Дичоу написа:Тези които не искат да протестират, не подкрепят правителството....просто не подкрепят протеста

Точно така
Bethany написа:никой не дава един значителен пример за напредък? А случайно да си излизал извън страната?
Да, разбира се, че съм излизал. 2002-ра и 2003-та година.
От сегашното управление ли? Мога да говоря точно по тези три пункта, но напредъкът е започнал преди тях. Те само довършват.
БДЖ е в окаяно състояние и видът му от комунистическо още не се е променил много-много. По времето на Симеон се купиха Сименс - Дезиро дизелките (нали Ники Василев се правеше на машинист и че кара влака), а при сегашното управление и няколко електрички. Който и да дойде на власт, няма да имаме линия като Мадрид-Барселона или Париж-Лион.
Специално за пътищата като казвате, че не са в ред какво точно визирате - трасета, настилка, маркировка, съоръжения, обезопасяване... Съвсем неясно е - "пътищата са зле".
Напредък в пътната инфраструктура защо да няма? Бавно-славно магистралите пълзят, в скоро време София - Пловдив - Бургас ще бъде цяла. Отсечката Нови пазар - Шумен беше в строеж 10-тина години, може и повече, пусна се преди 2. Движението около Ябланица години подред беше рай за любителите на създаващите паники по кръстовища и възлите при извънградско. Сега има мост и отбивки. Построи се през септември вече миналата година.
За София - Перник през Княжево да говорим? От новини се чува, най-вече съквартиранта ми е разказвал и съм добил представа - ужас било през работни дни. Да се пътува час и нещо... какво е това чудо? Някои предпочитали през Мало Бучино да минат въпреки дупките, само и само да не бъдат в задръстването. Една вечер след Владая наравих без да се мъча 13-тина минути до Перник и хвърлих рейсърите в шаш и паника. Ако се направи великата магистрала Люлин, значи това ще бъде нормално време за пътуване. При кое управление се е зародила идеята, не знам, но напоследък много се поразшумя.
Напредък в СГ има - наистина при сегашното управление столът от 1 лв. стана 1,50.
Хайде на протестааааааа!!! Кой ще бъде пред Парламентааааааа? За Кънчо и компанияяя... специалнооооо... както и за веселите сподвижници. Поздрав за компанията до коня и за всички на втория етаж на Радисъъъъъннннн...
Ще имате ли ди джей на протеста?
Ей така се зарибява народ, а не с разни лозУнги от сеизмограф. Особено ако се раздава по пиене, било и домошарка, знаете ли как ще се сбере народа и ще им стане убаво.
Ама всичките ви "лидери" си нямат и понятие от надъхаване народ - ний тъй, ний иначе - чакай, къде отиваш ти, може би.