За или против изневярата сте??

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
десита
В началото бе словото

Мнение от десита »

kokteil_molotow:...никой не може да ти каже как да разбереш трябва да ти трепери отвътре.все още

аз съм приятеля си от три години, а от две живеем заедно, и трябва да ви кажа че не винаги когато го видиш ти се завива свят,няма нищо около теб и т.н.,нормални разсъждения началото на една връзка.Но има моменти когато ежедневието, проблемите в работа и хилядите други неща които са с теб ежедневно те омотават около себе си и така моментите в който се гледате в очите влюбено стават по малко,но това не означава че не умираш за човека до себе си :love6:
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

Твърдо против ;)
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Banana
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Banana »

Аз съм ПРОТИВ изневярата :wink:
Изображение
То не може тая работа в оная и душата в рая
mushroomhead
Легендарен флуудър

Мнение от mushroomhead »

Зависи кой изневерява...ако съм аз,ще си намеря оправдание пред съвестта си :twisted:
Аватар
coup
Вазов

Мнение от coup »

За момента съм против :!:
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
Banana
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Banana »

Ах вие палавници :lol:
Изображение
Аватар
Bagpipe
От дъжд на вятър

Мнение от Bagpipe »

Не знам...дали е редно да съм "против", но да съм "склонна" :D
http://www.gea.uni-sofia.bg
ГГФ рулз :D
Banana
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Banana »

Ще ви обадя аз всичките... :lol: ,че обичате да послагвате рогца от време на време..
Изображение
Аватар
coup
Вазов

Мнение от coup »

Ти как прецени? :?
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Banana написа:че обичате да послагвате рогца от време на време..
сега не, защото съм му твърде отдадена и не съм намерила по-красив и по-стойностен,
но преди...ми няма лошо :roll: Не мога да разбера какви са тия драми около изневерите, какви са тия чудеса...Нещо съвсем съвсем нормално е.Или още в началото се разбирате,че нямате нищо против да си кръшкате, или просто не си казвате...Щото пък да си признаеш изневяра на човек, който не одобрява изневерите, при това го обичаш и искаш да си с него, от някаква фалшива и глупава съвест, е най-голямата глупост на света.Е, разбира се, може и да си останете верни един на друг, и в това няма лошо, дори е много хубаво, ако успеете :D И тук не говоря за връзки от година-две.
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

Crematory написа:
Banana написа:че обичате да послагвате рогца от време на време..
сега не, защото съм му твърде отдадена и не съм намерила по-красив и по-стойностен,
но преди...ми няма лошо :roll: Не мога да разбера какви са тия драми около изневерите, какви са тия чудеса...Нещо съвсем съвсем нормално е.Или още в началото се разбирате,че нямате нищо против да си кръшкате, или просто не си казвате...Щото пък да си признаеш изневяра на човек, който не одобрява изневерите, при това го обичаш и искаш да си с него, от някаква фалшива и глупава съвест, е най-голямата глупост на света.Е, разбира се, може и да си останете верни един на друг, и в това няма лошо, дори е много хубаво, ако успеете :D И тук не говоря за връзки от година-две.
Crematory, направо уби всичко детско в мен. Но признавам, че имаш право. След като преди време осъзнах, че е почти неизбежно да има изневяра в една дългогодишна връзка, общо взето точно това реших - че е по-добре и за мен, и за него :twisted: да не знам. Но да има дълготрайна връзка с друга жена не бих приела никога, не мога да свиря втора цигулка, независимо на каква цена - колкото и да обичам човека, си имам достойнство и се ценя достатъчно, за да не позволявам накой, на когото държа да ме прави на глупачка. Би било по-болезнено може би, но определено по-здравословно просто да го изкарам от живота си...
поне сега така мисля, ще видим на 40 на какъв акъл ще съм... :?
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

mushroomhead написа:Зависи кой изневерява...ако съм аз,ще си намеря оправдание пред съвестта си :twisted:
същото е и при мен ;) :oops:
Изображение
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Nrg, :lol: съжалявам за убитото детство в теб :lol: А за втората цигулка и ти си права.Аз говорех за изневери за една нощ. Втора цигулка няма да съм под никакъв параграф.Ако толкоз много иска другата, да си отива официално при нея, мъже под път и над път, друг ще си намеря :D
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Е, аз пък съм категорично против, независимо колко дълготрайна е връзката и колко "еднократна" е изневярата! Не може да твърдиш, че обичаш някого и да спиш с друг в същото време! Ако нещо в една връзка куца, но има любов-винаги има начини да се оправи; ако няма желание за това- ми прав му/й път! След като са ми изневерили, би ме задържало с този човек единствено дете.
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

не знам, на мен ми е трудно да кажа. имам чувството че отвсякъде ме лазиват с внушението, че мъжете не могат да бъдат верни, че рано или късно нещо им прищраква, и понеже са дечковци, няма да седнат да говорят, а ще ходят да е*ат с извинение наляво и надясно. така че просто се опитвам да свикна с тази мисъл. иначе ми е супер противно, представата че този човек е правил с друга нещата, които аз възприемам като толкова интимни и уязвявящи, и романтични, просто няма как да не го почувствам като предателство... но и не разбирам честно казано, как може да обичаш един човек и без да ти пука да го лъжеш, без да ти мигне окото, без да се почувстваш гузен, и после пак да си с него, просто не разбирам, имам чувствто, че трябва да е абсолютно безсъвесестен човек, не знам...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”