Kaндидати за Право 2010
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- radenichka
- В началото бе словото
Re: Kaндидати за Право 2010
Момче съм, балът ми е 27.05. Да се занимавам ли с изпити ?
- _sonrisa_
- Флъдзила
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
НЕ!

П.П. освен за лично удовлетворение естествено
П.П. освен за лично удовлетворение естествено
А мерси .
- mihaela_a
- Постоянно присъствие
- Специалност: Право-редовно
- Курс: първи
Доста високи оценки са изкарали някои от форумците тази година,браво
Успех и на редовните 
"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
- ayakashi
- Постоянно присъствие
-момиче-
5.93 на матура по БЕЛ
6 от дипломата по история
4.50 на предварителния по БЕЛ
сега ще ходя на редовни и по История, и по БЕЛ. Според вас каква оценка ми трябва по История на този етап, за да вляза Право? (предвид, че ще се опитам и за малко по-висока оценка по БЕЛ на редовния)
5.93 на матура по БЕЛ
6 от дипломата по история
4.50 на предварителния по БЕЛ
сега ще ходя на редовни и по История, и по БЕЛ. Според вас каква оценка ми трябва по История на този етап, за да вляза Право? (предвид, че ще се опитам и за малко по-висока оценка по БЕЛ на редовния)
- Bushmen
- Драскач
- Курс: втори
- Обратна връзка:
С високите балове за момичета, май ще ти трябва 5.38 - 5.50 по история ако оценката по БЕЛ остане такава. Разбира се, баловете може да паднат.
- ayakashi
- Постоянно присъствие
Мен малко ме притеснява, че ще се качи бала, но благодаря.Bushmen написа:С високите балове за момичета, май ще ти трябва 5.38 - 5.50 по история ако оценката по БЕЛ остане такава. Разбира се, баловете може да паднат.
И още един въпрос: ако не успея за редовното право, по-добре ли е да пиша като следваща специалност задочно или някаква друга специалност, ако искам да се прехвърля в редовно следващата година?
- Lord
- Легендарен флуудър
- Курс: втори
Задочно не е зле, а и, ако имаш висок успех след това, можеш да се прехвърлиш редовно, както направиха някои колеги. Можеш и да се прехвърлиш от друга специалност, пак ако си с отличен успех и на кандидат-студентските изпити си имала поне тройки. В това отношение ФФ е доста добре, защото там по принцип оценките са по-високи отколкото в останалите факултети. Добра идея е преди да се запишеш да провериш предварително какъв е редът за тези прехвърлянки и дали важат още.
Не препоръчвам записване на право в друг български университет. По-добре е да се кандидатства наново. Или нека го кажа иначе - смятам, че ако не ме бяха приели в СУ от първия път, и се бях записал в друг университет, щях да направя грешка. Силно подозирам, че щях да се чувствам нещастен сред колегите си (не че сега пращя от щастие, де, но пък определено си ги харесвам) и нямаше да се разбираме така както се разбирам с настоящите.
Не препоръчвам записване на право в друг български университет. По-добре е да се кандидатства наново. Или нека го кажа иначе - смятам, че ако не ме бяха приели в СУ от първия път, и се бях записал в друг университет, щях да направя грешка. Силно подозирам, че щях да се чувствам нещастен сред колегите си (не че сега пращя от щастие, де, но пък определено си ги харесвам) и нямаше да се разбираме така както се разбирам с настоящите.
Мы строили, строили и наконец построили. Ура!
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo
Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo
Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
- ayakashi
- Постоянно присъствие
Благодаря много за изчерпателната информация
Определено ще имам предвид ФФ, тъй като и без друго се чудех какво да пиша като желания освен Правото
Определено ще имам предвид ФФ, тъй като и без друго се чудех какво да пиша като желания освен Правото
- deliriummm
- Пишете, о, братя
Според вас с бал 27.20 имам ли шанс?(момиче съм)
Learn to take life as it comes at you... to make each day count!
- _sonrisa_
- Флъдзила
- Курс: четвърти
Ми принципно имаш.. ама се постарай за повече. С този бал миналата година нямаше да влезеш 
- deliriummm
- Пишете, о, братя
Принципно и на мен ако ми се взимаха оценките от дипломата щях да имам 27.38...ама няма..това е положението... 
Learn to take life as it comes at you... to make each day count!
- melody
- В началото бе словото
- Специалност: право
Имам въпрос. Явих се на втората предварителна сесия на изпитите по история и литература. Подадох си отново документи за двата изпита за редовната сесия, но ще ходя само на единия, защото имам висока оценка по история. Въпросът ми е - в момента на новия номер ми излиза " Няма положени изпити досега". Нормално ли е да излиза това или трябва да има изписани и оценките от предната изпитна сесия?
- ayakashi
- Постоянно присъствие
Нормално еmelody написа:Имам въпрос. Явих се на втората предварителна сесия на изпитите по история и литература. Подадох си отново документи за двата изпита за редовната сесия, но ще ходя само на единия, защото имам висока оценка по история. Въпросът ми е - в момента на новия номер ми излиза " Няма положени изпити досега". Нормално ли е да излиза това или трябва да има изписани и оценките от предната изпитна сесия?