Спеси си заплахите, ставаш смешна. От уважение ти го казвам. Иначе не се съмнявам в женската ти злоба, бил съм свидетел, не отричам, че си доста зла. Но беше време да видим и любимия ми пиниз - "ти си под нивото ми, не си струва да се занимавам с теб". Цял ден го чаках. Ето това имах предвид като говорих за високомерие. Скъпа Како Ели, с какво ти си повече от някой друг във този форум? Да точно така - с нищо. Може би си по-надута от другите, но айде, ние си те обичаме такава. Не си придавай важност, само защото някой се съмнява в това което си мислиш че си. Много си права, че нямаш полза от комуникация с мен - защото постоянно щях да те свалям на земята, и да ти показвам коя всъщност си и че не си повече от мен в никой аспект. А не като другите, които ти целуват... земята по която стъпваш. Предполагам ти е хубаво в измисления ти свят, където си над "нещата". В реалността си просто една надута фръцла. Упс, това не биваше да го казвам...Търговецът на кристал написа: Колкото до невъзможността ни да общуваме нормално - не виждам така нещата, но ти толкова убедено твърдиш, че ти се нахвърлям, че почти ме изкушаваш да ти покажа какво би означавало да ти се нахвърля истински. Няма да го направя, разбира се, защото каузата не си заслужава. Не си интересен противник. Пък и имам странното усещане, че не губя твърде много от липсата на комуникация с теб. Само моля, не ми приписвай действия, несвойствени за мен и форумното ми аз.
Странно ми е, че се чувстваш унизен в общуването си с мене. Това сАмо идва да покаже, че съм започнала да постигам целите си, още дори преди да си ги поставя като такива. И после - не съм била имала основание за високо самочувствие. Напротив, напротив...
И моля те - недей ме споменавай във форума с повод и без повод, никой не обича злобните хора. Такива като теб имах предвид в един по-минал пост. Само чакат да подхвърлиш месо, за да налитат да те ядат. Успокой се малко, дишай, повтарям - дишай. Дори това че си злобарка, не ти дава право да имаш високо самочувствие, Скъпа. Говори зле само за теб, ако имаш лични нападки - пиши ми лично, ако "не е загубена кауза". За всичко друго, не ми чети постовете и за личен комфорт приеми че те винаги (дори в "Какво слушате днеска") гласят само и единствено "Ели е винаги права и никой не е по-голям от нея". Ще ти помогне много в живота, гаранция давам...