Интересни филми...
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
Все пак зависи от вкуса на различните хора.Аз и двата филма много ги харесвам,че дори и майка ми споделя това мнение.Вчера и пуснах Queen of the damned и много и допаднаПаган написа:Underworld и двете части са добри,
но Queen of the damned май не струва.
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
Boromir написа:
Походът на Императорите
Филмът наистина си заслужава, горещо го препоръчвам
хаха мн сладурски филм =) само че аз очаквах, че ще е истински документален фиlм с много данни, разяснения, описания.. и бях толкова любопитна да науча всичко за техния живот, пък те малко по-художествено са го направили.. но пак е мн интересно
--> 

-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
Интересни филми,интересни филми...хммм май напоследък рядко попадам на такива
Днес изгледах 3 и останах дооста разочарован от всичките...
Хрониките на Нарния-знам ,че излезе преди известно време,но все го пропусках по един или друг повод.Ми какво да кажа-Властелина на пръстените за деца...Слаба ракия.Ако бях на 10-12 години можеше да ми направи впечатление,ама съм 23 годишен коч и не се изкефих.Слаба актьорска игра на дечинята,прилични ефекти и симпатични SGI бобри
.Историята не мога да я оценя обективно...Не знам до колко е спазен сюжета на книгата -не съм я чел за съжаление.Оценка: 5/10
Wolf Creek (няма превод на БГ,щото е име).Жанр:Ужас.Мдаа поредния тийн нео хорър.Някакви пишлемета моя(или малко по големи) възраст-един момък и две момета, тръгват с някаква трошка през автралийската пустиня.Бангията се разваля(изненада!
) и "закъсват,като естествено в радиус от 200-300км няма кой и да ги напсува...но не съвсем де
.Посред нощ ги намира някъв избушляк с пикап и им предлга да ги изтегли до където трябва.Те естестено се съгласяват,той се оказва извратен чичка който от доооста време се изживява като "пътна помощ" по тези места.И така тийновете пищят,пищят пък вземат че умрат...Това което гледах беше Unrated edition-a ,но нямаше кой знае колко blood & guts
.Абе прилчно филмче,ама вече взеха да ми стават еднообразни тоя тип хорърчета
.Оценка:6/10
Stay Alive (Оживей,предполагам ще го преведът родните преводачи като им знам таланта
)- Жанр:Ужас. Няма да крия ,че възлагах доста надежди на това филмче...Накратко:Група геймъри играят някаква екшън/хорър компютърна игра и умират по същия начин в реалността по който са умрели зад стъклото на монитора
.Явно авторите са разчитали тълпи "надървени" от ....страх
геймъри да хукнат към киносалоните да видят как може играейки новия Silent Hill (примерно)изведнъж "изодзадзе" да им излезе некой дзвер...Е няма такава опастност ,споко
Мен лично филма ми заприлича повече на реклама на alienware компютрите отколкото на някакво хорърче,щото като на главния "бос"(някаква умрела от гъдел...вещица или нещо подобно) й завряха един такъв лаптоп ,оная се разцепи от към г*за
.Абе мани бегай.Оценка 4/10 
Хрониките на Нарния-знам ,че излезе преди известно време,но все го пропусках по един или друг повод.Ми какво да кажа-Властелина на пръстените за деца...Слаба ракия.Ако бях на 10-12 години можеше да ми направи впечатление,ама съм 23 годишен коч и не се изкефих.Слаба актьорска игра на дечинята,прилични ефекти и симпатични SGI бобри
Wolf Creek (няма превод на БГ,щото е име).Жанр:Ужас.Мдаа поредния тийн нео хорър.Някакви пишлемета моя(или малко по големи) възраст-един момък и две момета, тръгват с някаква трошка през автралийската пустиня.Бангията се разваля(изненада!
Stay Alive (Оживей,предполагам ще го преведът родните преводачи като им знам таланта
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- ra4e^f
- Форумно зомби
http://www.torrents.bol.bg/details.php? ... comm114045nrggirl написа:тва си го свалях, много исках да го гледам, но беше с ужасно качество. ти откъде го дръпна?
дано ти свърши работа
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
мерси много, аз първия път май от линкос го сваляхra4e^f написа:http://www.torrents.bol.bg/details.php? ... comm114045nrggirl написа:тва си го свалях, много исках да го гледам, но беше с ужасно качество. ти откъде го дръпна?
дано ти свърши работа
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!