WTF?! Романтични жестове?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- Ivo Penev
- Легендарен флуудър
- Специалност: право
- Обратна връзка:
Re: WTF?! Романтични жестове?
силни думиfak написа:м то и аз не очаквам Пора да ми плаща сметките
![]()
memento mori
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
Леле, ники, кои са тея педераски розови кафенцаники написа:Кристо, много съм съгласен с тебе тоя път
Как пък няма един път едно момиче да ме покани на мач или на бира и шкембе? На момичетата това може и да не им допада, ама и аз не обичам да ходя по педераски розови кафенца, където всички около мен са си поръчали капучино. Не ми е особено интересно да ходя и на театър или пък на кино, освен ако филмчето не е наистина готино.
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Визирам онова дето е между ректората и Орлов мост. Болеро се казваше. Един път бях там и усещах, че с всяка секунда стоене изпедерастявам 
Последно промяна от ники на 07 Ное 2009, 14:44, променено общо 1 път.
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Курс: друг
- Обратна връзка:
И аз много го мразех в първи курс. Сега определено по' не ми пука.
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Коя па те е поканила на театър, изключвам уговорен мач.ники написа:на театър
Аз щях да й redirect–на поканата незабавно и да направи second attempt с нещо по-нормално.
Fak, оправи тоя подпис. Запетайката не е на правилното място. И още една запетайка има изтървана.

- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Обратна връзка:
Добре бе, ваш си е проблема, като си намирате жени, които не следват вашите желания, а за сметка на това ви мъкнат в заведения като Болеро.
Аз ако попадна на човек, чието единствено удоволствие е да гледа футбол и бокс, го разкарвам - липса на общи интереси. Вместо да мрънкам как не искал да ходи на театър с мене.
Аз ако попадна на човек, чието единствено удоволствие е да гледа футбол и бокс, го разкарвам - липса на общи интереси. Вместо да мрънкам как не искал да ходи на театър с мене.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

- ники
- Легендарен флуудър
Аз от моята прятелка съм доволен. Вие сте ми по-интересни. Конкретно се чудех, какво предлагате вие като отговор на романтичните жестове на момчетата.
- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка:
Е то е за ученици, и ние понякога се тъпчехме с торти и шейкове навремето тамники написа:Визирам онова дето е между ректората и Орлов мост. Болеро се казваше.
Верно ли?! Никога?ники написа: Как пък няма един път едно момиче да ме покани на мач или на бира и шкембе?
Какво пък му е романтичното на това?! Важно е изкуството, ако въпросната не се съобразява, че теб не интересува .. не знам, не знамники написа:на театър
same ^^^ники написа:на кино
А тука къде е романтиката?!ники написа:А това за плащането на сметката...
Jeez, добре че не ми се налага да се занимавам с жени....
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Обратна връзка:
Е, какво ще предложиш... Естествено, че ще е нещо, което знаеш, че му харесва. Оттам нататък в това отношение всяка двойка си е индивидуална. За мен не е проблем да идем да гледаме мач заедно, ако знам, че това му е страст. Ако става въпрос, и на разни програмистки и блогърски срещи и кампове съм се мъкнала.ники написа:Аз от моята прятелка съм доволен. Вие сте ми по-интересни. Конкретно се чудех, какво предлагате вие като отговор на романтичните жестове на момчетата.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.

- ники
- Легендарен флуудър
Никога.KeineSonne написа:Верно ли?! Никога?ники написа: Как пък няма един път едно момиче да ме покани на мач или на бира и шкембе?![]()
А тука къде е романтиката?!ники написа:А това за плащането на сметката...Дори не мога да си представя реалност, в която "кавалерът" трябва да плаща, камо ли да е "романтично" и се изпотявам три пъти от неудобство, когато някой настоява да плати
![]()
Jeez, добре че не ми се налага да се занимавам с жени....
А за сметката взех отношение, защото темата така и така излезе извън рамките на заглавието, в което няма нищо лошо, Мила
Би трябвало наистина да е така.MidwinterSun написа:Е, какво ще предложиш... Естествено, че ще е нещо, което знаеш, че му харесва.ники написа:Аз от моята прятелка съм доволен. Вие сте ми по-интересни. Конкретно се чудех, какво предлагате вие като отговор на романтичните жестове на момчетата.
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Спокойно, и аз съм бил там веднъж, ако тва те успокояваники написа:Визирам онова дето е между ректората и Орлов мост. Болеро се казваше. Един път бях там и усещах, че с всяка секунда стоене изпедерастявам
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
През септември бяхме в Болеро аз и още 4 коча от курса ми. На всички други маси имаше женски компании. Верно, изглеждаше малко гейско, ама аз предпочитам да твърдя, че бяхме като мъжката версия на "Сексът и гъза" - те пиеха коктейли и кафенца, само аз се тъпчех с храна, като невидял... изпъквах като мачото на компанията. За протокола - не ги познавам тези хора и не поддържам връзка с тях... дори имената им не помня...
Иначе жените са доста лицемерни същества, да не кажа по-силна дума. На всички ни е известно, че има неща, които жените не биха правили, защото ги отвращават и са заклеймени като "мъжки долни навици". И съответно те са табу и жените не правят компромиси с тях. НО... за мъжете подобна екстра няма - кеф ти розово кафенце, кеф ти тъпа опера, кеф ти шопинг, все едно не излизаш с момиче, а по-лудата от Близначките Олсън. И мъжът не може да каже "Не, не искам". Ей тва е разковничето - по-малко права имат мъжете в една връзка, и тва води до проблеми. Плащането на сметката е нищо в сравнение с липсата на уважение от страна на жените. Те се държат с нас като с даденост, защото имат с какво да ни контролират. Ние мъжете кви оръжия имаме? Никакви, не вярвам у форума да има некви богаташи, да използват това като оръжие. Пък и то тези типове си имат по няколко жени.
Предполагам, недей да ми се измъквате с довода, че всеки трябва да си намери подходящата. Всички жени са жени малко или много и отговарят на женската си същност, някакси. Не може да не е капризна жената, да не е лигава или да не изпада в настроения, който и тя не може да си обясни, и обвинява хормоните си. Чудя се, вместо жените да се борят да си пазят мъжете, които ги търпят и ги разбират, и да дават мило и драго, да ни угаждат и да ни лигавят, за да не ги изоставим....
Верно, този свят се е изпедерастил, щом жените имат контрол...
Иначе жените са доста лицемерни същества, да не кажа по-силна дума. На всички ни е известно, че има неща, които жените не биха правили, защото ги отвращават и са заклеймени като "мъжки долни навици". И съответно те са табу и жените не правят компромиси с тях. НО... за мъжете подобна екстра няма - кеф ти розово кафенце, кеф ти тъпа опера, кеф ти шопинг, все едно не излизаш с момиче, а по-лудата от Близначките Олсън. И мъжът не може да каже "Не, не искам". Ей тва е разковничето - по-малко права имат мъжете в една връзка, и тва води до проблеми. Плащането на сметката е нищо в сравнение с липсата на уважение от страна на жените. Те се държат с нас като с даденост, защото имат с какво да ни контролират. Ние мъжете кви оръжия имаме? Никакви, не вярвам у форума да има некви богаташи, да използват това като оръжие. Пък и то тези типове си имат по няколко жени.
Предполагам, недей да ми се измъквате с довода, че всеки трябва да си намери подходящата. Всички жени са жени малко или много и отговарят на женската си същност, някакси. Не може да не е капризна жената, да не е лигава или да не изпада в настроения, който и тя не може да си обясни, и обвинява хормоните си. Чудя се, вместо жените да се борят да си пазят мъжете, които ги търпят и ги разбират, и да дават мило и драго, да ни угаждат и да ни лигавят, за да не ги изоставим....
Верно, този свят се е изпедерастил, щом жените имат контрол...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Кристо, мъжете под чехъл сами са си виновни за това. Нека не стоварваме вината за всички нещастия във връзките върху жените! Ако ти мразиш операта, но смяташ, че ако приятелката ти те накара да отидете нямаш друг избор, сам си си виновен. Човек винаги има избор.