аз съм приятеля си от три години, а от две живеем заедно, и трябва да ви кажа че не винаги когато го видиш ти се завива свят,няма нищо около теб и т.н.,нормални разсъждения началото на една връзка.Но има моменти когато ежедневието, проблемите в работа и хилядите други неща които са с теб ежедневно те омотават около себе си и така моментите в който се гледате в очите влюбено стават по малко,но това не означава че не умираш за човека до себе си
За или против изневярата сте??
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
kokteil_molotow:...никой не може да ти каже как да разбереш трябва да ти трепери отвътре.все още
аз съм приятеля си от три години, а от две живеем заедно, и трябва да ви кажа че не винаги когато го видиш ти се завива свят,няма нищо около теб и т.н.,нормални разсъждения началото на една връзка.Но има моменти когато ежедневието, проблемите в работа и хилядите други неща които са с теб ежедневно те омотават около себе си и така моментите в който се гледате в очите влюбено стават по малко,но това не означава че не умираш за човека до себе си
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
сега не, защото съм му твърде отдадена и не съм намерила по-красив и по-стойностен,Banana написа:че обичате да послагвате рогца от време на време..
но преди...ми няма лошо
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
Crematory, направо уби всичко детско в мен. Но признавам, че имаш право. След като преди време осъзнах, че е почти неизбежно да има изневяра в една дългогодишна връзка, общо взето точно това реших - че е по-добре и за мен, и за негоCrematory написа:сега не, защото съм му твърде отдадена и не съм намерила по-красив и по-стойностен,Banana написа:че обичате да послагвате рогца от време на време..
но преди...ми няма лошоНе мога да разбера какви са тия драми около изневерите, какви са тия чудеса...Нещо съвсем съвсем нормално е.Или още в началото се разбирате,че нямате нищо против да си кръшкате, или просто не си казвате...Щото пък да си признаеш изневяра на човек, който не одобрява изневерите, при това го обичаш и искаш да си с него, от някаква фалшива и глупава съвест, е най-голямата глупост на света.Е, разбира се, може и да си останете верни един на друг, и в това няма лошо, дори е много хубаво, ако успеете
И тук не говоря за връзки от година-две.
поне сега така мисля, ще видим на 40 на какъв акъл ще съм...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Е, аз пък съм категорично против, независимо колко дълготрайна е връзката и колко "еднократна" е изневярата! Не може да твърдиш, че обичаш някого и да спиш с друг в същото време! Ако нещо в една връзка куца, но има любов-винаги има начини да се оправи; ако няма желание за това- ми прав му/й път! След като са ми изневерили, би ме задържало с този човек единствено дете.

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
не знам, на мен ми е трудно да кажа. имам чувството че отвсякъде ме лазиват с внушението, че мъжете не могат да бъдат верни, че рано или късно нещо им прищраква, и понеже са дечковци, няма да седнат да говорят, а ще ходят да е*ат с извинение наляво и надясно. така че просто се опитвам да свикна с тази мисъл. иначе ми е супер противно, представата че този човек е правил с друга нещата, които аз възприемам като толкова интимни и уязвявящи, и романтични, просто няма как да не го почувствам като предателство... но и не разбирам честно казано, как може да обичаш един човек и без да ти пука да го лъжеш, без да ти мигне окото, без да се почувстваш гузен, и после пак да си с него, просто не разбирам, имам чувствто, че трябва да е абсолютно безсъвесестен човек, не знам...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!