Подробности относно записването
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
ImUrNightMare
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Re: Подробности относно записването
Нека някой, който днес се запише на първо класиране във ФМИ (още по-добре, ако е Софтуерно инженерство), да сподели подробности: колко време отнема цялата процедура, по кое време на деня са по-малки опашките, всичко по записването, включително и плащането на семестриалната такса 375 лв., ли се прави в сградата на ФМИ или трябва за нещо да се ходи до Ректората...?
-
cerbera
- От дъжд на вятър
Изчетох темата, но не срещнах аналогичен въпрос на моя, колкото и да е глупав и той...
Значи решавам да си платя семестриалната такса по банков път (ПИБ), но информацията за трите ми имена, ЕГН, факултет и прочие на отделно листче ли се записват или в графата "Основание"?
След което решавам да отида в СУ, Паричен отдел, където да ми ударят печата, след което да си купя набора от документите за записване и право в моя си факултет, където трябва да ги представя попълнени, залепени и т.н. и т.н. Съответно в Паричен отдел се отива само за плащане или удряне на печат за семестриалната такса и нищо повече (именници, карти, картони, книжки и прочие)?
Значи решавам да си платя семестриалната такса по банков път (ПИБ), но информацията за трите ми имена, ЕГН, факултет и прочие на отделно листче ли се записват или в графата "Основание"?
След което решавам да отида в СУ, Паричен отдел, където да ми ударят печата, след което да си купя набора от документите за записване и право в моя си факултет, където трябва да ги представя попълнени, залепени и т.н. и т.н. Съответно в Паричен отдел се отива само за плащане или удряне на печат за семестриалната такса и нищо повече (именници, карти, картони, книжки и прочие)?

-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
В графа "Основания".cerbera написа:Изчетох темата, но не срещнах аналогичен въпрос на моя, колкото и да е глупав и той...
Първо си купуваш набора документи, попълваш си първата страница на студентската книжка и така отиваш да ти бият печат в Паричен салон. Все пак няма как да подпечатат празна студентска книжка.cerbera написа:След което решавам да отида в СУ, Паричен отдел, където да ми ударят печата, след което да си купя набора от документите за записване...
- martina_teodorova
- Пишете, о, братя
Записах се! Всичко ми отне 55 мин хахах с чакането 
- yOankaa
- Пишете, о, братя
Имаше ли много хора 
Tуризъм; 1 курс
C.Ronaldo: Господ ме прати да ви науча как се играе футбол!
Messi: Не е вярно, никого не съм пращал!
Пц беше претъпкан!yOankaa написа:Имаше ли много хора
- yOankaa
- Пишете, о, братя
А пц кое е

Tуризъм; 1 курс
Паричния център (салон).yOankaa написа:А пц кое е![]()
![]()
- silvia.bf
- В началото бе словото
- Специалност: Българска филология
- Курс: първи
- Обратна връзка:
точно на книжката пише формат за снимката 3.5 на 4.5svetlio.varna написа:Може, 4/6 е само снимката в книжката, за личната карта и за личния картон ще се наложи да режеш, ако си вземеш голям формат.phantasmagoria написа:А какви са тия 4/6 сантиметра..тия носа ли искат да ми гледат? Може ли е да нормална снимка за диплома?
- martina_teodorova
- Пишете, о, братя
Аз отидох в 8 и 30 и затова свърших бързо! Трябва да се ходи рано сутрин
ImUrNightMare написа:Нека някой, който днес се запише на първо класиране във ФМИ (още по-добре, ако е Софтуерно инженерство), да сподели подробности: колко време отнема цялата процедура, по кое време на деня са по-малки опашките, всичко по записването, включително и плащането на семестриалната такса 375 лв., ли се прави в сградата на ФМИ или трябва за нещо да се ходи до Ректората...?
Днес се записах във ФМИ. Аз отидох към 10 и 30 и вече в 12 бях официално студентка
-
cerbera
- От дъжд на вятър
Да, определено има логика в казаното, мерсаж...svetlio.varna написа: Първо си купуваш набора документи, попълваш си първата страница на студентската книжка и така отиваш да ти бият печат в Паричен салон. Все пак няма как да подпечатат празна студентска книжка.![]()
В 8.00 започват работа администрацията, нали (книжарници, центрове и хилядите там други кабинети)?

- extraterrestrial
- В началото бе словото
Аз ще ходя утре се записвам и имам въпрос
Понеже си попълних документите вкъщи и се чудя за тези уверения .. нали са 4 .. та и четирите ги попълваме, нали ... защото забелязах,че ако пишеш на едното и писаното ти се отбелязва на долното
И да не съм объркала нещо 
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Всъщност уверенията са си за теб, ако ти трябват, че си студентка.
Например за БДЖ и за общежитията (но за тях май само горните курсове даваме).
И се попълват 2x2, т.е. едното е оригинал (за теб) другото копие (за администрацията).
Например за БДЖ и за общежитията (но за тях май само горните курсове даваме).
И се попълват 2x2, т.е. едното е оригинал (за теб) другото копие (за администрацията).
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
- extraterrestrial
- В началото бе словото
Благодаря
Значи не фатално,че съм ги попълнила