wink: За мен дали е било трудно или лесно, не те вълнува, ама не е било заради КЪСМЕТ.
Обаче този късмет не ти излиза от главата и това е лошо. :evil:
Аватар
du6ata
Пишете, о, братя

Мнение от du6ata »

математика и информатика...това обяснява всичко :)
iliyan, пожелавам ти КЪСМЕТ,КЪСМЕТ,КЪСМЕТ,КЪСМЕТ в студентството и в живота :)
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”