Ако ще си ходиш често при роднините - по-добре лаптоп. На лаптопа можеш и с вифи и с кабел. Кво го мислиш.dataghost написа:~17лв месец без ток/вода. Има ли wifi? Не че няма да разбера на 30-ти, ама да знам какво да нося - щайга или куфар? (PC vs. notebook)кой повика кой почука написа:какъв ще е намът в 51-и тази година?
Има ли начин да се набутам в 51 блок?
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Re: Има ли начин да се набутам в 51 блок?
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Как 17? Защо платихме по 25,50 наем за половин месец тогава?
- RadoRado
- Пишеща машина
- Специалност: КН
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Значи ще се съберем отряд готвачиmarrriq написа:E,супер ще е, ако има кухняМного обичам да готвя, ще храня целият блок, ако трябва, само даноооооо да има кухня. Сигурни ли сте, че ще има? За да знаем със съквартирантките ми дали да купуваме микровълнова.
А иначе за партито - навита съм на 100%. Идвам на 30-ти
@владимирофф, то лападунди хубаво, ама ако ядеш от него в продължение на 1 месец
Гейм Дизайн, Gamificiaton, Манипулация
- http://game-craft.com/blog/
Аз съм по другите неща, така че .. ще се споразумеемRadoRado написа:Значи ще се съберем отряд готвачиmarrriq написа:E,супер ще е, ако има кухняМного обичам да готвя, ще храня целият блок, ако трябва, само даноооооо да има кухня. Сигурни ли сте, че ще има? За да знаем със съквартирантките ми дали да купуваме микровълнова.
А иначе за партито - навита съм на 100%. Идвам на 30-тиИдеално ! Аз съм по пиците и пастите
![]()
@владимирофф, то лападунди хубаво, ама ако ядеш от него в продължение на 1 месец![]()
![]()
, а пък и да си готвиш понякога излзиа по-евтино, а алкохолът и дискотеките са скъпи
Дано наистина да има кухня, защото това за първи път го чувам. И ми е интересно дали има пералното помещение.
Иначе Кирил хич не го слушай, в Лападунди се хваща холера, и той уж го знае
- RadoRado
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Пазиш ли си бележката ? То имаше хиляди неща по 2-3 лева ( такса обслужване и т.н.)marrriq написа:Как 17? Защо платихме по 25,50 наем за половин месец тогава?
Иначе стая 627
п.с. Малко след фантанстико/Христо Ботев има едно китайско, което се оказа доста вкусно и на сносна цена ( сравнявам с китайското в Плевен ). Тъй че ако някой ще яде от джънк нещата му го препоръчвам
- dataghost
- Да живей словото
- Курс: втори
Нямам представа защо толкова сте платили. Мен ми казаха - 17 лв наем, ако го платя до 30-ти - 10% (1.70 лв отстъпка). Сериозно. Общо за записването ми взеха под 100 лева.marrriq написа:Как 17? Защо платихме по 25,50 наем за половин месец тогава?
Ако стаята ви е с тераса, или пък с кухненски бокс, може повече да е наема.
Blue is the colour, football is the game
We're all together, and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
'cause Chelsea, Chelsea is our name
Не, стаята ми е стандартна, за трима, без тераса или някакви други екстри. Всичко струваше 103 лева и някакви стотинки. Не мога да схвана тази разлика в цената, по принцип пише, че наемът на стаята е 50 лева, предполагах, че се дели на три целият наем между съквартирантите. Много странно. За половин месец дадох 25,50 лева - от 16-ти до 30-ти септември. Значи за октомври ще трябва да плащам 51 лева без консумативи, така излиза. Вероятно стаята ми е от този тип : типова стая площ: 24.48 легла:3 обща цена на жилището: 50.90 лева
П.С. Бележката ми я взе домакинката, прикачи я към другите документи. Но съм сигурна, че беше 25,50 само наемът.
П.С. Бележката ми я взе домакинката, прикачи я към другите документи. Но съм сигурна, че беше 25,50 само наемът.
Последно промяна от marrriq на 21 Сеп 2009, 13:00, променено общо 1 път.
- mihaela_a
- Постоянно присъствие
- Специалност: Право-редовно
Начислява ссе определена сума от лев и нещо за всеки ден,понеже се водело,че е летен период още или подобно
Наемът си е 17 лв иначе и толкова ще си платим за октомври+отделно консумативите.
"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
Значи това с 25-те лева е екстремна ситуация? 
- mihaela_a
- Постоянно присъствие
- Специалност: Право-редовно
Да 
"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."
Благодаря за информацията, Мише
Тъкмо се бях зачудила. Ама все пак е странно, че някои са дали по 17 лева сега, като са се нанасяли, независимо че е по същото време, когато и ние сме плащали. На тях така ли не са им начислили нещо отгоре? Няма значение, дано оттук нататък не ни ошушкват
Макар че за този блок си заслужава, даже да е 50 лева наемът.
- RadoRado
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Определено си заслужават за този блок.marrriq написа:Благодаря за информацията, МишеТъкмо се бях зачудила. Ама все пак е странно, че някои са дали по 17 лева сега, като са се нанасяли, независимо че е по същото време, когато и ние сме плащали. На тях така ли не са им начислили нещо отгоре? Няма значение, дано оттук нататък не ни ошушкват
Макар че за този блок си заслужава, даже да е 50 лева наемът.
Аз помня, че лелката каза само за цените след септември, а за първоначалното плащане каза само крайната цена - "Около 100 лева. Колко имаш ? "
- beby_d
- В началото бе словото
- Специалност: Компютърни науки
някой ако пита за микровълнова да каже. мисля да си готвя ако има кухни, но някъде трябва да притоплям храната
. аз се нанасям на 28 и съм навита за купона. доколкото разбрах нямало проблеми с купоните но правели мн проверки и се карали ако е разхварляно.
Има много начини човек да бъде прав.
- RadoRado
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Щом още не са ми звъннали, че в стаята ми има микровълнова, значи не би трябвало да има проблемbeby_d написа:някой ако пита за микровълнова да каже. мисля да си готвя ако има кухни, но някъде трябва да притоплям храната. аз се нанасям на 28 и съм навита за купона. доколкото разбрах нямало проблеми с купоните но правели мн проверки и се карали ако е разхварляно.
А относно това Welcoming party, трябва да се измисли някаква дата
- dataghost
- Да живей словото
- Курс: втори
А мога ли да водя гости в общежитието?
В смисъл, ако я закъсам по анализ I, има 2 момичета от бившия ми клас които са в моята специалност (КН) и са от 42 блок. Бих искал да ги поканя на по едно кафенце да обсъдим някоя задачка, така да се каже. Ще има ли някакъв проблем?
В смисъл, ако я закъсам по анализ I, има 2 момичета от бившия ми клас които са в моята специалност (КН) и са от 42 блок. Бих искал да ги поканя на по едно кафенце да обсъдим някоя задачка, така да се каже. Ще има ли някакъв проблем?
Blue is the colour, football is the game