А от кой град са най-красивите мъже :)?

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
бръм бръм
Постоянно присъствие

Мнение от бръм бръм »

ам в началото на темата много добре са почнали с мойто село, нещо обаче после са поизостанали. До сега всички познати които са идвали в Стз. Са казвали че там били най-хубавите. А за София село.. амии то там има повече от другите градове вече май :) Така че предлагам да го изключим като различно място. За Пловдив също съм съгласен.

П.С Всички мнения изказани по-горе са на базата на отговори на познати приятелки от мойто село или другите села в България включително и по-големите София, Варна, Пловдив. :) :wink:
дрън дрън
Аватар
Tanparmaiel
Танцуващия с клавиатури
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от Tanparmaiel »

В София разбира се! Тук има хора от всички крашща на страната... Ама наистина Всички! :lol:
Аватар
amdor
В началото бе словото

Мнение от amdor »

Tanparmaiel написа:В София разбира се! Тук има хора от всички крашща на страната... Ама наистина Всички! :lol:
И благодарение на това, истинските софийски мъже, се отличават от масите, с много чар, култура и сексапил. 8)
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

земете си момък от пиринския край :lol:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Nemesis
Постоянно присъствие

Мнение от Nemesis »

От Еспоо и от Хелзинки са най-хубавите мъжеееее ПЪК! :lol: :lol: :lol: :twisted:
For I find no pleasure in your physical pain
I want your christian soul to crumble ...

YOUR FUCKING SOUL!!!
Аватар
SGP
В началото бе словото

Мнение от SGP »

Момче съм и пловдивчанки са ми казвали не веднъж (а те за мен са може би най хубавите момичета) че софиянците са най-хубавите, готини, културни т.н.
Джин тоника с Моника.. ъ ъ
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

Жени- Стара Загора. Мъже- София.
Да не се обиждате ей 8)
Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Мнение от feichka »

Ще ти покажа една старозагорка и ще си промениш мнението... :lol:
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

О, да се радвам ли, че съм две четвърти старозагорка...Макар че краченцето ми не е стъпвало там :lol:
sasoh
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от sasoh »

2/4 = 1/2 :lol:
efegee
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Смесването на различен генетичен материал води до най-добри резултати - то си е доказано! Нормално е в Пловдив да е имало най-много красиви и интелигентни хора, щом е бил най-големият град преди. Нормално е в последните години София да се опитва да навакса. И все пак не забравяйте, че в София предимно са шопи, а по морето са се смесили българите от крайбрежието с изселниците от Македония и Одринска тракия :wink:
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Аватар
radja
Гутенберг
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от radja »

яворе, умопомрачителните ти анализи върху етногенезиса на хората от различните градове на България скоро ще стигнат до една връхна точка и буквално ще ме уморят от смях.

по тази логика софиянци трябва да са по-готини от варненчани, защото, видиш ли, всикчи сме тръгнали от Африка, ама софианци са стигнали по-далеч в разселването, следователно имат повече и по-качествен генетичен потенциал.

а имам странното усещане, че това, което не харесваш на София, са перничаните, но...ти си знаеш, няма да си развалям шоуто:)
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Подигравай се, обаче нещата са съвсем логични! Затова и често се споменава, че българите са интелигентни и красиви :wink: Все пак тука славяни, прабългари, траки и каквито е имало...
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Отворете сърцата си ;)
Аватар
radja
Гутенберг
Специалност: Право
Курс: втори

Мнение от radja »

нямам нищо против да сме умни и красиви.

обаче да правиш общи становища на база променливи, а не на трайни общностни белези е тъпо.

аз може да ме-кам и нъ-кам, а ти да мье-каш, но говорим на един и същи език. диалектичната принадлежност се променя, но езиковата- не. имаш един майчин език, но с течение на времето усвояваш диалекта на мястото, в което живееш.

съжалявам ако не ти харесва, но шопите са също толкова българи, колкото и майните, колкото и пустиняците, колкото и дгейците, колкото и варненците. може варненци да имат нещо в повече, но имат и нещо в ущърб.

по-нататъшно делене на умни и красиви "по градски" е просто безсмислено и необосновано.

ако ти си по-умен и красив от мен- то това се дължи на уникалните ти генетични белези, а не на Варна.

а морето- аман от т'фа море- ние пък си имаме Витоша. да съм тръгнал да ти бода очите с нея?
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

1. Не съм казал нищо за диалекти!
2. Не са толкова променилив тези белези. Потоците от бежанци от неосвободените земи са факт!
3. Не съм казал кои са българи и кои не са!
4. Примерът ми с генетиката беше доста ясен. Нормално е, ако хората в едно село живеят в изолирано обещство, да не се раждат толкова качествени хора. Затова и по стара българска традиция мъжете ходили да си търсят булка от другия край на България. При изучаването на историята на българската държава и право ясно личи политика в тази посока. В градовете има сбиране на хора от повече места и затова и перспективата за обогатяване на генетичния материал е по-голяма. Затова и примерът ми беше добър. И в София определено има варненци, но те просто не са толкова много. Столичани са имали по-голям шанс да са най-красиви обаче, ако бяхме освободили и Македония. На хората от черноморието София им е далеч. Явно, че София отдавна е иззела функциите на Пловдив и Търново като притегателен център, но това не води до токлова добри последици ;)

И спрете да се опитавте да компрометирате мненията ми с безсмислени нападки!!! Този път си личи твърде ясно! Черноморието беше очеваден пример за преселници, какъвто по-силен ти ни можеш да ми дадеш, а диалектите въобще не съм ги намесвал! Шопите не са хора с диалект! Те са много повече! Те са белези, нрави и култура! Ако не вярваш направи проучване за средния ръст, за цвета на очите и косата... и така до характерното шопско пеене и танци ;)
Отворете сърцата си ;)
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”