Мда - Wordsworth classics.sindri написа:Има една много евтина поредица английска класика. Вижте в Буктрейдинг на Графа!
Има ги и в Хеликон на Патриарха.
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Мда - Wordsworth classics.sindri написа:Има една много евтина поредица английска класика. Вижте в Буктрейдинг на Графа!
Преди време имах велоергометър. Безценна вещ, отгоре можеш да натрупаш целия гардероб!britdamage написа:Е, аз с времето може и за допълнително място за дънките и чорапите ми да съм го измислила
Вдъхновението ми току що се изпари. Не помня да съм чел 100 страници наведнъж...britdamage написа:Пък и леглото се превръща в болка след стотина страници...
Не си хващал Властелинът ти да видиш какво означава "обсебен от книгата"instinct написа:Преди време имах велоергометър. Безценна вещ, отгоре можеш да натрупаш целия гардероб!britdamage написа:Е, аз с времето може и за допълнително място за дънките и чорапите ми да съм го измислила![]()
![]()
Вдъхновението ми току що се изпари. Не помня да съм чел 100 страници наведнъж...britdamage написа:Пък и леглото се превръща в болка след стотина страници...
Ей, мързел!!aciana написа:Няма какво да си говорим, най-удобно си е в леглото в различни пози, които да се сменят често
Аз всичките съм га свалила на лаптопа, оттам ще ги чета засега, пък после ще ги потърся и книгите.sindri написа:Доста неща се четат и на компютър... в един момент ти писва да принтираш непрекъснато и да трупаш купчини с материали (става зверска каша)... А и се пести хартия, все пак
Mдам, аз затова мисля да използвам вече отпечатана такаваsindri написа:А и се пести хартия, все пак
Явно. Дано да не е завинагиaciana написа:Колкото и да сме горди с мързела си май ще се наложи да се сбогуваме с него, за да изкараме тая специалност![]()