Какво не му харесваш като министър- председател- според мен се справи добре.Tiocfaidh ár lá написа:За поста икономически съветник - да, за министър-председателското кресло - категорично не.
Парламентарни избори 2009 г.
Re: Парламентарни избори 2009 г.
Knights of the Cross
- Tiocfaidh ár lá
- От дъжд на вятър
- Курс: втори
На фона на пишман-комунисти и пишман-цар
За икономическата сфера е ок, но да управлява цяла държава - тук се дъни.
"You can run, but you will just die tired" -- IRA
Използвай нещо за доказателство, защото иначе ти е малко голо и необосновано твърдението.Tiocfaidh ár lá написа:На фона на пишман-комунисти и пишман-царЗа икономическата сфера е ок, но да управлява цяла държава - тук се дъни.
Knights of the Cross
- proUSA
- Легендарен флуудър
- Специалност: Журналистика
- Курс: втори
Може ли да кажете за Жан Виденов, че е бил държавник?
Може ли да кажете за Симеон Сакскобурготски, че е държавник?
Може ли да твърдите, че Станишев е държавник?
Аз не мога, защото Виденов съсипа държавата, Царо си върна имотите / няма политик така нагло и безочливо да използва властта за своя полза /, а Станишев е по - скоро анимационен герой.
Но за Иван Костов мога да кажа, че е държавник.
Говореше се, че Александър Божков е "мистър 10 %", но не се доказа. Е да но двама настоящите, тогава,министри и един бъдещ от правителството на Царчето се возеха на яхта с контрабандист. Е да но вътрешен министър от настоящето правителство се е срещал с мафиоти.
Да, определено Костов "е сатана".
Може ли да кажете за Симеон Сакскобурготски, че е държавник?
Може ли да твърдите, че Станишев е държавник?
Аз не мога, защото Виденов съсипа държавата, Царо си върна имотите / няма политик така нагло и безочливо да използва властта за своя полза /, а Станишев е по - скоро анимационен герой.
Но за Иван Костов мога да кажа, че е държавник.
Говореше се, че Александър Божков е "мистър 10 %", но не се доказа. Е да но двама настоящите, тогава,министри и един бъдещ от правителството на Царчето се возеха на яхта с контрабандист. Е да но вътрешен министър от настоящето правителство се е срещал с мафиоти.
Да, определено Костов "е сатана".
Не е точно Сатаната, но не бих гласувал за човек, който е направил толкова грешки, че практически сам се е свалил. Това подхожда повече на "бившите" комунисти. 
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
За НДСВ ще гласувам аз, защото там в най-голяма степен е съсредоточена политическа и държавническа компетентност, а такава трябва, защото държава не се управлява само с медийни изяви, както може би си мисли Бойко Борисов.
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
- ники
- Легендарен флуудър
- Курс: пети
И аз смятам да гласувам за тях. Управлението им не беше перфектно, но си имаше добри страни. Жалко, че най-вече медиите ги дискредитираха и сега масата от хора се повлече в друга посока. Не бих се очудил обаче, ако НДСВ отново вземат участие в управляващата коалиция.
- Scorpion
- Легендарен флуудър
На мен освен това ми харесва фактът, че НДСВ не са свързани с крайни прояви, като например изострения антагонизъм между СДС и БСП едно време. Те имат умерена идеология, която в най-голяма степен въплъщава либерализма като принцип. Смятам, че са политическа сила, която разчита на приемствеността с управлението на предишното правителство, а не си правят сечено с конкурентите.
- ники
- Легендарен флуудър
Да, и за мен е важно, че не се представят като алтернатива на някое управление както е много модерно. Да, в началото беше така наистина. Тогава обаче и цялата популярност на партията се основаваше на личността на царя и това естествено в такъв момент беше достатъчно. Прав си, че вече търсят приемственост и дори и това да е продиктувано само от желанието да влязат в коалиция, пак е нещо добро. Харесва ми също и че от време на време предлагат някои много правилни решения за справяне с конкретни проблеми. На пример, струва ми се, те насочиха усилията в социалната политика главно към повишаването на миниманата работа заплата, за да може тя да надмине социалните помощи неколкократно. Това на времето много ми хареса.
- Scorpion
- Легендарен флуудър
Именно за приемствеността трябва да се позамисли българският избирател за предстоящите избори. Аз съм твърде скептичен към евентуален мандат на ГЕРБ, от една страна поради опасността от катастрофална коалиция с Атака, а от друга, поради факта, че ГЕРБ няма нито управленски, нито парламентарен опит. Тяхната политическа практика в национален мащаб( а не на ниво местно самоуправление) се свежда до софистиките на генерала и "труженичеството" на Цветан Цветанов.
- ники
- Легендарен флуудър
Българският избирател вече е доказал неспособността си да мисли. В последно време винаги огромно предисмство има този, който е контра на дотогавашното управление. Популярна личност също е голям плюс. Страшно много се дразня именно на това мислене на хората. Дойдат ли избори и всички като овцете. Тази година ще е същото. Хората ще гласуват за ГЕРБ единствено заради Бойко Борисов, а неговата популярност не може да бъде причина да му се гласува доверие.
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Прав си...но не напълноники написа:Хората ще гласуват за ГЕРБ единствено заради Бойко Борисов, а неговата популярност не може да бъде причина да му се гласува доверие.
Хората наистина ще гласуват за ББ защото е популярен...аз лично не съм виждал да се гласува за непопулярен човек...или казано по-просто: не си представям да гласувам за личност, която не познавам.
Кофтито е, че хората действително не осъзнават, че тук не се гласува за личност...а за голяяям бардак от личности. Хора, които ще заемат местата си в целия административен апарат на държавата и ще работят...кой за себе си...кой за държавата...кой за ББ...и те така. И което е още по кофти...съдят за ГЕРБ по личността ББ, която и на мен не ми е кой знае какъв любимец...въпреки, че е партийния (ни) лидер...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ми според мене са четирима
пък аз не съм гласувал в анкетата. значи некой друг ще да е.
ааааа. аз да питам - знаете ли кога се очаква да са изборите? По принцип са есента, нали? Щото дочух някви слухове, че щели да бъдат април-май, което ме притесни доста
Не е вярно, нали?
пък аз не съм гласувал в анкетата. значи некой друг ще да е.
ааааа. аз да питам - знаете ли кога се очаква да са изборите? По принцип са есента, нали? Щото дочух някви слухове, че щели да бъдат април-май, което ме притесни доста
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Тцъ! Някъде в края на юни, около 2-3 седмици след изборите за европарламент... Ама на нас, но твърдия електорат не ни пука въобще!