Вечната тема за еднополовите бракове

Тук можете да дискутирате по актуални проблеми свързани с вътрешната и външна политика на България и Европейския съюз, както и по проблеми от геополитическо значение за съвременния свят.

Модератори: Don Horhe, Lord

Заключено
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Re: Вечната тема за еднополовите бракове

Мнение от Kristo »

camel написа:Кристо, никоя природа не прави хората хомосексуални. :lol: Така де...като станеш баща някой доктор ще каже: поздравление, роди се момче, хомосексуалистче, тежи 5 килограма. 8) Ох, на батяяяя.... Има ли хомосексуални делфини или жирафи? Ама айде стига наистина, че според мен е твърде консервативно да смяташ, че наркоманията е болест...според мен (като либерален човек) това е свободен избор и ти куца либерализмът. :mrgreen: :twisted:

БАСТА! :reindeer:

Бахти, къв як епизод на досиетата Х гледам и не мога го догледам заради тея простотии.
Ти не можеш да го осъзнаеш нали? Хомосексуалността е по самоопределение. Както ти и аз се определяме като българи, мъже, фенове на шоколада или на пилешките бутчета. Конституцията ни дава правото да се самоопределяме без да ни дискриминират другите.

Наркоманията е болестно състояние, според медицината. Това е зависимост, предизвикана от приемането на дадени вещества. Зависимост, която носи негативни последици. Дори и да е свободна воля, дали ше станеш наркоман, ЗАКОНА е предвидил, че това пречи на обществото и е дал начини да се ограничава продаването на дрога. Това е разликата - кое пречи и кое не. Ако на теб ти пречи хомосексуализма, това си е лично твое виждане. За цялото общество, той не е.

Вече ми писна да се повтарям, отивам да уча - никой не може да разбере простичкото - наркоманията, педофилията, насилието и прочее не са на 1 плоскост с хомосексуалността. Нямате право да ги забърквате в спора, само защото там някъде има "Свободна воля" като част от определението. Щото аз пък мога да вкарам други неща в този дух - религия, език, етнос, фенщина...

И да дам контрааргумента - що като не трябва да сме търпими, още търпим феновете на Берое сред нас? Тези негодници, айде да ги изтребим и да не им даваме да правят паради!!!
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Кемъл, противно на това, което твърдиш, хомосексуализмът се наблюдава и при животните. Един аргумент по-малко.
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от camel »

pora_e_priqtel написа:Кемъл, противно на това, което твърдиш, хомосексуализмът се наблюдава и при животните. Един аргумент по-малко.
За това си прав. Извинявам се за неточността. :wink:

Кристо, медицината е супер консервативна и не е либерална към правото на хората да се боцкат. Ето ти довод като твоя. Аз мога още сега да се самоопределя като наркоман. :D

А като говориш за кое било забранено от закона..виж това: http://stalik.wordpress.com/2009/05/09/ ... nevalidni/

:santa:
Последно промяна от camel на 14 Яну 2010, 14:58, променено общо 1 път.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

Kristo,
Поста ти е низ от проява на стереотипи, неточности и недоказани твърдения...
Затова освен, че не мога да приема урока ти по толерантност,либералност и неконсерватизъм...не виждам и смисъл да му отговарям...
Само ще извадя един цитат, защото е наистина силен:
Ако на теб ти пречи хомосексуализма, това си е лично твое виждане. За цялото общество, той не е.
...когато един човек, започне да говори от името на обществото...това е всичко друго, но не и толерантност :*
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Да продължим с темата за хомосексуализма при животните. Щом той се среща и при други животински видове, значи не е задължително продукт на свободния избор (тъй като според нас, човеците, животните не могат да правят такъв), а чисто природен феномен.

Което означава, че не е противоестествен.
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика

Мнение от allshallperish »

pora_e_priqtel написа:Да продължим с темата за хомосексуализма при животните. Щом той се среща и при други животински видове, значи не е задължително продукт на свободния избор (тъй като според нас, човеците, животните не могат да правят такъв), а чисто природен феномен.

Хомосексуализъм има при животните - НО е рядък. При животните няма мода. Животните НЕ ИСКАТ да си осиновяват деца , както и да се женят.

Така че какво месите животните?
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

camel написа: Кристо, медицината е супер консервативна и не е либерална към правото на хората да се боцкат. Ето ти довод като твоя. Аз мога още сега да се самоопределя като наркоман. :D
Ххахах, защо пък сега медицината да е консервативна... вече имаме лазерни операции, модерни апарати, тва консерватизъм ли е?

И точно за боцкането - нали те ползват игли също, как ше са против тях. Те са против веществото, което си слагаш в спринцовката, защото е вредно за теб, от биологична гледна точка. Пък ти си свободен да си слагаш от него, въпроса е, че продажбата му е незаконна... Виж, ако се определиш като дилър, тогава вече ше те издам на МВР.... мисли му, ако си дребна риба!
...когато един човек, започне да говори от името на обществото...това е всичко друго, но не и толерантност
Абе може да са ме наели като говорител на обществото, знаеш ли? Или като човек без работата, да дойда да се изкажа, щото хората от обществото бачкат сега. Аз съм толерантент към различните хора, стига да не правят нищо незаконно. Различната полова ориентация не е престъпление, продажбата на наркотици - е. Какво по-просто казано от това. Щом така са ги направили в законите, значи цялата тази идея Е НА ОБЩЕСТВОТО.... не моя, не на чичо ми, и не на "едно пиленце ми каза"
camel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от camel »

pora_e_priqtel написа:Да продължим с темата за хомосексуализма при животните. Щом той се среща и при други животински видове, значи не е задължително продукт на свободния избор (тъй като според нас, човеците, животните не могат да правят такъв), а чисто природен феномен.

оффф, Викторе, честно да ти кажа, нямам идея откъде при теб това непрестанно желание да си винаги за всякакви свободи, свободии, турски езици и т.н. и т.н. Ти си самата доброта. :lol:

Ама аз не съм. :twisted: Консервативен съм и си се харесвам такъв. :pirate:
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...

- Of course not!
Аватар
Bety_
Летящите Пръсти

Мнение от Bety_ »

Да, аз съм ЗА еднополовите бракове.
Да, аз не виждамд проблем да си осиновяват деца.
Може и да се обоснова по-нататък. Но има мнения, които чистосърдечно ме изумиха и ще трябва да започна с тези хора безкраен диалог на цитати и опониране, а точно сега нямам желание... :roll:

Във всеки случай абсурд е да се твърди, че е болест. И то понеже противоречало на природните закони. :shock:
Ами в моите разбирания за природни закони и яденето на месо е нормално - хайде тогава да обявим за 'болни' и хората, които предпочитат арпаджик пред пържолки. Нали така излиза според много от вас - група хора, която има нужди или прави избори, различни от тези на мнозинството, трябва да бъде анатемосана. И защо да се спираме - нека им забраним да имат деца по какъвто и да е път. Защото дете, растящо сред вегетарианци, с такива родителите няма как да стане друго, освен вегетарианец, така накрая един ден всички ще са тревоядни и ще дойде края на света заради нарушаване на основната хранителна верига! :pale:
Вегетарианците на сапун, тъкмо ще е еко сапун!!! :lol: :lol: :lol:

Порчо, тъкмо мислех да го напиша и аз този аргумент! :cheers:

Едит: не се стърпях! :)
Олшол, на база какво изследване твърдиш, че хомосексуализмът при животните е рядък? И какви данни имаш за размерите на хомосексуализма при хората? Въобще много обичам твърдения от статистически тип само на база желание да си защитим тезата. :mrgreen:
А това, че животните не искат да си осиновяват деца - поинтересувай се малко, има доказателства за хомо двойки животни, които отглеждат някое изоставено.
Въобще и аз понякога не съм сигурна в някои неща - или ги проверявам, или си мълча. :wink:
Изображение
Learn french or die trying
V o r b e i
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

Различната полова ориентация не е престъпление, продажбата на наркотици - е. Какво по-просто казано от това. Щом така са ги направили в законите, значи цялата тази идея Е НА ОБЩЕСТВОТО.... не моя, не на чичо ми, и не на "едно пиленце ми каза"
Kristo, това значи ли, че законите не подлежат на обсъждане, дискусия и промяна???
И само да забия последния пирон в ковчега на тезите ти и те оставям намира:
ХОМОСЕКСУАЛНИТЕ БРАКОВЕ СА НЕЗАКОННИ В БЪЛГАРИЯ !!!
Последно промяна от Дичоу на 14 Яну 2010, 15:12, променено общо 1 път.
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
camel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Бети, честит рожден ден. :colors: :mrgreen:

- Of course not!
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика

Мнение от allshallperish »

ХАХАХАХАХАХАХАХАХ!Ще пукна!

"Хомодвойки при животните, които си гледат изоставено животинче", моля ти се! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Като се върнеш-върнеш-върнеш нагоре, ще видиш още по-абсурдното статистическо изследване от "вашия лагер", тъй че барем прочети темата, преди да я пълниш с глупости.

И какъв е според теб процентът на "обратните животни"? Сигурно 50% :lol:
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Дичоу написа:
Различната полова ориентация не е престъпление, продажбата на наркотици - е. Какво по-просто казано от това. Щом така са ги направили в законите, значи цялата тази идея Е НА ОБЩЕСТВОТО.... не моя, не на чичо ми, и не на "едно пиленце ми каза"
Kristo, това значи ли, че законите не подлежат на обсъждане, дискусия и промяна???
И само да забия последния пирон в ковчега на тезите ти и те оставям намира:
ХОМОСЕКСУАЛНИТЕ БРАКОВЕ СА НЕЗАКОННИ В БЪЛГАРИЯ !!!
Къде си видял думата "бракове" в конкретния цитат?
А и законите подлежат на дискусия и промяна, само ако се налага и има очевидна грешка в тях. А конституционно право, трудно ше го махнем от конституцията, с такива аргументи, като тези в темата...
Аватар
Bety_
Летящите Пръсти

Мнение от Bety_ »

Хахаха, мерси Тони! :flower:

Олшол, как да ти го кажа по-деликатно... ами, комунизмът падна. Не сме нашата команда срещу вашата команда. Така че не отговарям за твърденията на другите и за тяхната истинност, а само за моите собствени. :salute:

Иначе нали знаеш, че като ти не знаеш нещо не значи, че то не съществува? :lol:
Освен това не става дума колко е "според мен" процентът, нали точно това казах - според мен примерно 2/3 от българите не пишат грамотно, но ако не го подплътя с факт, не мога да го ползвам като доказателство. Не мога да повярвам какви неща трябва да си обясняваме... :roll:
Изображение
Learn french or die trying
V o r b e i
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

camel написа:

оффф, Викторе, честно да ти кажа, нямам идея откъде при теб това непрестанно желание да си винаги за всякакви свободи, свободии, турски езици и т.н. и т.н. Ти си самата доброта. :lol:

Ама аз не съм. :twisted: Консервативен съм и си се харесвам такъв. :pirate:
Ми не знам, явно от малък съм закърмен с живителното мляко на либерализма :mrgreen:
Дичоу написа:Kristo, това значи ли, че законите не подлежат на обсъждане, дискусия и промяна???
Отговарям вместо Кристо. Не, не значи. И в тази връзка:
Дичоу написа:ХОМОСЕКСУАЛНИТЕ БРАКОВЕ СА НЕЗАКОННИ В БЪЛГАРИЯ !!!
... но законите подлежат на обсъждане, дискусия и промяна. :mrgreen:
Заключено

Обратно към “Мнения”