Интересни филми...

Модератори: Boromir, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

Добре, а вие гледайте "The 4400".Много добър филм.
Става въпрос за 4400 човека отвлечени през различни
години от миналия век и върнати в наши дни.С две думи
бих го описал - интересен и завладяващ.
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аватар
alhimikat
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от alhimikat »

Вътрешен човек

инфо
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
Аватар
nightwish
Писаружяк

Мнение от nightwish »

Ако харесвате филми за вампири,горещо ви препоръчвам Underworld и Queen of the damned.
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

Underworld и двете части са добри,
но Queen of the damned май не струва.
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аватар
nightwish
Писаружяк

Мнение от nightwish »

Паган написа:Underworld и двете части са добри,
но Queen of the damned май не струва.
Все пак зависи от вкуса на различните хора.Аз и двата филма много ги харесвам,че дори и майка ми споделя това мнение.Вчера и пуснах Queen of the damned и много и допадна :) .
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
Аватар
Astral4o
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Astral4o »

Паган написа:Underworld и двете части са добри
На мен 1вата част мн ми хареса,но 2рата нещо не ми допадна кой знае колко...Същата работа е и с продължението на "Нощна Стража" и 3тата част на "Файнъл Дестинейшан" :)
Astral in da house...
mushroomhead
Легендарен флуудър

Мнение от mushroomhead »

И двете части на Подземен свят са екстра...Кейт Бекинсейл рулира :twisted: :wink: ...Още какво гледах...ми Хотела на ужасите(Hostel)абе не е лошо филмчета,ма разчита само на гадости и кървища...пък ние това сме го виждали вече.къде повече къде по-малко :wink:
Аватар
gitty
Драскач

Мнение от gitty »

Boromir написа:Изображение

Походът на Императорите

Филмът наистина си заслужава, горещо го препоръчвам

хаха мн сладурски филм =) само че аз очаквах, че ще е истински документален фиlм с много данни, разяснения, описания.. и бях толкова любопитна да науча всичко за техния живот, пък те малко по-художествено са го направили.. но пак е мн интересно :D и както се казва kinda touching :love5:
Изображение --> ИзображениеИзображение
mushroomhead
Легендарен флуудър

Мнение от mushroomhead »

Интересни филми,интересни филми...хммм май напоследък рядко попадам на такива :roll: Днес изгледах 3 и останах дооста разочарован от всичките...
Хрониките на Нарния-знам ,че излезе преди известно време,но все го пропусках по един или друг повод.Ми какво да кажа-Властелина на пръстените за деца...Слаба ракия.Ако бях на 10-12 години можеше да ми направи впечатление,ама съм 23 годишен коч и не се изкефих.Слаба актьорска игра на дечинята,прилични ефекти и симпатични SGI бобри :) .Историята не мога да я оценя обективно...Не знам до колко е спазен сюжета на книгата -не съм я чел за съжаление.Оценка: 5/10

Wolf Creek (няма превод на БГ,щото е име).Жанр:Ужас.Мдаа поредния тийн нео хорър.Някакви пишлемета моя(или малко по големи) възраст-един момък и две момета, тръгват с някаква трошка през автралийската пустиня.Бангията се разваля(изненада! :shock: :lol: ) и "закъсват,като естествено в радиус от 200-300км няма кой и да ги напсува...но не съвсем де :wink: .Посред нощ ги намира някъв избушляк с пикап и им предлга да ги изтегли до където трябва.Те естестено се съгласяват,той се оказва извратен чичка който от доооста време се изживява като "пътна помощ" по тези места.И така тийновете пищят,пищят пък вземат че умрат...Това което гледах беше Unrated edition-a ,но нямаше кой знае колко blood & guts :wink: .Абе прилчно филмче,ама вече взеха да ми стават еднообразни тоя тип хорърчета :roll: .Оценка:6/10

Stay Alive (Оживей,предполагам ще го преведът родните преводачи като им знам таланта :wink: )- Жанр:Ужас. Няма да крия ,че възлагах доста надежди на това филмче...Накратко:Група геймъри играят някаква екшън/хорър компютърна игра и умират по същия начин в реалността по който са умрели зад стъклото на монитора :wink: .Явно авторите са разчитали тълпи "надървени" от ....страх :lol: геймъри да хукнат към киносалоните да видят как може играейки новия Silent Hill (примерно)изведнъж "изодзадзе" да им излезе некой дзвер...Е няма такава опастност ,споко :D Мен лично филма ми заприлича повече на реклама на alienware компютрите отколкото на някакво хорърче,щото като на главния "бос"(някаква умрела от гъдел...вещица или нещо подобно) й завряха един такъв лаптоп ,оная се разцепи от към г*за :lol: .Абе мани бегай.Оценка 4/10 :wink:
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

Хахаха, колега, к'ви са тия сюжети, дето си ги описал така живо... Ти с тази негативна критика ще постигнеш обратен ефект по-скоро.
Донеси тоя третия утре, че ми стана интересно :lol: Знаех си, че добре правя като не пипвам компютърна пацалка :P :P
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

Пацалките - само на живо! :twisted:

:violent3: :whax: :violent1: :whdat:
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Le sang des templiers е готин :)
Изображение
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

ra4e^f написа:Le sang des templiers е готин :)

тва си го свалях, много исках да го гледам, но беше с ужасно качество. ти откъде го дръпна?
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

nrggirl написа:тва си го свалях, много исках да го гледам, но беше с ужасно качество. ти откъде го дръпна?
http://www.torrents.bol.bg/details.php? ... comm114045
дано ти свърши работа :thumbright:
Изображение
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

ra4e^f написа:
nrggirl написа:тва си го свалях, много исках да го гледам, но беше с ужасно качество. ти откъде го дръпна?
http://www.torrents.bol.bg/details.php? ... comm114045
дано ти свърши работа :thumbright:
мерси много, аз първия път май от линкос го свалях :P
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Театър, кино и телевизия”