Какво ви натъжи днес?, номер 8
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Re: Какво ви натъжи днес?, номер 8
Айде бе, от 2 месеца ревеш, че отиваш на почивка сега се оплакваш 
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Специалност: Лазерна фотолингвистика
- Обратна връзка:
Аз ся тепърва я започвам ..... утре се качвам на кораба, където е удоволствието.
Досега само се развявах из Париж и Сао Паоло .... тя почивката сега ще започне.Хехе.
Досега само се развявах из Париж и Сао Паоло .... тя почивката сега ще започне.Хехе.
The names of the future are stamping of impatience.
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Тогава почвай да пишеш в какво ви направи щастливи днес
, можеш някой пътепис да спретнеш.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Специалност: Лазерна фотолингвистика
- Обратна връзка:
За жалост идеята вече е заета от майка ми и скоро ще издава и книга ... и няма да съм оригинален.
Ами надявам се утре (ако имам) нет, да пиша в темата какво ме направи щастлив, хех.

Ами надявам се утре (ако имам) нет, да пиша в темата какво ме направи щастлив, хех.
The names of the future are stamping of impatience.
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: трети
- Обратна връзка:
да, днес вече ме подразни\натъжи нещо
и се чувствам мъничко глупаво
и се чувствам мъничко глупаво
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Вече направо не искам да излизам от нас - само научавам от познати за починали млади хора, които съм познавала. И днес: починала е класната ми от 5. клас - наша съседка, позната на родителите ми и майка на моя приятелка (която след 2 месеца е абитурентка). На 40 и няколко години, голяма сладурана беше. 
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
Markov
- Танцуващия с клавиатури
- Курс: завършил
Натъжи ме, че животът е абсолютен хаос. Не че нещо искам да е подреден и съвършен, ама тва сегашното на нищо не прилича.
@Търговецът на кристал , преди няколко месеца си мислех абсолютно същото във връзка с някакви неприятни случки или смърт на хора, които съм познавал в даден период от живота си - и дам кофти е, кофти е. И си е още по-кофти, че подобни неща им лепваме обикновено етикета "инцидент" или "случайност", за да може да продължим нататък. Пък доколкото мога да преценя (не особено обнадеждаващо, но надявам се поне правилно) те са си норма и не са нищо неестествено.
Което разбира се не ги прави по-малко ужасни (даже май напротив), и ми дава повод да помрънкам в темата, без ефект и полза, ей така за истината.
@Търговецът на кристал , преди няколко месеца си мислех абсолютно същото във връзка с някакви неприятни случки или смърт на хора, които съм познавал в даден период от живота си - и дам кофти е, кофти е. И си е още по-кофти, че подобни неща им лепваме обикновено етикета "инцидент" или "случайност", за да може да продължим нататък. Пък доколкото мога да преценя (не особено обнадеждаващо, но надявам се поне правилно) те са си норма и не са нищо неестествено.
Което разбира се не ги прави по-малко ужасни (даже май напротив), и ми дава повод да помрънкам в темата, без ефект и полза, ей така за истината.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Хич и не са случайност - т.е. случайност са, ама тая случайност почна да се повтаря много често. По-миналия месец - съседът от по-горния етаж (от рак), миналия месец - мой страшно близък човек, един от хората, с които свързвам детството си (вероятно инфаркт), сега - класната (и тя от рак). Най-възрастният от тримата беше на 60.
И като се замисля, не познавам семейство, в което да няма боледувал/болен/починал от рак. Буквално.
И като се замисля, не познавам семейство, в което да няма боледувал/болен/починал от рак. Буквално.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Обратна връзка:
приеми го, това е единственият начинТърговецът на кристал написа:И като се замисля, не познавам семейство, в което да няма боледувал/болен/починал от рак. Буквално.
-
dexteriti
- Да живей словото
- Специалност: Economics with Journalism
Търговецът на кристал написа:Хич и не са случайност - т.е. случайност са, ама тая случайност почна да се повтаря много често. По-миналия месец - съседът от по-горния етаж (от рак), миналия месец - мой страшно близък човек, един от хората, с които свързвам детството си (вероятно инфаркт), сега - класната (и тя от рак). Най-възрастният от тримата беше на 60.

Smile...
- The_Viper
- Легендарен флуудър
Най-добрата м иприятелка много ме ядоса...
много се е променила а последък и много ме дразни вече! егати странния човек... ен разбирам защо така се е затворила в себе си, липсва и всякакъв социален живот, за нея само четенето е станало значимо вече, преди поне повече излизахме..сега няма никво желание за зилизане - ан а мен ми се ИЗЛИЗА БЕ!
Не може по цели седмици да не се излиза никъде вечер, верно криза е няма пари обаче за една бира...?!
толкова ли няма!?
Тя сакаш е 50 годишна - така се държи понякога - сега са и най хубавите години а тя ги пропилява.... как може такова нещо - адски много съм възмутена!
Не я разбирам, и тя също не ме разбира... докъде ще го караме така не знам! Не мога да повярвам, че се скарахме така, за пръв път се караме за повече от един ден!
Не я разбирам, и тя също не ме разбира... докъде ще го караме така не знам! Не мога да повярвам, че се скарахме така, за пръв път се караме за повече от един ден!
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
And I keep...
-
Markov
- Танцуващия с клавиатури
- Курс: завършил
Днес за пореден път ми стана ясно, че хората нямат никаква причина да се надяват, и въпреки това надеждата е най-сигурното към което посягат. Непрекъснато. И все пак без основание.
И рано или късно всички падат, но поне някои имат (не)щастието да се надяват преди това. И честно казано не знам кое е по-лошо - да си отглеждаш безпочвени надежди, които ти дават илюзорно усещане за щастие, което ще приключи с гръм и трясък, или да си перманентно разочарован от света.
И рано или късно всички падат, но поне някои имат (не)щастието да се надяват преди това. И честно казано не знам кое е по-лошо - да си отглеждаш безпочвени надежди, които ти дават илюзорно усещане за щастие, което ще приключи с гръм и трясък, или да си перманентно разочарован от света.
- city_glam
- От дъжд на вятър
- Курс: кандидат-студент
Аз пък днес гледах в сутрешния блок на бтв интервю с двете момичета, заляти с киселина - мн гадно ми стана
само че не знам дали съм повече натъжена, какви изроди има или ядосана - как можеш да причиниш подобно нещо на човек, когото си обичал
Моят дядо също почина от рак преди няколко години
наистина не можеш да направиш нищо друго освен да приемеш живота такъв, какъвто е и да продължиш напред
Моят дядо също почина от рак преди няколко години
Обувката е единственото нещо, с което някои хора оставят следи... 
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Не ме разбирайте грешно - аз отдавна съм го приела това. Факт е, толкова. Нищо не мога да направя. Интересно ми е обаче дали някой ще тръгне да го обяснява същото това на дъщеря й, да речем. Или на съпруга й. Не, че инфарктът, примерно, прави нещата по-"честни" или поносими, но просто ракът е нещо, срещу което не пожелавам на никого да се изправи. Твърде несправедливо е млади хора да си отиват в адски мъки и да не може да им се помогне. Ей това ми е трудно да го приема, макар да отчитам, че е факт.
Както и да е, просто исках да го напиша някъде, защото ми стана много тъжно, а всеки, с когото бих могла да говоря за това наоколо, я познаваше. Тегава история.
И аз мернах малко от материала за момичетата, залети с киселина. Ама кой казва, че поръчителите са ги обичали? Самите поръчители, вероятно. Болни мозъци - колкото щеш. Стискаш палци да не попаднеш на психар и толкова.
Както и да е, просто исках да го напиша някъде, защото ми стана много тъжно, а всеки, с когото бих могла да говоря за това наоколо, я познаваше. Тегава история.
И аз мернах малко от материала за момичетата, залети с киселина. Ама кой казва, че поръчителите са ги обичали? Самите поръчители, вероятно. Болни мозъци - колкото щеш. Стискаш палци да не попаднеш на психар и толкова.
В края на ноември
В края на ноември
- The_Viper
- Легендарен флуудър
Май се разболявам...
Some nights I still can't sleep
And I keep...
And I keep...