House m.d.
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Re: House m.d.
Ъхъ... верно е идиот. Абсолютен.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Новата серия ме разочарова страшно много. Ужасно скучна ми беше, много не-хаус.
До края чаках да стане интересна, да се случи нещо, ама не би. Т.е. вероятно не беше толкова лоша, ама тоя сезон ме разглезиха и епизод 20 определено не беше това, което очаквах (и което би могъл да бъде - с подобни сценаристи).
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Новата серия свърши супер бързо. Дори не я усетих. Краят й определено не беше специфичен.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.

- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Мдаааа...
Ценно беше. 
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Никой ли не е гледал последния епизод от сезона? Господи, каква серия беше това!
Все още не мога да повярвам какви ги измислят - тя цялата беше просто... уникална.
Вярно, че по едно време исках да измета пода с Къди, но финалът ме обезоръжи тотално. За пръв път Хаус наистина се показва като уязвим, раним и... не такъв "играч". Невероятна серия, искам седми сезоооон...
Като обобщение на шести сезон - всяка една серия (с изключение на предпоследната) беше страхотна. С последната обаче избиха и риба, и язовир, и всичко. Нямам думи.
Шест сезона чаках да се случи точно това по точно този начин. 
Предупреждавам - това е спойлърът на спойлърите, финалът на последния за сезона епизод: http://www.youtube.com/watch?v=lzUUTy5mGLQ. Но честно, не го гледайте, ако не сте гледали серията и не искате да си развалите удоволствието.
Вярно, че по едно време исках да измета пода с Къди, но финалът ме обезоръжи тотално. За пръв път Хаус наистина се показва като уязвим, раним и... не такъв "играч". Невероятна серия, искам седми сезоооон...
Като обобщение на шести сезон - всяка една серия (с изключение на предпоследната) беше страхотна. С последната обаче избиха и риба, и язовир, и всичко. Нямам думи.
Предупреждавам - това е спойлърът на спойлърите, финалът на последния за сезона епизод: http://www.youtube.com/watch?v=lzUUTy5mGLQ. Но честно, не го гледайте, ако не сте гледали серията и не искате да си развалите удоволствието.
В края на ноември
В края на ноември
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ми на мен пък цялата серия не ми хареса чак толкова много. И краят... да, всъщност е добър. Добро е. Добро.

- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Ами, Силве, на мен ми хареса нещо много конкретно - в продължение на 6 сезона от по 22 епизода Хаус беше пълен задник. Гениален, магнетичен, интересен, проницателен... задник. А както знаем, нещата в живота рядко са черно-бели. Писна ми той да бъде все "сложният образ", исках малко да го "опростят", да се види, че и той е човек, макар и не на пълен работен ден.
Просто в този епизод видях различният Хаус, за чието съществуване подозирах(ме) от самото начало, но му трябваше доста време, докато изпълзи. И подобна травма ми се стори подходяща за отключването - сякаш за пръв път видях да комуникира истински с друг човек, знам ли и аз. Разликата се усещаше дори и в маниера му на говорене. Бе, получи му се. Искам 7 сезон, да видим какви ще ги свърши, когато има всички предпоставки нещата най-сетне да му се получат (т.е. да видим как ще успее да ги оплеска).
Между другото, разбрах, че има подписан договор за още 2 сезона. Имам лошо предчувствие за финала, но ми се иска да греша - въпреки че е задник в отношенията си с хората, някак го оправдавам и се надявам на хепиенд. Поне за него, де. И за Уилсън - такова съкровище не заслужава да го прецакат.
Просто в този епизод видях различният Хаус, за чието съществуване подозирах(ме) от самото начало, но му трябваше доста време, докато изпълзи. И подобна травма ми се стори подходяща за отключването - сякаш за пръв път видях да комуникира истински с друг човек, знам ли и аз. Разликата се усещаше дори и в маниера му на говорене. Бе, получи му се. Искам 7 сезон, да видим какви ще ги свърши, когато има всички предпоставки нещата най-сетне да му се получат (т.е. да видим как ще успее да ги оплеска).
Между другото, разбрах, че има подписан договор за още 2 сезона. Имам лошо предчувствие за финала, но ми се иска да греша - въпреки че е задник в отношенията си с хората, някак го оправдавам и се надявам на хепиенд. Поне за него, де. И за Уилсън - такова съкровище не заслужава да го прецакат.
В края на ноември
В края на ноември
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ами на мен заради това ми хареса края. Именно защото беше толкова отложен, не беше захаросан, какъвто би бил, ако беше във втори или трети сезон, например.
И да, определено ще е забавно да видим как ще оплеска работите в седми сезон.
Евала на Хю Лори за актьорската игра обаче. Една от причините, поради които толкова харесвам сериала, е точно защото актьорите са много добри и просто и през ум не му минава на човек да се сети, че това е просто творческа измислица.
И да, определено ще е забавно да видим как ще оплеска работите в седми сезон.
Евала на Хю Лори за актьорската игра обаче. Една от причините, поради които толкова харесвам сериала, е точно защото актьорите са много добри и просто и през ум не му минава на човек да се сети, че това е просто творческа измислица.

-
tamerlan
- Вазов
- Обратна връзка:
Не че искам да ви развалям кефа, но под торента на този епизод имаше някакви дълги обяснения как краят бил халюцинация
Малко ме мързи да го гледам и да си съставя мнение по въпроса, но реших все пак да споделя 
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Да, имаше и един самотен коментар, линкващ към статия-интервю с някой от сценаристите (или някакво друго такова лице, не помня), където човекът си казва, че това не е халюцинация и сериалът в действителност ще се опита да развие тази сюжетна линия.tamerlan написа:Не че искам да ви развалям кефа, но под торента на този епизод имаше някакви дълги обяснения как краят бил халюцинацияМалко ме мързи да го гледам и да си съставя мнение по въпроса, но реших все пак да споделя

- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Не е халюцинация. Не взе Викодин-а.
Но няма да лъжа, че не съм търсила из сайтовете снощи, понеже и на мен ми се видя твърде хубаво, мммм.
Но няма да лъжа, че не съм търсила из сайтовете снощи, понеже и на мен ми се видя твърде хубаво, мммм.
В края на ноември
В края на ноември
- Bagatur
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
Преди минути и аз приключих последния епизод и май няма какво друго да кажа, освен че всякакви суперлативи за него ще са недостатъчни. Сцената за годежа беше унищожителна и с този край...
Ето заради такива шедьоври си струва да се гледа този сериал и изобщо не съжалявам, че си профуках целия април, за да изгледам всичките сезони. Но хайде спирам дотук, че още ми е в главата и сигурно ще напиша още куп излишни неща.
Strength and honor.