и на теб ти благодяlacuna_coil написа:Защо да се е оказало без значение ?
Наистина, аз също те поздравявам за високия успех и искам да ти стисна ръка (макар и виртуално)
Бал, бал, бал......
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Anna-Molly
- Пишеща машина
- Курс: първи
Re: Бал, бал, бал......
Life's a game but it's not fair... I break the rules so I don't care...
-
love_blush
- От дъжд на вятър
Утре трябва да отида да си взема от там и аз обувките. 180 ще ми вземат. Пропуснала е да ти каже,че до преди 2 месеца бяха от 110-170. С наближаването на баловете вдигнаха цените и те. Но не се надявай на по-малко от 170. Какъвто и модел да дадеш,все ще ти кажат най-високата цена. Иначе,утре ще кажа дали моите са ги направили както исках.Etiainen написа:Да не е ателието на Витошка и Парчевич?ShadowsInBlue написа:Друга идея - има магазин, в който ти правят обувки. Може даже ти да си занесеш плат, да си избереш модел и т.н. Аз питах и жената ми каза, че излизат до 180 лв, което значи, че може и по-малко...
-
registracii
- В началото бе словото
Здравейте,
продавам официална черна рокля, в идеално състояние. Роклята е направена от класически черен сатен и има стилни изчистени линии. Закачливост на роклята придава панделката точно под бюста. Роклята е подходяща за официални поводи като: сватба, абитуриентски бал и т.н.
Роклята е подходяща за ръст: 1.60м и тегло: 50кг. - 55кг.
Продавам я за 200 лв.
Прилагам и снимки!
За повече информация можете да ми звъннете на тел.: 0898/562920 - Ани
продавам официална черна рокля, в идеално състояние. Роклята е направена от класически черен сатен и има стилни изчистени линии. Закачливост на роклята придава панделката точно под бюста. Роклята е подходяща за официални поводи като: сватба, абитуриентски бал и т.н.
Роклята е подходяща за ръст: 1.60м и тегло: 50кг. - 55кг.
Продавам я за 200 лв.
Прилагам и снимки!
За повече информация можете да ми звъннете на тел.: 0898/562920 - Ани
и нашето...Arsena написа:Наистина е доста рано- нашето изпращане е на 23 май, ден преди балаiliyana_blg написа:Е и нас ни изпращат раничко - на 8 май.
то ще бъде обличаш една рокля, сваляш- втората, третата, аз само дрегхи и грим ще сменям за 24 часа
Take my ego for a ride,
- 'Cause there's nobody by my side.
-
love_blush
- От дъжд на вятър
Е как така
На нас ни казаха,че ще си ни изпращат когато завършваме- тоест на 8 май.
-
lacuna_coil
- Писаружяк
На нас първо класната ни каза на 22 май, а днес ни сервира, че ще е на 8 май.
Сега трябва по-бързо да се организирам и да си купувам дрехи и т.н. и не само аз. Като не е била сигурна, че ще е на 22 май, защо само ни казва непроверена информация. Вика, че директорката казала, че ще е на 8-ми, а после "Ами тя директорката трябва да реши"
Иде ми да я напсувам, ама няма да е тука във форума. Ще кажа само "КЛАСНАТА", с което всичко се изчерпва.
Сега трябва по-бързо да се организирам и да си купувам дрехи и т.н. и не само аз. Като не е била сигурна, че ще е на 22 май, защо само ни казва непроверена информация. Вика, че директорката казала, че ще е на 8-ми, а после "Ами тя директорката трябва да реши"
Иде ми да я напсувам, ама няма да е тука във форума. Ще кажа само "КЛАСНАТА", с което всичко се изчерпва.
-
love_blush
- От дъжд на вятър
При нас пък ни оставиха да си правим каквото искаме - само трябваше да си организираме изпращането за 8, а ние искахме на 22. Както и да е,това няма голямо значение.
- ShadowsInBlue
- Пишеща машина
- Специалност: Право
Какво се фрапирате толкова, моето е на 29-ти, т.е. след 2 седмици и нямам нищичко! А, имам обувки. Най-много да отида само по тях, поне ще сбера овациите 
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
-
lacuna_coil
- Писаружяк
Днес пък г-жата по литература, като влезе в час, почна да разправя "Аз толкова срам не съм брала през живота си. Не го очаквах от вас. Оказа се, че през всички тези години сте ме заблуждавали"
Била обидена, защото не сме я поканили на бала, което си е чиста лъжа, защото ние го направихме, а тя каза "Не"
"Защо не поканихте другите учители на бала ?". Алоооо, чакай малко !
Ние да не сме длъжни да плащаме на всички даскали кувертите. Тя да не си мисли, че е много лесно да дадеш 160 лв. Не стига, че се изръсих толкова много за рокля,ще дам за прическа, за грим и т.н., давам пари за уроци, пък ще плащам и за трети, пети лица.
Няма човек, който да се превзема толкова, колкото нея.
Пък и чак : "Защо не сте платили куверта на директорката ?". Точно пък за тая и една стотинка няма да дам, за злобната й физиономия.
Писна ми от тва даскало и с нетърпение чакам края на учебната година !!!!

Била обидена, защото не сме я поканили на бала, което си е чиста лъжа, защото ние го направихме, а тя каза "Не"
Ние да не сме длъжни да плащаме на всички даскали кувертите. Тя да не си мисли, че е много лесно да дадеш 160 лв. Не стига, че се изръсих толкова много за рокля,ще дам за прическа, за грим и т.н., давам пари за уроци, пък ще плащам и за трети, пети лица.
Няма човек, който да се превзема толкова, колкото нея.
Пък и чак : "Защо не сте платили куверта на директорката ?". Точно пък за тая и една стотинка няма да дам, за злобната й физиономия.
Писна ми от тва даскало и с нетърпение чакам края на учебната година !!!!
- iliyana_blg
- Да живей словото
- Специалност: Балканистика
- Курс: трети
Е при нас този проблем е решен много добре. Директорката трърдо е забранила да плащаме кувертите на учителите, защото по този начин се канят само добрите учителиlacuna_coil написа:Днес пък г-жата по литература, като влезе в час, почна да разправя "Аз толкова срам не съм брала през живота си. Не го очаквах от вас. Оказа се, че през всички тези години сте ме заблуждавали"![]()
![]()
![]()
Била обидена, защото не сме я поканили на бала, което си е чиста лъжа, защото ние го направихме, а тя каза "Не""Защо не поканихте другите учители на бала ?". Алоооо, чакай малко !
![]()
Няма човек, който да се превзема толкова, колкото нея.![]()
Пък и чак : "Защо не сте платили куверта на директорката ?". Точно пък за тая и една стотинка няма да дам, за злобната й физиономия.![]()
Писна ми от тва даскало и с нетърпение чакам края на учебната година !!!!![]()
![]()
- Anna-Molly
- Пишеща машина
ооо ние си им платихме техните и хич не ни благодариха даже .... :X
Life's a game but it's not fair... I break the rules so I don't care...
-
love_blush
- От дъжд на вятър
При нас пък са безплатни на класните и на директорката - отделно каним още 14 учителя включително такива,които са напуснали.
-
lacuna_coil
- Писаружяк
Нашият проблем има организационен характер. Ние още не сме събрали пари за подарък на класната, а какво остава за кувертите на другите учители.
Пък и аз нямам кой знае какви отношения с тях, че и кувертите ще им плащам.
Та "любимата" класна накрая ще остане с подарък от няколко души.
В момента не усещам носталгия по училището. Единственото нещо, което ме интересува, е да се справя добре на изпитите и да следвам.
В момента не усещам носталгия по училището. Единственото нещо, което ме интересува, е да се справя добре на изпитите и да следвам.
- lWellva
- В началото бе словото
- Специалност: право
Ей тези учители, все намазват покрай баловете. Все пак това си е нашата вечер, защо е необходимо дори и на бала да им гледаме физиономиите?