[КСК 2010] Немски език
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: [КСК 2010] Немски език
не че нещо ама ти откъде знаеш, че това не е най-трудният вариант...ти не си виновна такъв ни е късмета
- oninkaa
- В началото бе словото
- Специалност: Европеистика
- Курс: първи
Ми не мога да съм сигурна, че не е най - трудният! Но съм по-склонна да мисля, че на всички нивото им е еднакво! Да, за едни може би лексиката на тоя би била по-трудна, за други пък не дотам, ама това е език, не е като изпитите по другите предмети да имаш определен брой теми и се пада една от тях.. Тук всичко е до шанс!
Не ме интересува, когато хората говорят зад гърба ми - аз знам, че винаги ще съм пред тях 
- Ifff_ka
- В началото бе словото
- Специалност: kandidat-student
аха ок
иначе това да обвиняваш някого,че изтеглил "някакъв си" вариант е нааййй-бебешкото нещо,във всеки вариант има поне по 1 труден компонен,при нас бяха люкетата(поне според мен) в другите варианти може да са били преводите.На некадърен космонавт и ракетата му е крива..
- Eleanor
- Летящите Пръсти
споко, просто си карък...
както и всички ние (:
- oninkaa
- В началото бе словото
Eleanor, говори за себе си! На мен ми хареса вариантът! Мен най мн ме притесняваше преводът, а след като той що-годе беше приличен, не мисля че съм карък 
Не ме интересува, когато хората говорят зад гърба ми - аз знам, че винаги ще съм пред тях 
- Eleanor
- Летящите Пръсти
така е, Lückentext-ът беше прекрасен
, нооо както и да е, дано излязат по- скоро резултатите...
btw всички ли сте за стопанския, или има и за филолoгия
П.П. Ама пък и вие от шега не разбирате... според мен няма значение дали е смотан вариантът или не, представянето на даден човек спрямо другите остава същото...
btw всички ли сте за стопанския, или има и за филолoгия
П.П. Ама пък и вие от шега не разбирате... според мен няма значение дали е смотан вариантът или не, представянето на даден човек спрямо другите остава същото...
Последно промяна от Eleanor на 02 Юли 2010, 18:51, променено общо 2 пъти.
Политология...
- bggashnik
- Пишеща машина
- Специалност: Компютърни науки
Точно при вас с езиците не е баш така, тъй като се състезавате с хора с други езици, и ако техния изпит е бил много лесен, си казвате "Довиждане, Специалност!".Eleanor написа: П.П. Ама пък и вие от шега не разбирате... според мен няма значение дали е смотан вариантът или не, представянето на даден човек спрямо другите остава същото...
Компютърни науки I курс
- Eleanor
- Летящите Пръсти
мхм, това се получава при специалности, в които не е уточнено с какъв език се влиза...аз говорех за другите, при които си е с един език 
- Ifff_ka
- В началото бе словото
- Специалност: kandidat-student
охх даааа така е и много ме е яд,защото (поправете ме ,ако греша) ,но на английски има по-добри оценки,ама това е..... кой в каквото е по-добър 
- Eleanor
- Летящите Пръсти
по- добри са... има доста пълни шестици тая година
- oninkaa
- В началото бе словото
То на кои специалности не са отделени при влизането езиците?
- muligan-cho
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Китаистика
- Курс: втори
Може би колегата имаше предвид, че приемът е с повече езици, но без квоти за отделни езици. Тогава немски се състезава с английски, френски, испански, италиански, руски, понякога и български..
- Eleanor
- Летящите Пръсти
mhm, точно.... а иначе
примерно европеистика, политология, екзотичните, така да ги нарека, филологии като японистика, скандинавистика, кореистика и прочие...има още не малко, но не ги знамoninkaa написа:То на кои специалности не са отделени при влизането езиците?
- oninkaa
- В началото бе словото
Европеистика-та е разделена на езици! За политология не се кандидатства с език задължително,приемат и с други изпити, само при фолологиите няма разделение на квоти..Eleanor написа:mhm, точно.... а иначе
примерно европеистика, политология, екзотичните, така да ги нарека, филологии като японистика, скандинавистика, кореистика и прочие...има още не малко, но не ги знамoninkaa написа:То на кои специалности не са отделени при влизането езиците?