Да е, верноproUSA написа:Радвам се че няма да разрушават къщата, макар Шевкет и Ферхунде да живеят точно до трапезарията.
Не го следя.proUSA написа:А Бетоне следиш ли "Брак с чужденец" Чудя се дали Назлъ ще оживее...
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
Да е, верноproUSA написа:Радвам се че няма да разрушават къщата, макар Шевкет и Ферхунде да живеят точно до трапезарията.
Не го следя.proUSA написа:А Бетоне следиш ли "Брак с чужденец" Чудя се дали Назлъ ще оживее...

тая би трябвало да е proUSA написа: защо и българките нямат поне една щипка от красотата й?
В Щатите са най-хубави, отивай тамproUSA написа:Лейля е много красива, защо и българките нямат поне една щипка от красотата й?
От Листопад музиката е страхотна. Има достатъчната доза ориентализъм, там инструменти, извивките на гласа (но не е мазна) и същевременно си звучи европейскаvalandin написа:И в тези има плява, но от онова, което съм гледала няма един, в който да не съм харесала поне една мелодия. А често са и повече.
Jamesmagno написа:В Щатите са най-хубави, отивай тамproUSA написа:Лейля е много красива, защо и българките нямат поне една щипка от красотата й?Аз ще си стоя тук при грозните българки. Господ да ми е на помощ...
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...