WTF?! Романтични жестове?

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: WTF?! Романтични жестове?

Мнение от fak »

м то и аз не очаквам Пора да ми плаща сметките
:mrgreen: :mrgreen:
la douleur exquise
Аватар
Ivo Penev
Легендарен флуудър
Специалност: право
Обратна връзка:

Мнение от Ivo Penev »

fak написа:м то и аз не очаквам Пора да ми плаща сметките
:mrgreen: :mrgreen:
силни думи :mrgreen:
memento mori
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Обратна връзка:

Мнение от Scarface »

ники написа:Кристо, много съм съгласен с тебе тоя път :)

Как пък няма един път едно момиче да ме покани на мач или на бира и шкембе? На момичетата това може и да не им допада, ама и аз не обичам да ходя по педераски розови кафенца, където всички около мен са си поръчали капучино. Не ми е особено интересно да ходя и на театър или пък на кино, освен ако филмчето не е наистина готино.
Леле, ники, кои са тея педераски розови кафенца :o
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

:mrgreen:
la douleur exquise
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Визирам онова дето е между ректората и Орлов мост. Болеро се казваше. Един път бях там и усещах, че с всяка секунда стоене изпедерастявам :lol:
Последно промяна от ники на 07 Ное 2009, 14:44, променено общо 1 път.
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

И аз много го мразех в първи курс. Сега определено по' не ми пука.
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

ники написа:на театър
Коя па те е поканила на театър, изключвам уговорен мач. :lol: :lol: :lol:

Аз щях да й redirect–на поканата незабавно и да направи second attempt с нещо по-нормално.

Fak, оправи тоя подпис. Запетайката не е на правилното място. И още една запетайка има изтървана.
Изображение
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Добре бе, ваш си е проблема, като си намирате жени, които не следват вашите желания, а за сметка на това ви мъкнат в заведения като Болеро.
Аз ако попадна на човек, чието единствено удоволствие е да гледа футбол и бокс, го разкарвам - липса на общи интереси. Вместо да мрънкам как не искал да ходи на театър с мене.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

Аз от моята прятелка съм доволен. Вие сте ми по-интересни. Конкретно се чудех, какво предлагате вие като отговор на романтичните жестове на момчетата.
Аватар
KeineSonne
Писаружяк
Обратна връзка:

Мнение от KeineSonne »

ники написа:Визирам онова дето е между ректората и Орлов мост. Болеро се казваше.
Е то е за ученици, и ние понякога се тъпчехме с торти и шейкове навремето там :pukeright: Отврат е
ники написа: Как пък няма един път едно момиче да ме покани на мач или на бира и шкембе?
Верно ли?! Никога? :shock:
ники написа:на театър
Какво пък му е романтичното на това?! Важно е изкуството, ако въпросната не се съобразява, че теб не интересува .. не знам, не знам :roll:
ники написа:на кино
same ^^^
ники написа:А това за плащането на сметката...
А тука къде е романтиката?! :shock: Дори не мога да си представя реалност, в която "кавалерът" трябва да плаща, камо ли да е "романтично" и се изпотявам три пъти от неудобство, когато някой настоява да плати :pale:
Jeez, добре че не ми се налага да се занимавам с жени....
Изображение Изображение
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

ники написа:Аз от моята прятелка съм доволен. Вие сте ми по-интересни. Конкретно се чудех, какво предлагате вие като отговор на романтичните жестове на момчетата.
Е, какво ще предложиш... Естествено, че ще е нещо, което знаеш, че му харесва. Оттам нататък в това отношение всяка двойка си е индивидуална. За мен не е проблем да идем да гледаме мач заедно, ако знам, че това му е страст. Ако става въпрос, и на разни програмистки и блогърски срещи и кампове съм се мъкнала.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

KeineSonne написа:
ники написа: Как пък няма един път едно момиче да ме покани на мач или на бира и шкембе?
Верно ли?! Никога? :shock:
ники написа:А това за плащането на сметката...
А тука къде е романтиката?! :shock: Дори не мога да си представя реалност, в която "кавалерът" трябва да плаща, камо ли да е "романтично" и се изпотявам три пъти от неудобство, когато някой настоява да плати :pale:
Jeez, добре че не ми се налага да се занимавам с жени....
Никога.

А за сметката взех отношение, защото темата така и така излезе извън рамките на заглавието, в което няма нищо лошо, Мила ;) Факт е, че много момичета очакват тяхната сметка да бъде платена.
MidwinterSun написа:
ники написа:Аз от моята прятелка съм доволен. Вие сте ми по-интересни. Конкретно се чудех, какво предлагате вие като отговор на романтичните жестове на момчетата.
Е, какво ще предложиш... Естествено, че ще е нещо, което знаеш, че му харесва.
Би трябвало наистина да е така.
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Scarface »

ники написа:Визирам онова дето е между ректората и Орлов мост. Болеро се казваше. Един път бях там и усещах, че с всяка секунда стоене изпедерастявам :lol:
Спокойно, и аз съм бил там веднъж, ако тва те успокоява :lol:
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

През септември бяхме в Болеро аз и още 4 коча от курса ми. На всички други маси имаше женски компании. Верно, изглеждаше малко гейско, ама аз предпочитам да твърдя, че бяхме като мъжката версия на "Сексът и гъза" - те пиеха коктейли и кафенца, само аз се тъпчех с храна, като невидял... изпъквах като мачото на компанията. За протокола - не ги познавам тези хора и не поддържам връзка с тях... дори имената им не помня...

Иначе жените са доста лицемерни същества, да не кажа по-силна дума. На всички ни е известно, че има неща, които жените не биха правили, защото ги отвращават и са заклеймени като "мъжки долни навици". И съответно те са табу и жените не правят компромиси с тях. НО... за мъжете подобна екстра няма - кеф ти розово кафенце, кеф ти тъпа опера, кеф ти шопинг, все едно не излизаш с момиче, а по-лудата от Близначките Олсън. И мъжът не може да каже "Не, не искам". Ей тва е разковничето - по-малко права имат мъжете в една връзка, и тва води до проблеми. Плащането на сметката е нищо в сравнение с липсата на уважение от страна на жените. Те се държат с нас като с даденост, защото имат с какво да ни контролират. Ние мъжете кви оръжия имаме? Никакви, не вярвам у форума да има некви богаташи, да използват това като оръжие. Пък и то тези типове си имат по няколко жени.

Предполагам, недей да ми се измъквате с довода, че всеки трябва да си намери подходящата. Всички жени са жени малко или много и отговарят на женската си същност, някакси. Не може да не е капризна жената, да не е лигава или да не изпада в настроения, който и тя не може да си обясни, и обвинява хормоните си. Чудя се, вместо жените да се борят да си пазят мъжете, които ги търпят и ги разбират, и да дават мило и драго, да ни угаждат и да ни лигавят, за да не ги изоставим....

Верно, този свят се е изпедерастил, щом жените имат контрол...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Кристо, мъжете под чехъл сами са си виновни за това. Нека не стоварваме вината за всички нещастия във връзките върху жените! Ако ти мразиш операта, но смяташ, че ако приятелката ти те накара да отидете нямаш друг избор, сам си си виновен. Човек винаги има избор.
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”